Apartman RužicaKrk - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 12.414 / éj
Vendég értékelés alapuló 4 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Apartman egy csendes és vonzó helyen Krka városában, zöldövezetben, kilátással a tengerre és a városfalakra. A létesítmény a strandtól 80 m-re, a központtól 100 m-re található. A létesítmény saját parkolóval rendelkezik. Az apartmanban 2 hálószoba franciaággyal, konyha, étkező és fürdőszoba található. Az egyik hálószobában egy pótágy található. Az ülőhelyekkel ellátott terasz pihentető pillanatokat kínál napközben vagy este. A közeli strandok különféle sportolási és szabadidős lehetőségeket kínálnak. Üdvözöljük!

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az idegenforgalmi adót a szállás ára tartalmazza. A szállásfoglalás megerősítéséhez a teljes ár 30%-ának megfelelő előleg befizetése szükséges. A fennmaradó összeget a szállás teljes áráig érkezéskor, készpénzben kell kifizetni. A lakásba való belépés időpontja 14 órától. Az indulási idő 10 óráig tart. Pótágy 13 EUR/nap. A regisztráció 3 EUR/fő egyszeri alkalommal fizetendő. 4 éjszakánál rövidebb tartózkodás esetén a szállás ára 30%-kal emelkedik.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 80 m
  • Strand: 80 m
  • Belváros: 100 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 50 m
  • Orvos: 800 m
  • Gyógyszertár: 300 m
  • Bank: 400 m
  • Posta: 300 m
  • Benzinkút: 1 km
  • Buszmegálló: 800 m
  • Vasútállomás: 50 km
  • Repülőtér: 25 km
  • Marina: 6 km
  • Sport tevékenységek: 500 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Ružica
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 4 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Minhen, Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+1, Június 2023
Kedvenc lakásunk

2 éve 6 hónapig laktunk a lakásban, ahogy idén is.Csodálatos időnk volt,minden alkalommal itt fogunk megszállni.Csak 4 percre van a tengertől,nyugodt,igazi pihenőhely.I még soha nem aludtam olyan jól mint ebben a lakásban.és légkondi nélkül nehéz elhinni,de ez igaz.Gyönyörködhet a gyönyörűen gondozott kertben.A strandon van egy kávézó napozóágyakkal,amiért nem kell fizetni , Nemo kapitány, minden dicséret.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították szerb - Eredeti megjelenítése
Karlovac, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+1, Július 2021
egy lakás

Kiváló nyaralás. A házigazdák kedvesek, melegek és csodálatosak. A lakás rendezett, tiszta, minden szükséges konyhai eszközzel és edénnyel. Nem kellett autó, amikor parkoltunk, mert minden kéznél van ... az éttermektől, üzletektől, pékségektől a kávézókig és a gyönyörű tengerpartig. Minden nap érdekes események. Minden bók és ajánlás, különösen azoknak, akiknek gyermeke van, nem fogja megbánni.

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Varaždin, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+1, Július 2021
Nyaralás barátokkal

Az apartman elhelyezkedése kiváló: kilátás nyílik a tengerre és Krk gyönyörű óvárosára. Nem volt szükségünk autóra, mindenhol nagyon gyorsan és könnyen sétálhattunk. A domb lábánál, amelyen az apartman található, gyönyörű strandok nagy választéka található. A lakás tere elég nagy, és minden szükséges dologgal fel van szerelve a zökkenőmentes tartózkodáshoz (tiszta törülközők, főzőedények és evőeszközök stb.). A házigazdák nagyon kedvesek és bármikor elérhetőek. A rendszeresen karbantartott udvar tele zölddel, virágokkal és más növényekkel csábított minket arra, hogy gyakran lakjunk a lakás teraszán. Azok számára, akik nem szeretnek főzni nyaralásuk alatt, a közeli éttermek nagy választéka biztosan tetszeni fog (egy taverna még az apartman utcájában is található). Ami Krk -t illeti, gazdag tartalommal rendelkezik minden korosztály számára. A fiatalok szemszögéből nézve az éjszakai táncparketté változó bárok, a számos szórakoztató kirándulást és adrenalin- és sportlétesítményt kínáló hajók (strandröplabda, ziplínák, adrenalin -motorcsónakok, quadok stb.) Kielégítenek mindent, amivel nyaralni lehet a barátoknak tartalmazniuk kell! Nagyszerű ajánlások!

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Ružica Jurina Reklám mivel 2018
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz,
Apartman Ružica lista már megtekintette 41401 idők óta 01.06.2018.