Apartmanok PoratKrk Malinska - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 10.863 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Krk Malinska és a Horvát szigeteken!
Detailed description

Elegáns apartman a hiteles halászati ​​falu a szigeten. Két hálószoba, nappali, étkező, konyha, fürdőszoba, kis fedett terasz és egy nagy terasz, 60 nm-es kerttel. Vannak ingyenes internet, max DVD / VHS házimozi, három munkát, egy kis könyvtár, a jól felszerelt konyha és légkondicionáló a fűtésre és hűtésre. Díszítő lakás teljesen alkalmazkodott is töltött pihenés és élvezem minden pillanatát és a részletek. Egy kis könyvtár könyvek fotókkal felfedezzük a teljes horvát regionális könyv szerzője az angol nyelv, valamint a szakácskönyvek hagyományos ételeket. Képek a falakon is, az alkotások a művészek. A strand 200 m, és a község központjában a kikötő, kikötő és éttermek 500 méterre tengerparti sétány vezet Makarska. Tovább a lakásban parkolóban.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglalás fizetés 30%, illetve 20 nappal az érkezés előtt kell fizetni nyugalomban, azaz a 70%-át. Érkezéskor és átvételét apartmanok szükséges letét 250 euró, ami vissza induláskor, ha a lakás marad az állam, és fogott (kivéve a rendszeres tisztítás), amely lehetővé teszi, hogy a következő vendégek ugyanolyan minőségű szolgáltatást. Check-in idő 16 óra, 10 óra ideje check-out.
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 500 m
Részletes leírás
Összhangban az Ön kívánságait és igényeit, mi áll az Ön rendelkezésére a szervezet, ötletek, javaslatok, kapcsolatok, utak, kirándulások, stb
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Porat
Sandra Veseli Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartmanok Porat lista már megtekintette 6505 idők óta 24.05.2014.