Apartmanok BarbaMaslenica - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 4.965 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Maslenica és a Zadar régió!
Detailed description

NEW felszerelt, modern apartmanokat kínál tágas erkéllyel, kilátással a Novigrad tengerre és a naplementére. Az apartmanok egy csendes utcában, nagyon kicsi a forgalom. A közelben található a város központjában is, és más eszközök, mint például orvosok, fogorvosok, üzletek, posta, ATM, éttermek, stb. Minden 500 méteren belül. Szeretné tölteni a szabadságodat, az aktív, a közeli kerékpárút, River Canyon (15 km) és a három nemzeti park Paklenica (15 km), Krka (80 km), a Plitvicei Tó (100 km), valamint a városok, Zadar (25km) és Zadar (30km), a gazdag kulturális és történelmi örökségét. Közelsége miatt az autópálya (2 km), így jön gyorsan és egyszerűen. Vendégeink részére van parkolóhely Kínálunk kényelmes szállást megfizethető áron.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Közötti időszakra 15.06. 2014-15,09 2014-ben, hogy erősítse meg a foglalás kell fizetnie 20%-át előre. Érkezés szombat 14:00 óra után, távozás szombat 10:00-ig. Stipe Maruna Mérföld Budak 14. 23243 Jesenice Horvátország OTP Bank - IBAN - HR6924070003200858646 - SWIFT COD - OTPVHR2X
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Belváros: 300 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 200 m
  • Gyógyszertár: 200 m
  • Bank: 50 km
  • Posta: 200 m
  • Benzinkút: 6 km
  • Buszmegálló: 250 km
  • Vasútállomás: 250 km
  • Repülőtér: 20 km
  • Marina: 25 km
  • Sport tevékenységek: 300 m
  • Disco club: 50 km
  • Kaszinó: 25 km
  • Nemzeti park: 10 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Szervezünk hajókirándulások a kanyonban, valamint látogatás a területek, ahol a filmet forgatták Winnetou. Kínál hagyományos sült ételek és a halak és egyéb grillezett ételeket. Kérésre kínálunk vendégeinknek napos kirándulás a saját faház a 1100 méteres tengerszint feletti magasságban. Hozzáférés a faház lehetőség van az autó, és a Maslenica mindössze 25 perc alatt el ..
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Barba
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 7 értékelés
Калининград, Oroszország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Július 2015
Kitűnő hely!

A stílusosan berendezett és felszerelt apartmanok nagy erkéllyel. Gyönyörű terasz, grill, kényelmes parkolás. A tenger közelsége. Festői tájak. Nagyon csendes helyen. És, persze, sok köszönet a gazdiknak kivételes hozzáállás, jó szándék és a vágy, hogy minden vendég tartózkodása a lehető legkényelmesebb legyen. Úgy érezzük otthon!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították orosz - Eredeti megjelenítése
Würselen, Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Július 2014
Nyaralás 2014

Apartmanok Barba Maslenica csak ajánlani. Nagyon meglepett, mint a kb. jön létre, hogy e ome más Országok mindegyikében a 4 csillag, és ha én szerzett a hasonlítsuk össze App.Barba kb. Barba elme. 5 csillag. Egy hét biztosan nem elég, olyan sok dolog, hogy az ember lehet. Mivel a Fam.Maruna nagyon hasznos bemutatni tippeket. Ride csak vissza, és meg fog lepődni.

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították német - Eredeti megjelenítése
Mannheim, Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Augusztus 2014
Erősen ajánlott

Mi lefoglalt szálláshely rövid időn belül, és azt kell mondanom, hogy mi egyáltalán nem csalódott. Nagyon barátságos, kedves házigazdák ... de akkor tényleg is rendelhet csillag:-) Az apartmanok modern és mindent, amire szüksége van. Az erkélyen élvezheti a csodálatos kilátást, és élvezze az estét. Volt egy csodálatos idő, hogy véget túl hamar. De a nyár közeledik. Ily módon, ismét a Köszönjük, hogy a házigazdák! :-) Üdvözlet Steffen, Iryna és Max

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították német - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Stipe Maruna Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Többet a tulajdonos

Kedves vendégeink, Üdvözöljük Maslenica, Üdvözöljük a lakások "Barba". A családias hangulatú házunk szeretnénk kiterjeszteni a kezét a fogadtatást, és szeretném, ha ez a hely emlékezni fog bennünket, hogy folyamatosan jön vissza. Reméljük, hogy az a megtiszteltetés ért, hogy a házigazdák, és megfelelnek az elvárásoknak. Üdvözöljük! Apartmanok "Barba"

Apartmanok Barba lista már megtekintette 14540 idők óta 08.03.2014.