Apartman Villa AngelinaŠolta Maslinica - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 15.516 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Šolta Maslinica és a Horvát szigeteken!
Detailed description

Teljesen új, tágas és modern apartman a legjobb része az olajfaligetek. Az apartman két terasszal, kilátással a gyönyörű szigetcsoport a szigetek és a kristálytiszta vizet, tágas parkoló, zöldövezetben és a mediterrán virágok, a létesítmény található, 10 perces sétára a városközponttól és 30 méterre a strandoktól. Hangsúlyozza a lakások nyugatra, a kellemes nyári szellő Mistral, és élvezi a gyönyörű naplementét a teraszon.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A honlapon keresztül, vagy Facebook oldalt, akkor lehetséges, hogy a foglalás időpontját, a kötelező kifizetés 30% foglaláskor. Minimum foglalási idő hat nap, és ajánlott, mint kiindulási szombat marad a lakásban.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Belváros: 200 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 200 m
  • Marina: 400 m
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
Amellett, hogy a kényelmes szállást és vendéglátást a fogadó érkezéskor a vendégek a kínálat a turista térképek és információs anyagok arról, a látnivalók és turisztikai szolgáltatások (bérleti díj kerékpárok, robogók, szörfdeszka, kajak, csónak, túrák, éttermek, stb) Milyen vannak egy szigeten Solta, lehetőség van a beszerzési bennszülött és teljesen természetes sziget termékek (bor, olívaolaj, brandy, lekvárok, méz, stb), és lehetséges, hogy szervezzen egy mosoda a helyi Mosógép kérésre.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Villa Angelina
Mario Mestrovic Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz,
Apartman Villa Angelina lista már megtekintette 26705 idők óta 04.11.2014.