Apartmanok RosoMakarska - Split régió

kikiáltási ár Ft 12.507 / éj
Detailed description

Teljesen felszerelt apartmanok a központban, Makarska fő strandja közelében. App 2+2 (strand, központ) a Kralja Zvonimir 3a, Makarska címen, a város összes fontos létesítménye mellett található. A 2+2 alkalmazás egy kaputelefonnal és biztonsági vakajtóval ellátott épület első emeletén található. Az apartman vendégei az apartman előtti parkolási joggal rendelkeznek, melyet vendégeink részére úgy biztosítunk, hogy a járművemet az Ön érkezéséig leparkolom, majd átadom a helyemet. Így biztos lehet benne, hogy ingyenes parkolási lehetőséget kap az apartman mellett, ahol tartózkodik. A parkolást, valamint egyéb szolgáltatásokat (lakossági illeték, ingyenes wi-fi, légkondicionálás, törölközőcsere,...) az éjszakai tartózkodás ára tartalmazza. Használja ki a kedvező árakat a holtszezonban, és engedje meg magának azt a nyaralást, amire mindig is vágyott. Köszönjük, hogy ezt a lakást választotta. Üdvözöljük!

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Fizetési mód: 25-30% előre utalás a számlára, a többi készpénzben az apartmanba érkezéskor. Maradjon maximum 5 éjszakát, 50% előre utalandó a számlára, a többi készpénzben az apartmanba érkezéskor. A legfeljebb 4 éjszakás tartózkodás ára 30%-kal emelkedik. Ha a vendég előleget fizet és érkezése előtt 120 nappal szeretné lemondani a foglalást, a beérkezett előleg 50%-át visszaküldjük, ezt követően az előleget nem térítjük vissza. Amennyiben a bérbeadó a foglalást törölni kívánja, és erre alapos oka van, köteles erről a vendéget tájékoztatni, és az értesítés napjától számított 3 napon belül az előleg teljes összegét visszaküldeni. Érkezés az apartmanba 14 óra után. Indulás az apartmanból 10 órakor. Ha korábban szeretne belépni az apartmanba, vagy tovább szeretne maradni, mint a tervezett érkezési vagy távozási időpont, és erre van lehetőség, akkor külön fizetés szükséges (20 euró óránként). A fentiek mindegyikében van megállapodás.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Ha a vendég előleget fizet és érkezése előtt 120 nappal szeretné lemondani a foglalást, a beérkezett előleg 50%-át visszaküldjük, ezt követően az előleget nem térítjük vissza. Ha a bérbeadó le kívánja mondani a foglalást, és erre alapos oka van, köteles erről a vendéget tájékoztatni, és az értesítés napjától számított 5 munkanapon belül az előleg teljes összegét visszaküldeni. .
Távolságok
  • Tenger: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Belváros: 50 m
  • Élelmiszer: 20 m
  • Étterem: 20 m
  • Orvos: 400 m
  • Gyógyszertár: 80 m
  • Bank: 70 m
  • Posta: 200 m
  • Benzinkút: 1 km
  • Buszmegálló: 100 m
  • Repülőtér: 70 km
  • Marina: 80 m
  • Disco club: 100 m
  • Kaszinó: 40 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand,
Részletes leírás
Szervezett hajókirándulásokkal ellátogathat Hvar, Brač, Korčula szigetére, raftingolhat a Cetina folyón (45 perc autóútra) vagy a gyönyörű Biokovo hegyre (30 perc autóútra), amely magából a városból is látható. . 5 km-rel távolabb a falusi turizmust helyi specialitásokkal (Veliko brdo, Gornje Tučepi, Makar, . . ) ismerheti meg, és felfrissítheti a természetben való sétát. A strandon vízibiciklik, kerékpárok, motorcsónakok és csónakok bérlésére van lehetőség, a strandon teniszpályákon és jet-ski lehetőségen lehet kikapcsolódni. A helyet számos strand és félreeső öblök veszik körül, fürdés után pedig a tenger melletti vendéglátóegységekben pihenhet és frissítheti magát.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Roso
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Zlata Roso
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Évek óta foglalkozom családi turizmussal. Célunk, hogy tartózkodását kellemessé és különlegessé tegyük, hogy Ön is ajánljon minket barátainak. Szeretnénk, ha az Ön hangja lenne a promóciónk. Üdvözöljük!

Apartmanok Roso lista már megtekintette 88141 idők óta 05.04.2014.