Apartmanok BarbaraLjubač - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 7.817 / éj
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Teljesen felszerelt, modern apartman Ljubac, ideális családi nyaralás. Elöl egy tágas kert, ahol a gyerekek szabadon játszhatnak. A közelben van egy homokos strand, amely ideális a gyermekek és azoknak, akik szeretik a meleg tenger. Az apartman két hálószoba, nappali, konyha, fürdőszoba és terasz, kilátással a tengerre. Felszerelt mosógépek és mosogatógépek. Kiságy csecsemőknek és babakocsik

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Adót tartalmazza. A betét 30% -a bankszámla és a mérleg érkezéskor készpénzben. Az idő a belépés a lakás után 12:00 és napkeltétől 21:30. Légkondicionáló berendezés benne van az árban.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 500 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Orvos: 4 km
  • Gyógyszertár: 4 km
  • Posta: 4 km
Beach típus
Homokos tengerpart,
Részletes leírás
Welcome drink benne van az árban. Az a lehetőség, a hajó- kisebb hajók is benne van az árban.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Barbara
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Veselí nad Moravou, Csehország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Július 2023
Remek nyaralás

Nagy elégedettség. Az apartman egy négytagú családnak tökéletes, teljesen felszerelt, a terasz csodálatos, gyönyörű kilátás nyílik a tengerre és Velebitre. Otthoni hangulat. A két kutya Grom és Balto csodálatosak, figyelnek és nem zavarják, hagyják, hogy a gyerekek etessék őket. Ljubač egy kis falu nyugodt lakókkal, két bolttal, lehetőséggel a helyiektől vásárolni gyümölcsöt és zöldséget, nagyobb bevásárlási lehetőségekkel Zadarban és Ražanacban. Homokos strandok nagyon fokozatos belépéssel a tengerbe, gyermekek számára alkalmasak. Nagyon szeretettel fogunk emlékezni, megszerettük ezt a helyet.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították cseh - Eredeti megjelenítése
Praha 21, Csehország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Barbara, Július 2022
Szép és csendes hely

Ez a második alkalom, hogy itt szálltunk meg, ez egy szép hely - sétálható távolságra a strandtól egy kis bár kávéval és fagylalttal, valamint egy kis bolt, ahol reggelente friss kenyeret vagy édes péksüteményeket vásárolhat. Kicsit távolabb két étterem és több strand is található, amelyek autóval elérhetők, ha nem akarsz gyalogolni. A ház tágas, nagyon szép terasszal, a tulajdonosok segítőkészek és barátságosak. Ljubac egy szép hely, ha egy kicsit csendesebb helyen szeretne lenni túl sok turista nélkül, de ha szeretne, sok más várost érdemes felkeresni emléktárgyakért, városnézésért stb., amelyek körülbelül 30 percnyi autóútra vannak (Zadar, Nin, Pag) . Ha nem a forró nyárban jár, rengeteg lehetőség van túrázásra a közeli Velebit hegyekben vagy a Zrmanja folyó kanyonjában. Egy nagy üzlet számára a Posedarje-i Plodine-t találtuk a legjobb választásnak friss hússal, pékséggel és általában több lehetőséggel. Határozottan ajánlom barátaimnak

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Veselí nad Moravou, Csehország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Barbara, Július 2019
Csodálatos nyaralás

Kétszer jártunk ebben a lakásban, mindig nagyon elégedettek voltunk. Ljubač falu egy gyönyörű nyaralási hely, távol a turizmustól, de a civilizáción kívül, a boltokban és éttermekben. Nagy előnye, hogy a homokos strandok nagyon fokozatosan lépnek be a tengerbe, kisgyermekek számára is alkalmasak. A lakás nagyon jól felszerelt, tiszta és tágas. A tulajdonosok nagyon kedvesek, segítőkészek és segítőkészek. A kutyájuk, Grom kiváló őrző, nem zavarja, szeretett gyermekeivel játszani. Ajánlom a lakást mindenkinek, aki szereti a békét, a napot és a tengert. Nagyon köszönöm a gyönyörű ünnepet, Lidija, talán jövőre újra eljönünk !!!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították cseh - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Lidija Perković Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartmanok Barbara lista már megtekintette 39078 idők óta 14.06.2016.