Apartmanok AnkaIrmaMakarska - Split régió

kikiáltási ár Ft 3.127 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Makarska és a Split régió!
Detailed description

Az Ankairma apartmanok egy családi ház második emeletén találhatók, és tartalmazzák az Orchid, Orange és Egypt apartmanokat, valamint az Allo, allo szobát. Minden apartman és szoba légkondicionált és vezeték nélküli internettel felszerelt. A parkolás a háztól 100 méterre található, nagy nyilvános területen található, ahol ingyenes a parkolás. Az apartmanok Makarska azon részén találhatók, amely közel van a központhoz, és lehetővé teszi a város összes szolgáltatásának használatát és élvezetét. A központtól mindössze tíz perc sétára számos lehetőség kínálkozik, mint például városnézés a XV. és XVIII. századi műemléki örökség meglátogatásával, a Malakológiai Múzeum, a Városi Múzeum és a Városi Obszervatórium megtekintése. Az elhelyezkedése abból a szempontból is kedvező, hogy nyugodt éjszakázást tesz lehetővé a vendégnek, az aktív éjszakai életet kedvelőknek pedig minőségi éjszakai élet lehetőségét kínálja.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
- Hosszabb tartózkodás esetén az ágyneműt 7 naponta, a törölközőket pedig szükség esetén gyakrabban cserélik. - Napi bérleti díj, idegenforgalmi adó, ágynemű, törölköző, felszerelt konyha a szükséges edényekkel és tartozékokkal, víz, villany és gáz fogyasztás, légkondicionálás és vezeték nélküli internet a rendezés árában benne van. - Az előleg a rendezés teljes árának 30%-a. Az előleg fizetése bankszámlára történő befizetéssel történik. A fennmaradó összeg a megegyezés szerinti teljes árig érkezéskor fizetendő.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
1. A lemondási nyilatkozat vendég általi kézhezvétele esetén a szálláshely tulajdonosa az alábbi szabályt alkalmazza: - Ha a vendég az előleg befizetését követő 7 napon belül (legkésőbb a tartózkodás előtt 2 hónappal) lemondja a foglalást, vendégnek 95% előleget térítenek vissza. - Amennyiben a vendég legkésőbb az üdülés megkezdése előtt 2 hónappal lemondja foglalását, az előleg 85%-át visszatérítjük. Amennyiben a vendég az üdülés megkezdése előtt 2 hónapon belül lemondja a foglalást, a szálláshely tulajdonosa az előleget nem köteles visszatéríteni. 2. Ha a vendég nem jelenik meg időben, az első tartózkodási nap végéig elveszíti a szálláshoz és az előleg visszafizetéséhez való jogát (vagy nem értesíti a tulajdonost késéséről). A vendég ugyanahhoz a foglaláshoz kereshet cserefelhasználót, akiről időben értesítenie kell a tulajdonost. 3. Ha a vendég a megállapodott határidő előtt elhagyja a szállást, a tulajdonos a teljes felszámított összeget megtartja. 4. Ha a vendég le akarja mondani a lefoglalt szállást, azt e-mailben kell megtennie.
Távolságok
  • Tenger: 500 m
  • Strand: 1 km
  • Belváros: 300 m
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 300 m
  • Orvos: 200 m
  • Gyógyszertár: 400 m
  • Bank: 400 m
  • Posta: 600 m
  • Benzinkút: 1.3 km
  • Buszmegálló: 700 m
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
Kávézók, éttermek, bárok, diszkók, táncteraszok mindössze tíz percnyi sétára vannak a szállástól. A város kikötője számos hajókirándulást kínál többek között Hvar és Brac szigetére. Azok számára, akik szeretik a természetet a közvetlen közelben (csak fél óra séta vagy 5 perc autóval), Kotišina botanikus kertje várja. Makarskától két kilométerre, a város nyugati bejáratánál található a Vepric-szentély, míg a várostól keletre 5 km-re található a Biokovo natúrpark. A szálláshely közelében számos strand található, amelyek gyalogosan is elérhetők (10-15 perc séta).
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok AnkaIrma
Iva Carević Peković Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

társaságkedvelő ember vagyok. Szeretek új embereket megismerni, és mindent megtenni, hogy jól érezzék magukat az apartmanjainkban. Igyekszem mindig minden szükséges információval ellátni a vendéget.

Apartmanok AnkaIrma lista már megtekintette 41604 idők óta 04.07.2016.