Apartman ValinorCres Martinščica - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 10.846 / éj
Detailed description

Az Apartment Valinor azoknak készült, akik tudják, hogyan kell értékelni a nyugodt nyaralást barátokkal vagy családdal. Ideális kiindulópont a pihenéshez, sétához, úszáshoz és új helyek felfedezéséhez. A lakás újonnan berendezett, és mindent megtalál, amire szüksége van ahhoz, hogy otthon érezze magát. Ha hiányzik valami, szóljon nekünk, és mi mindent bepótolunk, amire szüksége van. A strandok közel vannak, a természet körülötted... hozd ki a legtöbbet értékes nyaralási napjaidból. Az Apartments Valinor elhelyezkedése ideális a csendes környék és a természet miatt. A közelben található: Lubenice strand, griff keselyű rezervátum, tengeri barlang Blue Grota és egy szokatlan természeti jelenség - édesvízi Vrana tó. Természeti látnivalók, gyönyörű kirándulóhelyek, rejtett öblök és strandok, számos kulturális és történelmi emlékmű, templomok, múzeumok, galériák, kiállítások, a lakosok sajátos élete, foglalkozásaik, szokásaik, autentikus népviseletek és a sziget gazdag gasztronómiája gazdagítják nyaralását.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Fizetés módja: készpénz (számlára vagy érkezéskor) Előleg: a megbeszélt összeg 20%-a előre fizetendő. Ideális érkezési idő - 14 óra, ideális indulási idő: 10 óra.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Lemondási idő: legalább 15 nappal a megbeszélt érkezési időpont előtt.
Távolságok
  • Tenger: 600 m
  • Strand: 600 m
  • Belváros: 500 m
  • Élelmiszer: 600 m
  • Étterem: 600 m
  • Orvos: 2 km
  • Posta: 2 km
  • Benzinkút: 15 km
  • Repülőtér: 27 km
  • Marina: 20 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Ettől az évtől minden lakásunkban nagyobb erkélyek, valamint új bútorok találhatók. Kicsit frissítettünk Nektek, hogy még nagyobb kényelem és gondtalan nyaralás legyen!
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Valinor
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Maja i Tomislav Buntak Reklám mivel 2019
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Fiatal család vagyunk, két kisgyerekkel, akik imádják a nyarakat Martinšćica-Miholašćicában tölteni. Minden pillanatban, amikor a kötelezettségeink megengedik, a tengeren töltünk, élvezve vagy utazva. Reméljük, hogy pozitív benyomásokkal teli távozik az ünnepről. Várjuk a vendégeket, mert imádunk utazni és pihenni ...

Apartman Valinor lista már megtekintette 31806 idők óta 10.09.2019.