Apartmanok Sara Krk Malinska - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 8.130 / éj
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

A napfényes Malinskában található, újonnan és korszerűen felszerelt apartmanjaink minden elvárásnak megfelelnek. A Sara Apartments egy nagyon csendes utcában található, nem messze a központtól, a tengertől és a strandtól. Az első üzlet, étterem és pékség is a közvetlen közelben található. Vendégeink nagyon fontosak számunkra, ezért minden tanáccsal és intézkedéssel mindig az Ön rendelkezésére állunk. Turisztikai tapasztalataink rögzítik családi hagyományunkat, amely a második generációtól öröklődik.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Fix foglalás esetén a végösszeg 30%-ának előlegét kell befizetni számlánkra. A fennmaradó összeget a helyszínen fizeted készpénzben vagy valamelyik kártyáddal. Az előleg beérkezését követően e-mailben visszaigazoljuk, és küldünk Önnek egy utalványt, amely tartalmazza a foglalás minden részletét. Minden benne van az árban (klíma, idegenforgalmi adó). Vendégenként egyszeri regisztráció kerül felszámításra, melynek összege 4 EUR. A feltüntetett árak 13%-os ÁFA-t tartalmaznak! Legfeljebb 4 napos tartózkodás esetén a tartózkodás teljes összege 30%-kal emelkedik. A bejelentkezés 15:00 órától, a kijelentkezés 10:00 óráig tart. Ha 20:00 óra után érkezik, előzetesen jelezze felénk, vagy küldjön nekünk SMS-t vagy e-mailt az érkezés napján. További kérdésekre nagyon szívesen válaszolunk.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Belváros: 300 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 400 m
  • Gyógyszertár: 400 m
  • Bank: 300 m
  • Posta: 600 m
  • Benzinkút: 400 m
  • Buszmegálló: 200 m
  • Vasútállomás: 45 km
  • Repülőtér: 14 km
  • Marina: 15 km
  • Sport tevékenységek: 200 m
  • Disco club: 200 m
  • Kaszinó: 11 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Mindig igyekszünk teljesíteni kívánságait. Így nagyon szívesen megszervezzük a reptérről hozzánk transzfert, gondoskodunk a kikötésről, horgászengedélyről, kirándulásokat, hajókirándulásokat ajánlunk és le is tudjuk foglalni, tanácsot adunk, hogy mit érdemes feltétlenül megnézni, hol jól ehetsz és még sok minden mást . Partnereinkkel együtt minden vendégünk kedvezményben részesül a Malinskában vagy Krk szigetén található hajókirándulásokon, éttermekben és egyéb kísérő létesítményekben.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Sara
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
LJUBLJANA, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió+1, Augusztus 2022
Trebinjska 12

Az apartmanban való tartózkodás nem is lehetne kellemesebb! minden a közelben van. az orvostól, bolttól, gyönyörű Malinska szigorú központjától! Ami az apartmant illeti, mind az 5, tisztaság, jobb, mint sok szállodában! A megállapodás lehetősége a tulajdonossal és Dušanka asszonnyal - megfizethetetlen! Mindenkinek ajánlom, aki nem szeretne aggódni a nyaralás alatt!

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, A fogyatékossággal élő emberek, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönöm

Kedves Katja! Köszönjük, hogy apartmanjainkban szállt meg és vendégünk volt. Nagyon örülünk, hogy pontosan úgy töltötte nyaralását, ahogy szerette volna, és reméljük, hogy ismét vendégünkként üdvözölhetjük! Köszönjük és a legjobbakat kívánjuk a következő alkalomig!

Postojna, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió+1, Augusztus 2022
Zeje 1a

Üdvözlet. A Gordana és a Dušanka apartmanok nagyon szépen vannak berendezve, és a villától a tányérokig minden megvan benne... mindenre ügyelnek. Az apartmanba érve minden tiszta és gyönyörű, nem beszélve a teraszról és a kilátásról Malinska városára, és minden a közelben van. Tudom, hogy jövőre visszajövök hozzátok. Helló Gordana és köszöntsd Dusankát aki a császárné és egy nagyon kedves hölgy!!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Emberek háziállatok,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönöm

Kedves Martin, nagyon köszönök mindent. Nagyon örülünk, hogy kellemesen töltötte velünk apartmanjainkat, és várjuk vissza! Minden jót kívánunk és sok üdvözletet küldünk.

Gordana Stanković Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Spanyol,
Többet a tulajdonos

Tapasztalataink - tökéletes nyaralás! A létesítmény már a második generációs családi vagyon és felvett egy hosszú tapasztalattal rendelkezik a turizmus. Tapasztalataink nyúlik vissza, 1978, amikor a szüleim először nyitotta meg kapuit a vendégek nevetni. Aztán a szobában reggelivel, a mai Bed & Breakfast, és ma is a modern lakások. Vendégeink mindig tanácsokkal és tettekkel áll rendelkezésre.

Apartmanok Sara lista már megtekintette 111947 idők óta 09.04.2017.