Apartman MarijaBrač Milna - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 10.936 / éj
Vendég értékelés alapuló 10 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Menekülés a város tömeg egy oázis a béke az öbölben Osibova a Brac szigetén! Az újonnan felújított lakás Maria található egy csendes öbölben Osibova a szigeten, mindössze 20 méterre a strandtól! Az épület kiterjed a 65 négyzetméter, és magában foglalja a három hálószoba (kétágyas szoba, kétágyas szoba és egy hálószoba). Kínálunk egy nagy terasz 20 négyzetméteres, konyha készülékek, mosogatógép, mikrohullámú sütő, gyorsforraló, fürdőszoba zuhanyzóval és mosógéppel, légkondicionáló, naptusoló, Internet hozzáférés (Wi-Fi), ingyenes hajó- csónak és így tovább. Garantáljuk teljes pihenés a test és a lélek!

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A betét 20% -át az összeget. Az ár tartalmazza az ágyneműt és törölközőt.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 40 m
  • Strand: 40 m
  • Belváros: 1.5 km
  • Élelmiszer: 2 km
  • Étterem: 1 km
  • Orvos: 2 km
  • Gyógyszertár: 2 km
  • Bank: 2 km
  • Posta: 2 km
  • Benzinkút: 2 km
  • Buszmegálló: 2 km
  • Marina: 2 km
Beach típus
Kavicsos strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Az ár magában foglalja a kandallók, naptusoló, asztalitenisz, stb
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Marija
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 10 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Saarbrücken , Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A5+2, Augusztus 2023
Nyaralás a tengeren

Családommal csodálatos kéthetes nyaralást töltöttünk egy jól felszerelt apartmanban Vesna és Mira közelében. A strand közel van, hozzáférés a tengerhez, minden tökéletes volt. Időnk nagy részét a teraszon töltöttük, ami egész nap árnyékban van. Ebédeltünk, reggeliztünk, vacsoráztunk és jól éreztük magunkat ott. Miro friss hallal látott el minket, amit reggel fogott. Vesna kitűnő tortával fogadott minket, és egy este palacsinta is volt! Miro és Vesna rendkívül kedvesek és befogadóak voltak! Nagyon megpihentünk, és ez volt az egyik legszebb nyaralás Brac szigetén. Még egyszer köszönöm a csodálatos nyaralást!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Varazdin, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A5+2, Július 2023
Gyönyörű lakás és környék a lélek és a test pihenéséhez.

Az apartman tulajdonosai nagyon kedvesek és befogadó emberek. A lakás teljesen felszerelt, minden géppel és tartozékkal. A terasz túl jó és tágas ahhoz, hogy reggeli kávét és esti helyi bort igyunk gyertyafény mellett. Egy gyönyörű, árnyékos strand 2 perces sétával elérhető. Ideális lakás az egész családnak.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Zlín, Csehország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A5+2, Február 2022
Ivana, Zdenek et al.

Csendes, energikus nyaralást szeretne eltölteni a fenyőfák illatával a levegőben és a tücsök hangjával? Jöjjön az Osibova-öbölbe a Villa Marija-ba. Kedves, vendégszerető tulajdonosok várják Önt itt, Miro és Vesna férj és feleség. Közvetlenül a ház mellett parkol, és mindent megtalál, amit egy boldog nyaralástól elvár. Jöhetnek két gyerekes család, nagy család, diákok - barátok vagy idősebb párok. A hangulatos apartman tágas, teljesen felszerelt konyhával. Itt mindent megtalál, amire szüksége van: el. tűzhely, sütő, mosogatógép, hűtőszekrény fagyasztóval, mikrohullámú sütő, Wifi, TV, klíma, fürdőszoba zuhanyzóval, 2x wc, mosógép, hajszárító. Minden ahogy a képeken is látszik. Három külön hálószoba található 3, 2 és 1 felnőtt számára. Északi tájolásúak, így a forró napokon hidegek, éjszaka pedig mély az alvás. Az apartmanhoz tartozik egy nagy terasz nagy étkezőasztallal, ahol a nap nagy részét tölti, hacsak nem a tengerparton tartózkodik. Kb. 1 perc sétára található, ami önállóan és egy kisgyerekkel is megbirkózik eltévedés nélkül. Az öböl strandja sziklás, a gyerekeknek egy része kavicsos, fokozatos belépéssel a tengerbe. Kristálytiszta, kilátással Hvar távoli szigetére. Itt lehet evezni vagy csónakkal ülni. Ha pedig vásárolni vagy kávézóba kell menni, körülbelül fél óra vagy tíz perc autóútra eljut Milna kikötővárosába, ahol minden polgári kényelem megtalálható: pékség, élelmiszerboltok, kávézók, pizzériák, de egy orvosi mentő, gyógyszertár, információs központ. Ha pedig körbe akarja utazni a szigetet, látogasson el Supetarba, Bolba, vagy komppal Splitbe, és látogassa meg Diocletianus palotáját. Hogy mindez tetszik és vonz? Gyere, meglátod. Paradicsomi nyaralás, aktív és pihentető egy könyvvel. Mindig elégedettek vagyunk.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították cseh - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Vesna Pastuović Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz, Spanyol,
Apartman Marija lista már megtekintette 35595 idők óta 27.07.2015.