Apartmanok NenoRab Lopar - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 8.535 / éj
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
3/5
Detailed description

Teljesen felszerelt apartmanok két felnőtt és két gyerek részére. Az apartmanokban egy hálószoba, fürdőszoba, nappali, valamint konyha és étkező található. Van egy kinti teraszunk, melyet lombkorona borít, padokkal, grillezővel és nyugágyakkal. Minden apartmanhoz külön terasz tartozik. Az apartmanokkal rendelkező ház az első sorban található a tengertől (10 m), a homokos tengerparton, ahol gyerekeknek is van lehetőség (hinták, csúszda, kalózhajó, vízibicikli, röplabda, vízilabda, foci...). Válassza ki a legjobb nyaralóhelyet magának és gyermekeinek. Üdvözöljük!

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az apartman lefoglalása a teljes ár 30%-ának megfelelő előleggel történik számlánkra. Érkezési idő 14 óra után, indulás 8 óráig tart. Kérjük, tartsa tiszteletben a többi vendég érkezési és távozási idejét.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
A megbeszélt időpontra történő érkezés lehetetlensége esetén az előleget nem térítjük vissza, de az időpont lehetőségeitől függően áttehető egy másik ingyenesre vagy a következő évre.
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Belváros: 500 m
  • Élelmiszer: 500 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 1 km
  • Gyógyszertár: 500 m
  • Posta: 500 m
  • Benzinkút: 1 km
  • Buszmegálló: 50 m
  • Marina: 1.5 km
  • Sport tevékenységek: 700 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Az apartmanunkon kívül ingyenes vízibiciklizést is kínálunk, amelyet a Paradise Beachen bérelünk.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Neno
Vendégértékelések
3/5
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Siófok, Magyarország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Augusztus 2020
Szuper nyaralás

Imádtuk, hogy ilyen közel van a strand, nyugodt hely. Nagyon kedves segítőkész szállásadó. Két kisgyerekkel tökéletes volt. Van saját vizibiciklijük.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
Gorenjska, Szlovénia
Katasztrófa (1/5) Maradt A2+2, Augusztus 2019
kizt 21

Mivel évekkel ezelőtt már nyaraltak itt, és tetszettek, úgy döntöttünk, hogy 2019-ben is visszatérünk. Ezúttal azonban a dolgok bonyolultak voltak a harmadik éjszaka. Nevezetesen, a zuhany robbant a zuhany alatt, ezért meg kellett változtatni a zuhanykabin készletét. Amikor ezt elmondtam a tulajdonosnak, Mr. Nenad Rukavina látta a sérülést. Aztán azzal vádolta, hogy szándékosan károsítom a kádját, és hogy normál használat esetén lehetetlen volt felrobbanni. Megpróbáltam mondani neki, hogy normál zuhanyt veszek, de továbbra is nagyon agresszív módon vádolt engem, és ezt a három kicsi gyermekem előtt. Aztán jött a felesége, aki szintén azzal vádolta, hogy szándékossággal bántam megsérült a zuhanytálca. Mintha az én hibám, hogy a felszerelés elhasználódott vagy. gyenge minőségű. A feleségem és én sokkoltunk uram kapcsolatán Nenad Rukavina és felesége vagy úgy éreztük, mint nem kívánt vendégek, ezért úgy döntöttünk, hogy hamarosan 4 nap után hazamegyünk, annak ellenére, hogy 10 napot fizetünk. Mielőtt hazamentünk, azzal fenyegetőzött, hogy perbe indít és úgy vagy úgy fizet a károkért. Ha nem lennék megtapasztalva ezt a saját bőrömön, akkor sem hitték volna, hogy ez lehetséges.

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Válasz

Jó napot, ne adjon rólunk hamis információt, hogy igazolja a lakásban okozott károkat. A zuhany akkor, ha láthatóan összetöri erővel, nem pedig zuhanyozáskor, mert bárki, aki érti a zuhanytálca összetételét, tudja, hogy másképp nem lehet lebontani, főleg akkor, ha 3 évvel ezelőtt egy új készüléket nem helyeztek el. Sok bérlő előleget fizet a lakásba való belépés előtt, amelyet nem térítik vissza, ha bármilyen kár bekövetkezik, ha egyébként visszatérítik az előleget. Bölcsen küldött egy e-mailt, hogy amikor “eltört”, ahelyett, hogy elmondta volna a tulajdonosnak, és arrogánsan bántak velünk, mintha mi lennénk hibáztatva azért, ami történt. Végül alig hagyott bennünket lakásunkba, hogy megnézze a bekövetkezett károkat, mert nem engedjük be a házba ?! Miután magyarázatot adtunk arra, hogy amikor a zuhany alatt nem tud törni, ami mindenkinek világos, és hogy újra kell várnunk, mivel nem minden méret áll rendelkezésre azonnal, akkor még mindig arrogánsan beszélgettünk és megtámadtunk minket a saját házunkban ahelyett, hogy bocsánatot kérnénk a kárért. te fizetett ugyanolyan. Nem tudom, hogyan gondoltál arra, hogy újabb 6 napot fürdőkád nélkül vegyen be, amíg meg nem érkezik ?! Ha nem lennénk tisztességes és helyes bérlők, akkor nem jönnek hozzánk a HARMADIK évre, és más vendégek nem térnek vissza. Kérjük, hogy amikor második alkalommal kommentálja, csak a valós tényeket adja meg, mivel az eseményt is megerősíthetik a másik lakásban tartózkodó vendégszereplõk. Köszönöm

Nenad Rukavina Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz,
Apartmanok Neno lista már megtekintette 62247 idők óta 24.06.2014.