Apartmanok TommyRab Lopar - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 0 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Rab Lopar és a Horvát szigeteken!
Detailed description

Az Apartments Tommy kényelmes szállást kínál 100 méterre a Mel és Leščur homokos strandjaitól Rab szigetén, Loparban. Kínálunk szállást két 100m2-es apartmanban, 4 és 4 ágyas, az első emeleten található, egy nagy terasszal, kilátással a tengerre, és 45 m2-en, 4 és 1 ágyas a földszinten. Az apartmanokat 2018-ban felújították. Mindkét apartmanhoz felszerelt konyha tartozik étkezővel, két hálószobával, fürdőszobával (WC / zuhany) és terasszal, kilátással a tengerre, légkondicionálóval, műholdas TV-vel, internettel Egy családi házban helyezkednek el, amely az első sorban található a tengerhez és a homokos strandhoz. A ház közelében található a Paradise Beach (San Marino), a Gypsy Beach, a Szahara, a Stolac és mások. A szállás alkalmas családi vakációra Loparban vagy egy kis csoportos vakációra.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A 30% összeget előre fizetik ki a Zagrebačka banka giroszkópján vagy devizaszámláján, a fennmaradó rész érkezés előtt vagy megegyezés alapján. Lemondás esetén lehetséges visszatérítés. Távozási idő: 10-ig. Érkezési idő: 14-től Háziállat bevihető ebben a létesítményben, parkolóhely biztosított. . Szeretettel üdvözöljük és kellemes tartózkodást kívánunk az apartmanokban Tommy, Lopar, Rab-sziget
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 1 km
  • Élelmiszer: 500 m
  • Étterem: 500 m
  • Orvos: 1.5 km
  • Gyógyszertár: 1 km
  • Posta: 1 km
  • Benzinkút: 3 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Sziklás strand,
Részletes leírás
A Lopar rendkívül gazdag gasztronómiai kínálatával rendelkezik körülbelül ötven étteremben, vendéglőben, vendéglőben, pizzériában, ahol számos hal, hús és vegetáriánus specialitásokat kínálnak. Azt is javasoljuk, hogy használjon taxihajókat, és látogasson el a Goli Otokba, ahol az egykori horvát Alcatraz börtön található, Krk és Pag szigetein, valamint a távolabbi Plitvicei-tavaknál, amelyek valódi családok az utazók számára.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Tommy
Tea i Tomislav Njegač Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartmanok Tommy lista már megtekintette 47684 idők óta 18.05.2016.