Apartmanok Olive and PopeyeMarina - Split régió

kikiáltási ár Ft 6.250 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Marina és a Split régió!
Detailed description

Az apartmanok Oliva és Popeye található egy családi ház szívében Marina, egy csendes, zöld utcában sétány közepén a szupermarketben. Marina egy csendes kis faluban található, közvetlenül a Sibenik és Split. A 100 méterre található a ház minden szükséges felszerelést (szupermarket, pékség, hentes, posta, gyógyszertár, piac, halpiac, klinika, bankautomaták, éttermek ...), kivéve a helyi kavicsos strand, amely mintegy 300 m-ig, hogy könnyű séta kapsz 8 perc. A ház messze van a tengerparttól kb 50 m található és a második utca a tengertől. Alkalmazásában a parkolóház lehet használni. Két hálószobás apartman Popeye 50 m2-es található a földszinten, és egy nagy udvar, 40 m2 az árnyékban! A lakás teljesen felszerelt, és van egy nagy hűtőszekrény, gáz, villany, mikrohullámú sütő, vízforraló, légkondicionáló, LCD TV 82 cm-es, mosógép, Wi-Fi, minibár. Stúdió apartman Oliva 30m2 újonnan berendezett található, az első emeleten, és egy erkély 10 m2-es, és az egész család 2!

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Miután megerősített helyfoglalással vendég mail fiók küldjön előlegfizetési összeg 30% -át a foglalás. Ha a lakás áll a vendégek érkeznek korábban, mint 14 óra, tehát ha mennek, ugyanazon a napon, ha nincs helyettesítő vendég szállhat meg több mint 10 óra! Az érkező vendégek a repülőtéren Split'm az Önök szolgálatában közlekedés a lakás! Lemondás esetén az érkezés kaphat egészét vagy egy részét az összeget, amely akkor jön vissza a hagyományos rendszere levonása tranzakciós költségek 100% -os visszatérítést lemondás 60 napig vagy tovább érkezés előtt 50% visszatérítés belüli lemondás 30-60 nappal 25% visszatérítés belüli lemondás 15-30 nappal 0% 2 héten belül az érkezés
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 50 m
  • Strand: 300 m
  • Belváros: 70 m
  • Élelmiszer: 60 m
  • Étterem: 70 m
  • Orvos: 20 m
  • Gyógyszertár: 60 m
  • Bank: 12 km
  • Posta: 60 m
  • Benzinkút: 13 km
  • Buszmegálló: 200 m
  • Vasútállomás: 45 km
  • Repülőtér: 15 km
  • Marina: 200 m
  • Disco club: 14 km
  • Kaszinó: 12 km
  • Nemzeti park: 50 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Ital vagy kávé szünet szerves részét képezik az ajánlat. ! Az apartmanok felszerelt mini bár, amely ingyenesen használható! Szabadidőmben szeretek búvárkodás és a halászat, és a vendégek, ha akarnak jönni velem, hogy a felszín alatt, aminek látszik. Minden kérdésre szívesen a rendelkezésére áll, és a vendégek tervezi kirándulások mit szeretnének. A hajómon (Atlantic PH 560 Honda VTEC 90) lehet a vendégeim, hogy körbevezet a szigetcsoport csak az üzemanyag ára fogyasztott. És a vendégek, akik több mint egy hete lehetett kapni valamilyen tengeri specialitásokat!
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Olive and Popeye
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Essen, Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Olive and Popeye, Augusztus 2016
Ezt kell a többit!

Egy szép és csendes helyen. A lakások (mi maradt 3 napig és több 8 napos a lakás) vannak felszerelve nagy figyelmet a részletekre. Mindez azért, mert a fényképeket. Tonci és milyen szívvel elénk, és időnként úgy kezelték, hogy házi vörösbor, szárított füge, grillezett tintahal kifogó Tonci! Hely jó, könnyen megközelíthető gyalog a tenger, pékség, hentes, hal / gyümölcs piac, posta, szupermarket, ATM, éttermek, kórházak, így tulajdonképpen minden 100 méteren belül. Kirándulási sok lehetőség, mint például Split, Sibenik, Trogir, Krka Nemzeti Park, és még sok más! Röviden, van egy jó pihenést és egyszerű! Még egyszer köszönöm a meleg fogadtatást, és kívánok minden jót!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították orosz - Eredeti megjelenítése
Essen, Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Olive and Popeye, Augusztus 2016
Nyaralás kirándulások

Tehát, pihenés mindig jó! Szép és csendes helyen. A lakások (mi maradt 3 napig a nagyobb és 8 napig a kisebb lakás) vannak ellátva sok figyelmet a részletekért. Minden pontosan olyan, mint a fényképek. Kaptunk egy meleg fogadtatást, és nekünk nagyon jó volt meglepetés - házi vörösbor, szárított füge, finom tintahalat! A hely nagyszerű, mert akkor kap körül egyszerűen gyalog. (Beach, pékség, hentes, hal / gyümölcs piac, posta, szupermarket, ATM, éttermek, klinika, mind 100 méteren belül. Az egynapos utazások sok lehetőség, például, Split, Sibenik, Trogir, Krka Nemzeti Park és így tovább! Röviden, akkor csak jól érzi magát itt! Még egyszer köszönöm a szeretetteljes fogadtatás, és szeretném, ha sok kedves vendég a lakások.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Mursko Središće, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Olive and Popeye, Augusztus 2016
A tökéletes nyaralás

Super berendezett stúdió lakás, mindent tartalmaz, amire tényleg szükség van egy tökéletes nyaralás a családdal. A gyönyörű terasz, mindig az árnyékban. A tulajdonosok mindig rendelkezésre áll, de tényleg úgy érzem, hangulatos családi légkör. Felajánlották minket, ezért úgy érezte, kényelmes és szuper maximum. Felkészített minket savrešen ebéd (ismét sok köszönet ezért). Minden, ami a képeken, akkor a tulajdonos tett erőfeszítés és részletesen mindannyian objasio. Nagyon tiszta és jól karbantartott, a tisztaság 10 :) Service fantasztikus host. Határozottan ajánlott gyermekes családok számára. Minden közel van, város, strand, játszótér. És ami a legfontosabb, nincs tömeg a strandon, így nem nyomja. Az árak az élelmiszerek és italok, a város, a strand nagyon is valóságos, és nem duzzadt. Marina a tökéletes nyaralás az emberek, akiknek szükségük van a béke és a kellemes családi nyaralás. A közeli nagyvárosok, de könnyen és sokat látni.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Üdvözlet a Marine!

Hello világ! Köszönöm a kedves szavakat én nem, hogy nem lenne olyan szép kiválasztva, a megjegyzés sokat jelent! Örülünk, hogy te voltál a vendégek. Nyári vettünk, Neda van, ma (11.09.) Szép napot ott körülbelül 30 * C és nem 22 C * tücskök mindig énekel! Hello minden tőlünk! Tonci

Mutasd meg az összes véleményt
Tonći Radić Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Születtem Dubrovnik 1970-ben dolgozom a hajógyári Trogir. Szabadidőmben szeretek halászat és búvárkodás. A családi otthon él együtt feleségével (Good 1973) lánya (Antonella 1996) és fia (Piero 2003)

Apartmanok Olive and Popeye lista már megtekintette 38988 idők óta 09.01.2015.