Apartman KiaraKraljevica - Kvarner

Vendég értékelés alapuló 49 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Nappali, -Tree ágy, amely szolgálhat ágy, mennyezeti ventilátor Konyha, kerámia főzőlap, mosogatógép, hűtőszekrény fagyasztóval, teljes konyhai eszköz, kávéfőző, gyorsforraló, műholdas TV, korlátlan Wi-Fi kamra, - ahol van polc, vasalódeszka vasalódeszka, porelszívó, tisztítószer, elsősegélykészlet Bath; -az kabinok / wc-k, törülközők, hajszárító hálószoba; -valódi ágy, ruhásszekrény, széf, (segédkapcsoló, cot-on-demand és nincs díj) mennyezeti ventilátor Udvar: -Parkolási hely zárt udvarban, a ház előtt 24 órás videófelvétel, szezonális medence a kertben (488x122cm), grillező terasz gázzal való használat lehetőségével, fából készült ülőgarnitúra, gyermekhintás, Minden ablaknak vakok és szúnyoghálók vannak az udvar zárt és parkosított, gyermekek számára alkalmas, a telek körül pedig egy tengerparti erdő, különböző mediterrán növényekkel.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglalás visszaigazolásaként a foglalás visszaigazolásaként a teljes összeg 30% -ának megfelelő, előre nem fizetett előleget fizetnek. A fizetés a lakásban történő megérkezéskor történik, és a személyes dokumentumok bejegyzésre történő benyújtása esetén 100 eurós letétet kell fizetni a lakásban való tartózkodás során keletkezett károk megtérítéséért, amely a lakás visszaszolgáltatása után induláskor visszatérítésre kerül. Kívánatos, hogy az érkezést 14.00 óra után tervezzük, az indulás napján 10.00 óráig. 3 éjszakánál rövidebb tartózkodás esetén 30% -os felár a fennálló éjszakai díj ellenében. A vendég köteles személyes adatait a szállásfoglalás vagy a szállásfoglalás során a Horvát Köztársaság jogi szabályozása (az eVisitor regisztrációja) miatt elhagyni.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
 • Tenger: 200 m
 • Strand: 200 m
 • Belváros: 1.5 km
 • Élelmiszer: 1.5 km
 • Étterem: 1.5 km
 • Orvos: 1.5 km
 • Gyógyszertár: 1.5 km
 • Bank: 1.5 km
 • Posta: 1.5 km
 • Benzinkút: 1.5 km
 • Buszmegálló: 25 km
 • Vasútállomás: 25 km
 • Repülőtér: 8 km
 • Sport tevékenységek: 500 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
A házunk közelében, a tengerparton található a búvárklub KPA ADRIA, és lehetőség van arra, hogy tengeralattjáró szerelmesei a Zoran fogadó kíséretében merülhessenek, kb. -17 m mélységig, ahol a St. Nikola városunk védnöke, amelyre a klub és a város különösen büszke. A Rijeka-Omišalj repülőtér mindössze 8 km-re van tőlünk, ha sokkal kényelmesebben érkezik egy olyan repülőgépre, ahol néhány célállomás csatlakozik. Saját hajóhelyünk van a ház közelében, és lehetősége van arra, hogy ugyanazt a hajóra hajtsuk, előzetes értesítéssel a hajóval. A különleges éghajlati jellemzők miatt gyermekek, illetve légzőszervi és allergiás rendellenességekkel rendelkező családok számára ajánlott. Lehetőség két MTB kerékpár használatára felnőtteknek.
Térkép nézet
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 49 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Leo Zug , Svájc
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2 Július, 2018
Kitűnő, szuper díszített és tiszta lakás.

Mindannyian tetszett !!! A lakás gyönyörű és nagyon kényelmes, a hely kiváló, a felszerelés és a tisztaság a csúcson, az udvariasság 5+ ... Jöjjön újra biztosan. Szív ajánlások mindenkinek.

Ajánlott: Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
HAVALA VAM PUNO ... !!!

ÜDVÖZÖLJÜK ÖN, AMELY A HOZAMBAN SIKERES, ÖN ...

Laj i Rozi Ljubljana, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2 Október, 2017
Több, mint öt csillag

Mert lakás Kiara mi alapján döntenek a képek és lakások, amelyek elfogadják a háziállat, mert van két kis kölykök, és kemény, hogy a lakás, ahol háziállat bevihető. Úgy éreztük, mint mi voltunk az első vendégek a lakásban. Minden olyan tiszta és rendezett, hogy nem lehet leírni, és még szebb, mint a képeken. A házat körülvevő szép, kérgének és Pink élvezte, amikor játszott, és üldözi a ház körül, és volt egy külső szabadság, ami a mi elsődleges szempont. Ez több, mint 5 csillag. A házigazdák Valentina, Princess Kiara és Zoran nagyon kedves, akik egy tökéletes érzés az emberek és az állatok, és nem szabad megfeledkezni a szép és barátságos Retriever Kalu. Köszönöm szépen mindent, és biztosan újra látlak!

Ajánlott: Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Emberek háziállatok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
KÖSZÖNÖM ... !!!

Hála a kényelem a házunkban, mindig szívesen ...

Tomazek Slovenska Bistrica, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2 Június, 2017
Nagyon jó volt

A lakás voltunk már a második évben és a következő évben újra visszatérek. A lakás nagy, rengeteg hely belül és kívül a ház körül, nem beszélve a medence és a barbecue kombinációja a világ, a tulajdonosok nagy. Mi is a legújabb családtag, ami nagyon éltet a nyaralás. A lakás alkalmas mindenki számára, a fiatalok, az idősek, a gyermekes családok, ... ezért javasoljuk, hogy Lp és látni egy évet !!

Ajánlott: Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, A fogyatékossággal élő emberek, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönöm szépen ... !!!

Köszönjük, hogy jól érzik magukat a lakásunkban, akkor mindig szívesen ...

Mutasd meg az összes véleményt
Valentina Mikulaj Ivančević Reklám mivel 2012
Beszél:
Horvát, Angol, Szlovén,
Többet a tulajdonos

Kedves vendégeink, fiatal család vagyunk, és 2011-ben kezdtük el a turizmusban dolgozni. Kraljevica egy régi tengerparti és halász város, amely a Bakar-öböl bejáratánál helyezkedik el, a Kvarner-öböl szívében, ahol a belső utca találkozik először a tengerrel. Családi házunk Kraljevica csendes részén található Oštro faluban. Az egész település a tenger felett helyezkedik el, így csodálatos kilátást nyújt az egész Kvarner-öbölre, Sv. Marko, Krk és Cres a háttérben. 10 perces könnyű séta a tengerparton. Különösen örülünk a gyerekeknek a lakásunkban, amelyet különösen örülünk a lányunk, Kiara, aki új barátságokat épített ebben az alkalomban. Gyere és pihenjen, tagja legyen Kvarner családunknak ... Várjuk az érkezésedet, a házigazdák Valentina, Kiara és Zoran