Nyaralóház DinkoKorčula - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 15.445 / éj
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Az Apartment Dinko egy egyszerű és kényelmes kis ház a tengerparton, egy csendes öbölben, a Žrnovska Banja öbölben, mindössze néhány lépésre a tengertől, és teljesen védve a járókelők kilátásától. Olajligetek, citrusfélék és veteményeskert veszi körül. neked. Ha szeretne elszakadni a mindennapi élettől és pihenni mindentől, akkor jó helyen jár! Azonnal kapcsolatba lép Dinkkel, különleges megnyugtató hangulatot kölcsönöz neked, és második otthonod lesz! Képzeld el az első reggeli kávét a teraszon ... nézed a kristálytiszta tengert, hallgatod a madarak és tücskök csicsergését, beszívod a narancs, az olajbogyó és az aromás gyógynövények illatát ... Az apartman teljesen felszerelt, modern konyhából áll, 2 hálószoba, 2 WC és fürdőszoba, 2 tágas terasz, kilátással a tengerre, és parkolóhely 2 jármű számára. Légkondicionált, korlátlan internet, TV (digitális és műholdas csatornák), grillező. Ideális gyermekes családok, párok és barátok számára. Gyere, engedd el és élvezd! Dinko már nagyon várja!

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglalások e-mailben történnek. Fizetés előre vagy személyesen (előleg 30%). 10% kedvezmény a 7 napnál hosszabb tartózkodásokra. 30 napnál hosszabb tartózkodás esetén 30% kedvezmény. Érkezési idő: 15:00 - 22:00. Indulási idő: 10 óráig.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
Covid-19 miatti lemondás esetén az előleg teljes összegét visszatérítjük a vendégeknek.
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Belváros: 2 km
  • Élelmiszer: 50 m
  • Étterem: 40 m
  • Orvos: 3 km
  • Gyógyszertár: 2 km
  • Bank: 2 km
  • Posta: 2 km
  • Benzinkút: 4 km
  • Buszmegálló: 2 km
  • Repülőtér: 125 km
  • Marina: 2 km
  • Sport tevékenységek: 20 m
  • Disco club: 1.5 km
  • Kaszinó: 2 km
  • Nemzeti park: 20 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
Vendégeinknek üdvözlőitalt kínálunk helyi termékekkel, valamint saját kertünkből származó zöldségek és fűszerek felhasználásával. Rendelkezésre állnak továbbá alapvető konyhai fűszerek és tisztítószerek, hajszárító, vasaló, vasalódeszka, hajszárító, kiságy, pótágy. Lehetőség felár ellenében az apartman takarítására tartózkodása alatt. Minden, amire szüksége van: üzlet, strandok, éttermek, gyermek- és kosárlabdapálya, éjszakai bár élőzenével ... csak pár perc sétára van az apartmantól, és Korcula központja mindössze 5 perc autóútra. Korcula jó közlekedési kapcsolatai Dubrovnik, Split és a gyönyörű környező szigetek felejthetetlen egynapos kirándulások lehetőségét kínálják.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Nyaralóház Dinko
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Buzet, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Szeptember 2022
Felejthetetlen éves

Csodálatos 10 napunk volt, Dinko teljesen gondoskodott rólunk. Egy gyönyörű, békés hely zöldövezettel és csodálatos helyiekkel. Miranda háziasszonyunk, egy csodálatos és kedves nő ("100"-ra), nagyon jól gondoskodott rólunk. Szavakkal nem lehet leírni ezt az élményt, mindenképpen látogass el. Miranda köszönöm szépen

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
rijeka, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Szeptember 2021
Éves álom

Tíz csodálatos napot töltöttünk a Dinko apartmanban. Mit kell írni? Minden pont olyan volt, mint amilyennek elképzeltük: a ház csendes helyen található, néhány lépésre a tengertől, zöldelléssel körülvéve, amelyet szeretetteljesen ápol a Miranda háziasszonyunk. Tiszta, rendezett, ízlésesen berendezett, kiválóan felszerelt, és minden olyan aprósággal, amire szüksége lehet ez alatt a 10 nap alatt. Háziasszonyunk feltűnés nélkül vigyázott ránk, és csak reméljük, hogy még néhányszor maradunk Dinkben. Meleg ajánlás mindenkinek, idősebbeknek és fiatalabbaknak egyaránt!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Warszawa, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Június 2021
Elképesztő hely!

2 hetet töltöttünk Dinkoban, és csodálatos idő volt. A hely a tenger közelében található, nagyon csendes és privát. Teljesen felszerelt. Házigazda Miranda nagyon segítőkész és kedves volt. Nagyon ajánlom ezt a helyet a békés nyaraláshoz.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Emberek háziállatok,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Miranda Botica Reklám mivel 2018
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Üdvözlet! Miranda vagyok. Házigazdaként szeretném, ha a vendégeim a legszebb emlékben maradnának a Dinko lakásban és a szigetünkön! Én leszek a „kapcsolattartó személyed” a céllal, számíthatsz a segítségemre és segítségemre mindenben, amire szükséged van. Célom, hogy otthon érezzem magam, és itt töltsd el álmaidat. Üdvözöljük!

Nyaralóház Dinko lista már megtekintette 44060 idők óta 06.06.2018.