Apartmanok IdaLabin - Isztria

kikiáltási ár Ft 5.459 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Labin és a Isztria!
Detailed description

Ida apartmanok találhatók a Szent Marina, közel a Labin, pár perc sétára a tengertől. Sveta Marina egy csendes hely, ideális a nyugodt és pihentető nyaraláshoz. A hely alkalmas gyermekes családok, akik csak azt, hogy vegyenek részt, vagy az emberek, akik az aktív pihenést a séta vagy snorkeling a közeli búvárközpont. Az erkélyek az apartmanok a tengerre néz.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Check in / out: - Check-in 12:00-23:00 az érkezés napján - Nézze meg: 07:00 - 11:00 az indulás napján Lemondási feltételek: - Ingyenes lemondás / megváltoztatott 15 nap vagy több érkezés előtt - Abban az esetben, a módosítás / törlés követően, minimum (attól függően, hogy az időszak alatt) napatiti lesz az első éjszaka Kaució: - Előleg szükséges foglalásokat 7 nap. Kérjük, forduljon a részletekért Fizetés: - Fizetés érkezéskor a teljes összeg a foglalás - A helyszínen csak készpénzzel. Hitel / betéti kártyát nem fogadunk el. - Fizetés banki átutalással engedélyezve van, kérjük, forduljon hozzánk utasítások Gyermekek: - A gyerekek minden korosztály szívesen A vendégek kötelesek kezelni a leltár óvatosan tartózkodásuk alatt.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 40 m
  • Strand: 40 m
  • Élelmiszer: 20 m
  • Étterem: 20 m
  • Bank: 20 m
  • Repülőtér: 45 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Elfogadjuk foglalásokat legalább 3 napig. További információt a rendelkezésre álló lakások és az aktuális árakról utalnak www.apartments ida.com.hr
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Ida
Nevenka Grzalja Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz,
Többet a tulajdonos

Mi lesz nagyon örülök, hogy Önt a Szent Marina, mi mindent megteszünk, hogy otthon érezze magát, és egyúttal lehetővé teszi, hogy pihenjen, és élvezze az Isztrián és az Adriai-tenger. Szia !!!

Apartmanok Ida lista már megtekintette 12768 idők óta 07.09.2014.