Apartmanok The ViewMimice - Split régió

kikiáltási ár Ft 6.207 / éj
Detailed description

A kilátással rendelkező apartman Medići településen található, 100 méterre a tengertől, ideális a mindennapi városi élet elől való elmeneküléshez, családdal vagy barátokkal való szórakozáshoz. Az egyszobás lakás 42 m2 belső és 21 m2 külső területet foglal el. A nagy szabadtéri teraszról ideális kilátás nyílik Brać szigetére és az Adriai-tengerre, amely tökéletes a forró nyári napok és a kellemes és nyugodt éjszakák élvezetéhez.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Ideális érkezési vagy bejelentkezési időpont 14:00 órától (a házigazdával egyeztetve, lehetőség szerint korábban). Az ideális indulási vagy kijelentkezési időpont 10:00 óráig tart. A szállás kifizetése úgy történik, hogy a foglalási összeg 30%-a a foglaláskor, a többi pedig az apartmanba érkezéskor kerül kifizetésre.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
Apartman The view ingyenes lemondást és az előleg visszatérítését kínálja a vendég érkezésétől számított 14 napon belül. Amennyiben a vendég a lemondási határidőt követő 14 napon belül lemondja a foglalást, a foglalás teljes árának 30%-a előleget számít fel.
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 900 m
  • Élelmiszer: 900 m
  • Étterem: 900 m
  • Posta: 900 m
  • Benzinkút: 10 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Amikor a vendégek megérkeznek az apartmanba, friss hideg gyümölcs és üdvözlőital várja őket.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok The View
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Toni Zorić Reklám mivel 2018
Beszél:
Horvát, Angol, Spanyol, Orosz,
Többet a tulajdonos

A Medići apartmanok tökéletes menekülést jelentenek a mindennapi élet mozgalmas városa elől, és tökéletes nyaralást biztosítanak barátaival vagy családjával. Élvezze a napsütötte napokat és a békés éjszakákat a csillagos ég alatt. Mindig a vendégek rendelkezésére állok, akik készek segíteni és a lehető legjobb nyaralást nyújtani számukra.

Apartmanok The View lista már megtekintette 24852 idők óta 23.03.2018.