Apartman ArtyLošinj Mali Lošinj - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 7.747 / éj
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

A teljesen felszerelt, 4 csillagos Arty apartman kizárólag 2 fő elhelyezésére szolgál. Ez egy külön létesítmény a ház mellett, ahol a házigazdák laknak. Csendes környéken található számos strand közelében, és ideális a nyaraláshoz. Csak pár percre van a legközelebbi strandoktól, kicsit távolabb pedig számos szebbnél szebb strand található. Háziállat bevihető az apartmanba 10 euró felár ellenében. Az ár tartalmazza az üdvözlő italt. A teljesen felszerelt konyha, étkező, hálószoba és fürdőszoba mellett az apartmanhoz saját parkoló, kerékpár hely, grillező csak vendégek számára, WI-FI internet felár nélkül, légkondicionálás, fűtés, TV, műholdas edény, ... A konyhában minden vendég kap : mosogatáshoz új szivacsot és mosogatószert, konyharuhát, . .A konyhában található még: kenyérpirító, kávéfőző, vízforraló, állványos mixer,... Szívélyes fogadtatást és kellemes nyaralást kívánunk apartmanunkban! Itt: https://iqmdestination.com/listing/apartman-arty/ http://www.kvarnerfamily.hr/katalog_zoo

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Kérjük, foglalja le az apartmant szombattól szombatig vagy vasárnaptól vasárnapig. Az apartmanba érkezés ideális időpontja 14 óra után, távozás 10 óra előtti időpont legyen. Ha korábban érkezel, a lakás takarításáig hagyhatod a dolgaidat! Az előleg összege 50-100 euró.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Az előleg teljes összege visszatérítésre kerül, ha a vendég a foglalást legkésőbb 15 nappal a foglalást követően lemondja.
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 8 km
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 90 m
  • Orvos: 8 km
  • Gyógyszertár: 8 km
  • Bank: 8 km
  • Posta: 8 km
  • Benzinkút: 7 km
  • Buszmegálló: 8 km
  • Repülőtér: 4 km
  • Marina: 7 km
  • Sport tevékenységek: 8 km
  • Kaszinó: 8 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Az ár tartalmazza az üdvözlő italt. Az apartman részeként 2 db együléses kajak bérelhető a gyönyörű tengerparton való közlekedéshez, vagy jó áron meglátogathatjuk a környező szigeteket. A szállástól a partra a megfelelő kocsikon vihetők a kajakok. A kajakbérlés mellé vízálló táskákat, ruha- vagy élelmiszertáskákat, mobiltelefonok védelmét is lehet kapni.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Arty
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Osijek, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2, Augusztus 2023
Éves nyaralás az Arty virágházban

Kedves asszonyom. Jachtkikötő, majdnem egy hónap telt el az "Arty" lakás virágos és zöld oázisában töltött éves vakációnk vége óta. A benyomások összevetése és a tartózkodásunk miniatűrjeinek összehasonlítása után egyöntetűen arra a következtetésre jutottunk, hogy ez egy örömmel, elégedettséggel és pihenéssel teli éves nyaralás volt. Természetesen ehhez hozzájárult a lakásában található, szokatlan részletekkel teli kiváló szállás, amelyben az Ön művészi tehetsége is benne van; felszerelése minden szükséges felszereléssel; a lakás környezete virágszínnel és mediterrán zöld illattal; a strand közelsége - ereszkedés "több ugrással" és évszázados tűlevelű fája, amely kellemes árnyékot teremt; a tengerhez való hozzáférés és annak tisztasága. A szerző ajándéka, a levendulával töltött baba bódító illatával minden este elaltat, és az éves vakáció napjait juttatja eszünkbe...... Még egyszer köszönöm az ajándékokat és a vendéglátást. Üdvözlet Eszékről, Mirko úr, Lovra és Matej. Vlasta és Darko

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Regényes,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Éves vakáció 2023

Kedves Vlasta és Darko! Köszönjük szépen a dicsérő szavakat, és örülünk, hogy ilyen jól érezték magukat nálunk! Várjuk az új találkozót, és küldjük üdvözletünket az Artatortól!

Zagreb-Dubrava, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2, Október 2022
Visszajövök!

A lakás nagyon tiszta, szépen berendezett és jól felszerelt, virágokkal és különféle növényzettel körülvéve a kertben és a környéken. A házigazdák nagyon barátságosak és befogadóak. Számos strand és sétány található minden irányban. Háziállatokat szívesen fogadunk, és nagyon elégedettek a körülményekkel. Rendkívül nyugodt és pozitív környezet, ideális igazi pihenéshez és élvezethez.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Regényes, A fogyatékossággal élő emberek, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Apartman Arty

Kedves Biserkané! Köszönjük csodálatos hozzászólását, és örülünk, hogy jól érezte magát, kipihente magát és elégedett volt nálunk! Várom, hogy újra találkozzunk! Üdvözlet!

Hrastnik, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2, Július 2019
Artatore

Itt a társammal együtt nyaraltunk tavaly nyáron, és ez több volt, mint tökéletes! A lakás szépen berendezett, tiszta, jól karbantartott, és tartalmaz minden, amire szüksége van a nyaralásához (szórólapok, minden konyhai eszköz, rostély, tusfürdő stb.) Érkezéskor először egy nem barátságos Azka kölyök fogadja Önt, aki minden nap üdvözli Önt. . A tulajdonosok szintén barátságosak, különösképpen Mrs. Marina, aki a lehető legkevésbé illik hozzád, és kevés figyelemmel lep meg. A strand néhány lépésre van, valamint egy üzlet, amely meleg és friss kenyeret és croissant-t kínál minden reggel. De a közeli strandokat, valamint az összes többi, egy kicsit távoli és magányos strandot használtuk, ahova odamentünk, vagy gyalog mentünk. Az ünnep nagyon kedves emlékezetünkben maradt és továbbra is beszélni fogunk. Erősen ajánlom!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Regényes,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Arty apartman

Kedves Rosana! nagyon köszönöm a pozitív és kedves véleményét a lakásunkról. Örülök, hogy olyan kedves volt, és kényelmessé tette velünk. Még egyszer, nagy köszönet és üdvözlet!

Marina Kajkara Reklám mivel 2017
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Üdvözlünk! Azt szeretném, ha egy nyugodt és kellemes időtöltést a házunkban, és a gyönyörű falu Artatore!

Apartman Arty lista már megtekintette 50471 idők óta 13.09.2017.