Apartmanok AntonioKožino - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 4.655 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Kožino és a Zadar régió!
Detailed description

A házban három apartman, közel a fenyőfák 80m-re a strandtól. Az apartmanok található a második emeleten, és minden lakásban van egy nagy terasz, kilátással a tengerre Ideális egy pihentető családi turizmus, gyerekek, fiatal párok roantične és az idősek. Bolt és étterem található 500 m-re a háztól. A közelben a parttól néhány kilométerre vannak sportolási és szórakozási lehetőség, homokos tengerpart és a szupermarketekben. Minden apartman teljesen felszerelt. Zadar központjától 8 km-re. Javasoljuk látogató nemzeti parkok: Kornati, Plitvice, Krka és Paklenica Velebit.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Idegenforgalmi adó, légkondicionáló, internet és takarítás Annak igazolására, fenntartást kell fizetnie letét 30% -át. A többit készpénzben érkezéskor. A bejárat a lakás: 14-e után, 00h Kimenet a lakás: 10, 00h Érvényes úti okmányok kell közzétenni azonnal levágják.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 80 m
  • Strand: 80 m
  • Belváros: 1.5 km
  • Élelmiszer: 400 m
  • Étterem: 500 m
  • Orvos: 4 km
  • Gyógyszertár: 1.5 km
  • Bank: 6 km
  • Posta: 4 km
  • Benzinkút: 3 km
  • Buszmegálló: 8 km
  • Vasútállomás: 8 km
  • Repülőtér: 18 km
  • Marina: 6 km
  • Sport tevékenységek: 4 km
  • Disco club: 4 km
  • Kaszinó: 6 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Minden apartman elektromos grill, kávéfőző, vízforraló, kenyérpirító és a haj. A vendégek használhatják a porszívó, vasaló és vasalódeszka, és alapok számára a razzia. Lehetőség szállítási díj ellenében.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Antonio
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 13 értékelés
Graz , Ausztria
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió, Július 2021
Csodálatos apartman nagyszerű kilátással a tengerre

Csodálatos apartman nagyszerű kilátással a tengerre. Nagyon szívélyes, barátságos és rendkívül segítőkész vendéglátó Ante és kedves anyukája. A szobában minden megtalálható, amire szüksége van; fenyőfákkal és sok árnyékkal ellátott strand közelében található - nem zsúfolt. A környék nagyon csendes volt. Minimarket 6 perc .. sétára.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
novo mesto, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió, Július 2019
Apartman Antonio Kozino

A tárgy leírása és részletei, a hely, a képek, a felszerelés pontosan megegyezik a hirdetésben leírtakkal. A létesítmény nagyon tiszta és jól karbantartott. A házigazda, Ante úr nagyon segítőkész és ha szüksége van valamire, mindig készen áll a kiszolgálásra. Első alkalommal és nagyon örülünk annak, hogy 2020-ban az egész család háromféleképpen jár. Mindenkinek ajánlom, akik szeretik a békét, a tiszta tengert, a tiszta és tiszta lakást és a nagy házigazdát.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Antonio, Július 2019
A legszebb nyaralás

Amikor valaki azt mondja, hogy valahol a legszebb nyaralást töltötte, akkor tényleg azt hiszem. Hosszú időn át különböző apartmanokról van szó, de az első találkozás Mr. Ant-val már otthon érezte magát. Ez volt és volt az, ami számunkra fontos volt, hogy szívesen érezzük magunkat. Lenyűgöző kilátás nyílik a tengerre, az apartmanok kiváló felszerelése, a tisztaság, a parkolás, a béke és a csend. Ante úr sok éves tapasztalattal rendelkezik, és tényleg minden apró dologra gondolt, amire szüksége lehet a lakásában való tartózkodás során. Abszolút ajánlás mindenkinek! Sokan már sok dicséretet írtak, így egy mondattal befejezem a felülvizsgálatot. Kožino a béke oázisa a lelkek és testek valódi pihenéséhez, és Mr. Ante a fogadó, aki kívánja!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Regényes,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Ante Dujić Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz,
Többet a tulajdonos

Egyszerű, kommunikatív, nyitott

Apartmanok Antonio lista már megtekintette 44567 idők óta 12.01.2016.