Apartman KorenMedulin - Isztria

kikiáltási ár Ft 7.817 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Medulin és a Isztria!
Detailed description

A lakás 50m2 alapterületű. Található benne egy hálószoba, fürdőszoba, nappalival összekötött konyha, előtér és erkély. Az apartman egy több lakásos épület második emeletén található, és az épület előtt parkolóhely is van. Az apartman 2-4 fő elszállásolására alkalmas, a hálószobában egy franciaágy, a nappaliban egy kétszemélyes ágy található. Az egész lakás, különösen a konyha és a fürdőszoba, minden szükséges eszközzel és felszereléssel fel van szerelve a kellemes tartózkodáshoz. Az apartman bérleti díja tartalmazza: az apartmanban való tartózkodást, a villany, a víz, a légkondicionálás összes költségét, az idegenforgalmi adókat, az ágyneműt, az ágyneműt, a törölközőket és az összes konyhai felszerelést és edényt. Az étkezést és az étkezést az ár nem tartalmazza, és nincs lehetőség további fizetésre az ételért vagy étkezésért. Az épület csendes, zajmentes utcában található. A közelben több étterem, kávézó és utazási iroda, valamint szupermarket, gyógyszertár, drogéria, pékség, bankautomata található. A városközpont körülbelül 500 méterre, a fő strand körülbelül 1000 méterre található

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Amennyiben a vendég le szeretné foglalni az apartmant, a bérbeadóval történt egyeztetést követően 3-5 napon belül kötelező előleg befizetése szükséges. A kaució a teljes összeg 30%-a. A fennmaradó összeget az érkezés napján kell kifizetni. Az előleg vissza nem térítendő, és a foglalás lemondása esetén nincs lehetőség a pénz visszafizetésére. a fizetés a bérbeadó számlájára történő fizetéssel történik. hitelkártyás fizetés nem lehetséges.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
a kaució/előleg visszafizetése csak rendkívüli/rendkívüli esetben, majd a bérbeadó és a vendég megállapodása alapján lehetséges
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 1 km
  • Belváros: 500 m
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 400 m
  • Gyógyszertár: 400 m
  • Bank: 300 m
  • Posta: 500 m
  • Benzinkút: 200 m
  • Repülőtér: 10 km
  • Marina: 10 km
  • Sport tevékenységek: 1 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Az apartman közelében, kb 200 m-re található egy kis Vižula félsziget, több kisebb, ápolatlan, vad strand található. Vižula történelmi-régészeti lelőhely, ahol római kori épületmaradványok láthatók. Medulin 7 km-re található Pulától, és jó kiindulópont a régió felfedezéséhez. Különféle látnivalók különösen Pólában találhatók, itt Vodnjan, Banjole, Pomer, Premantura vagy Ližnjan. Különösen érdekes a Kamenjak Természetvédelmi Park, ahol dinoszaurusz-lábnyomok, egyedi orchideák és több mint 20 öböl és strand található kristálytiszta tengerrel. A Medulin-szigetcsoportban több mint 10 sziget található, amelyek különböző kirándulások alkalmával látogathatók. a bérbeadó nem biztosít és nem szervez további tevékenységet, kirándulást stb. háziállat nem megengedett.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Koren
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 4 értékelés
OSIJEK, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Augusztus 2023
Felejthetetlen nyár

Ezen a nyáron 10 hihetetlenül csodálatos napot töltöttünk egy tengerparti apartmanban, és egyszerűen nem is lehetnénk elégedettebbek az élménnyel! Érkezésünkkor kedves Marija fogadott bennünket, aki kivételes kedvességével és vendégszeretetével elnyerte szívünket, a részletekre való odafigyelése pedig kiemelkedő volt. Alaposan bemutatott nekünk a lakást és mindent, amit tudnunk kellett róla, és minden megvolt benne, ami a napi szükségleteinkhez kellett, ami nagyban megkönnyítette az ittlétünket, érkezés után azonnal otthon éreztük magunkat. És nem is beszélve a gyönyörű ajándékokról, amelyeket nekünk és gyermekeinknek készített. Ez a gesztus őszintén meghatott minket, és még szebbé tette érkezésünket. Az apartmanban való tartózkodásunk maradandó emlékeket fog hagyni. Egy nagyszerű háziasszony, egy gyönyörű apartman és egy hihetetlen helyszín tette ezt a nyaralást felejthetetlenné. Nagyon ajánljuk ezt az apartmant mindenkinek, aki tökéletes nyaralásra vágyik a tenger mellett. Köszönet mindenért!

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, A fogyatékossággal élő emberek, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Medulin

Nagyon örültem, hogy egy olyan rendkívül kedves és gyönyörű családdal találkozhattam, mint amilyen Ön, és különösen örülök, hogy a vendégeim voltatok. Különösen kedves és kedves vendégek voltatok. Mindig jó egy olyan családot vendégül látni, mint az Öné. Örülök, hogy kellemes és kellemes nyaralást töltött Medulinban, és hogy tetszett a lakásom, és elégedett volt a lakásomban és Medulinban töltött nyaralásával. Nagyon szépen köszönöm a kedves hozzászólást, amit írtál. Remélem, még egykor Medulint választja nyaralásához.Mindig szeretettel várunk. Sok szeretettel köszöntöm az egész Marija családot

Nasice, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartman Koren, Július 2018
Üdülés a gyönyörű Medulinban

Minden dicséret Mrs. Korenhez, nagyszerű fogadó volt. A lakás nagyszerű volt, mindenben, amire szüksége van, még ennél is több. A lakás elhelyezkedése kiváló. Nagyszerű munkát végeztünk. Üdvözlet, gos.Koren.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Medulin

Nagyon örültem, hogy találkoztunk, hogy mi voltál a vendégem. Mindig szép, hogy olyan kedves családod van, mint a tiéd. Köszönöm szépen a szép megjegyzést, amit írt. Nagyon örülök, hogy boldogok lennék a nyaralásom a lakásomban és Medulinban. Remélem, talán még egyszer lehet Medulin-ot választani a vakációra.

stans, Svájc
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartman Koren, Július 2018
évi

Nincs meglepetés. Mint két évvel ezelőtt. Dicséret Mr. gyökér

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
köszönöm a megjegyzést

Köszönjük a kedves szavakat a kommentárban. Kedves, hogy olyan kedves és kedves vendégeid legyenek, mint te. Mindig azt szeretném, ha vendégeim szebbé és kényelmesebbé tehetnék lakását. Mindig megpróbálok jobb kapcsolatot teremteni a vendégeimmel, a kölcsönös megelégedéshez.

Mutasd meg az összes véleményt
Marija Koren Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

A nevem Mary Koren. Szeretek élni a parton és a tengerben. Sok éven át az év nagy részében élek Medulin, egy bájos kisváros a dél az Isztriai-félsziget, ami azt hiszem sok lehetőséget kínál egy kellemes nyaralás. Úgy gondolom, hogy, és tetszik, ha úgy dönt, hogy jöjjön ide.

Apartman Koren lista már megtekintette 33519 idők óta 12.05.2015.