Apartmanok GoranMimice - Split régió

kikiáltási ár Ft 0 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Mimice és a Split régió!
Detailed description

Gyönyörű apartman, felszerelt, csendes részén Mimica, kilátással a more.Objekt 5 perc séta a tengerparton. Az apartman két hálószoba, fürdőszoba, konyha és étkező egy erkély, lenyűgöző kilátással a tengerre. A bejáratnál nyitott terasz, ahol a béke könyvet olvasni, enni reggelire, vagy egyszerűen csak élvezi a csodálatos kilátás, hogy húzódik a sziget és a tenger. Mimice egy kis turisztikai, ideális családi odmor.S egyik oldalon a tenger, a másik oldalon a hegyek, akkor is össze az aktív pihenést pihenéssel és fekve a legtisztább partján Dalmáciában.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Hogyan kell fizetni készpénz, hitelkártya. 25% előleg szükséges a foglalás. Idő érkezés: 16h Indulás: 10h
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 300 m
  • Belváros: 700 m
  • Étterem: 50 m
  • Gyógyszertár: 10 km
  • Posta: 600 m
  • Buszmegálló: 10 km
  • Repülőtér: 55 km
Beach típus
Kavicsos strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
A tulajdonos kirándulásokat szervez a tengeren (a hajó) a közeli szigetekre (Brac, Hvar, Vis ...), kirándulásokat Dubrovnik, Split, Trogir a szakértői útmutatást. Szintén szervezett kirándulások a nemzeti parkok Krka, Plitvicei-tavak, Medjugorje és hasonlók. Forduljon hozzánk bizalommal, fogsz tapasztalni egy csodálatos nyaralás a mi Földközi-tengeren. Az a lehetőség, szervezett reggelit, vacsorát és több az előző bejelentést. Bérelhető kisteherautók, autók, robogók és csónakok. Transzfer a repülőtérre, és vice versa. Options szervezett reggeli, vacsora, grill és egyéb forgatható.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Goran
Dajana Gradištanac Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz,
Apartmanok Goran lista már megtekintette 7331 idők óta 01.02.2015.