Apartmanok Rona505Krk Malinska - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 6.125 / éj
Vendég értékelés alapuló 19 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Az Apartments Rona505 szálláshelye Sveti Antonban található, Malinskától 2 km-re. Grillezési lehetőség és Wi-Fi ingyenesen áll rendelkezésre. Az apartmanok allergiaellenes párnákkal, szúnyoghálókkal és rovarokkal vannak felszerelve, síkképernyős TV-vel és teljesen felszerelt konyhával, mosogatógéppel felszereltek. Minden apartman két erkéllyel rendelkezik. Ingyenes privát parkoló áll rendelkezésre a helyszínen. Az épületet és a környezetet videó megfigyelés biztosítja külsőleg. A legközelebbi étterem 500 méterre található. Az ingatlan közelében számos strand található, beleértve a Rova nevű strandot is, amely 1,7 km-re fekszik és strandröplabdapályával rendelkezik. A helyi buszmegálló 200 méterre található. A fő buszpályaudvar Malinska-ban található. A kompkikötő 8 km-re fekszik Valbiskától. Háziállatok kérésre bevihetők, és további költségek merülhetnek fel.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az idegenforgalmi adót az ár tartalmazza. A szállás érkezés napján 14:00 órától és az indulás napján 10:00 óráig elérhető, hacsak másként nem állapodnak meg. Kiegészítő szolgáltatások: A légkondicionálót beprogramozott kártyával lehet aktiválni (1euro / óra). Háziállatok megengedettek 7 EUR / nap áron. 4 éjszakánál rövidebb tartózkodások esetén az ár 30% -kal növekszik. A lakás foglalását (előleg) a teljes összeg 30% -ának, az érkezéskor fennmaradó összegnek a bankszámlára történő befizetése igazolja.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
Kedves vendégeink! szívesen látjuk házunkat és ilyen szokatlan körülmények között. Kérjük, utazzon lelkiismeretesen. A lemondási szabályzatot az Ön helyzetéhez igazítottuk, így 7 nappal a lefoglalt érkezési dátum előtt 100 napos előleg formájában lemondhat. Amennyiben az érkezés előtt 7 napon belül lemond, a befizetést teljes egészében megtartjuk. Ez a lemondási politika a világjárvány végének bejelentéséig érvényes. Köszönjük megértését.
Távolságok
 • Tenger: 1 km
 • Strand: 1.5 km
 • Belváros: 2 km
 • Élelmiszer: 1.1 km
 • Étterem: 500 m
 • Orvos: 2 km
 • Gyógyszertár: 2 km
 • Bank: 2 km
 • Posta: 2 km
 • Benzinkút: 1.8 km
 • Buszmegálló: 1.7 km
 • Vasútállomás: 40 km
 • Repülőtér: 15 km
 • Marina: 2 km
 • Sport tevékenységek: 700 m
 • Disco club: 1.5 km
 • Nemzeti park: 30 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
A közvetlen közelében túra- és kerékpáros utak találhatók. Amellett, hogy a part mentén húzódnak a # Lungomare # nevű ösvényekkel, a kerékpárutak áthaladnak a sziget belsején is.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Rona505
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 19 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Schwäbisch Gmünd, Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A3, Július 2019
Gyönyörű lakás!

Nagy bók nagyon barátságos és nagyon segítőkész háziasszonyunk számára! Nagyon melegen fogadták őket. Egy nagyon tiszta és gyönyörű lakás várt ránk. Új konyha, szép fürdőszoba, részben antik bútorok és rengeteg hely a lakásban. 2 erkély elérhető. Légkondicionáló elérhető. Ha hiányzott valami, a háziasszonyunk azonnal gondoskodott róla. Tőle számos ötletet kaptunk az olcsó vásárláshoz és a Krk-ben zajló ünnepségekhez. Évek óta jönnek kutyánkkal, és mindig és újra izgatottak vagyunk. Luna itt otthon érezheti magát, és ugyanolyan üdvözlendő. Bízunk benne, hogy a következő évre csak Bogovic asszony vendégszeretetét ajánlhatjuk!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították német - Eredeti megjelenítése
Bern, Svájc
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Rona505, Április 2018
Visszatérünk

Luxus apartman minden szükséges felszereléssel. Három hetet töltöttünk tavaly nyáron, a hely gyönyörű és csendes. Az idei évben foglaltakat.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Schwäbisch Gmünd, Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Rona505, Július 2017
Szép marad!

Te sem ment itt, és jön vissza nagyon. Szép és nagyon tiszta lakás, csendes helyen. Nagyon szép és új berendezve. A lakás két erkéllyel. A kutya Luna töltött emlékezetes és csodálatos napot. A kutya strand nem messze. A földesurak nagyon kedves és barátságos, nagyon elhelyezésére és segítőkész. Volna neki, hogy a szívem, Örömmel ajánlom Rona lakások minden kedves barátok, ismerősök és mindazok, akik elolvassák ezt! Örülünk, hogy a következő évben

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították német - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Angela Bogovic Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol, Német,