Apartmanok PerlaMimice - Split régió

kikiáltási ár Ft 7.812 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Mimice és a Split régió!
Detailed description

Az Apartments Perla Mimicben található, a Kutlesa és Juto nevű öböl egyikében. Csak néhány lépésre egy hosszú, gyönyörű kavicsos strandtól és a kristálytiszta tengertől. Élvezze házunk előnyeit és környezetét egész évben. Pihenjen természetes környezetben, sűrű fenyőerdővel és a természet illatával körülvéve, miközben élvezi a reggeli napfelkeltét. Teljesen felszerelt apartmanjainkban, barátságos házigazdákkal és több mint 30 éves hagyományokkal, úgy érzi majd, mintha otthon lenne. Apartmanjaink A1 (4 2) és apartman A2 (2 1) teljesen felszereltek és újonnan berendezettek. Kielégítik egy pár, egy kisgyermekes család vagy egy nagycsalád igényeit. Minden vendég számára biztosított a ház mellett egy őrzött parkoló, napozóágyak és szabadtéri grill. Az A2 apartman (2 1) délkeletre néz. Ideális párnak vagy kisgyermekes családnak. Az A1 apartman (4 2) déli fekvésű. Ideális egy nagy család számára, két erkéllyel rendelkezik, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tengerre, a strandra és Brač szigetére.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Foglaláskor 20% előleg fizetendő, a többi érkezéskor. Érkezési idő 14:00 órától, indulás 10:00 óráig tart.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Belváros: 300 m
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 11 km
  • Gyógyszertár: 11 km
  • Bank: 11 km
  • Posta: 400 m
  • Benzinkút: 12 km
  • Buszmegálló: 11 km
  • Vasútállomás: 35 km
  • Repülőtér: 55 km
  • Marina: 13 km
  • Sport tevékenységek: 1.1 km
  • Disco club: 23 km
  • Kaszinó: 11 km
  • Nemzeti park: 125 km
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
Az ár tartalmazza: welcome drink, strandszékek, szabadtéri grill használat, idegenforgalmi adó. Lehetőséget kínálunk sport és egyéb tevékenységek szervezésére, mint például: rafting, zipline, víz alatti búvárkodás, hajókirándulások.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Perla
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 12 értékelés
ČIČAVA, Szlovákia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+1, Július 2023
Remek szállás

Gyönyörű hely egy nyaraláshoz. Az apartman elhelyezkedése remek, pár lépésre a strandtól. Az apartmanhoz 2 erkély tartozik, ahonnan gyönyörű, varázslatos kilátásban gyönyörködhet, és hallgathatja a tenger hangját. A tenger kristálytiszta. Kis kavicsok a tengerben, és homok egy kicsit távolabb. A lakás felszereltsége megfelelő, minden megvolt, amire szükségünk volt. A tulajdonosok nagyszerű emberek. Ottlétünk alatt kommunikáltak velünk, hátha szükségünk van valamire. 2 család voltunk, egy háromtagú és egy kéttagú család, ami nekünk megfelelt a két szoba elrendezésével. Egy fürdőszoba elég volt nekünk. A lakás bejárata előtt egy nagy terasz található grillezővel. Probléma nélkül hagyhatnánk ott a felfújhatókat és a paddleboard-ot is. A nagyszerű "Val" étterem könnyen megközelíthető volt. A szikla feletti kávézó is nagyszerű. A szikláról leugorhatsz a tengerbe. Nálunk is szép nagy hullámok voltak pár napig. Csak egy élelmiszerbolt van a városban, amelyet fel kell sétálni a főútra vezető lépcsőn. De mi autóval voltunk, így kétszer annyit vettünk, hogy ne kelljen minden nap mennünk. De érdemesebb vásárolni pl. Omišban vagy Baška vodéban, ha kirándulni indul valahova. Emlékezni fogunk erre a csodálatos helyre. Ez egy hely a kikapcsolódásra, csend van, kevés az ember, és biztosan visszatérünk ide.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét,
A felülvizsgálat fordították szlovák - Eredeti megjelenítése
Plzeň, Csehország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+1, Július 2021
Apartman Mimice 4 + 1

A lakás tiszta, rendezett, nagyon jól felszerelt, légkondicionált, funkcionálisan berendezett. A tulajdonosok nagyon barátságosak, kedvesek, segítőkészek és készek bármikor bármiben segíteni. Parkolás biztosított a háznál. Közvetlenül a ház előtt van egy kavicsos strand napozóágyakkal. A tenger vize tiszta és meleg. Csendes környezet éjjel-nappal. Alkalmas gyermekes családok számára. A strandon elérhető bár pizzával, 200 méterre a háztól kiváló étterem Val, kb. 1 km-re otthoni nagyszerű Carevi dvori étterem. A faluban minden nap nyitva tartó szupermarket. 2 hetet töltöttünk Mimicében, és nagyon elégedettek és izgatottak voltunk a környezet, a tenger és az emberek iránt. A cseh Pilsen Mimice fő strandján forog. Nagyon ajánlom.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Emberek háziállatok,
A felülvizsgálat fordították cseh - Eredeti megjelenítése
Marijampolė, Litvánia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+1, Szeptember 2015
Fantasztikus!

Kedves Petra, Nagyon nagyon sajnálom, hogy vár, amíg lakása lakásban. Az apartmanok tiszták, tiszta, kényelmes. Minden nagyon tetszett. Nincs panasz. Házigazdák nagyon különleges. Ezek nagyon meleg emberek, nagyon vendégszerető, kedves, segítőkész (még egyszer köszönöm a csodálatos tortát a fia első születésnapját). A város nyugodt, minden, amire szükség van egy család egy kisgyerek egy pihentető nyaralás. Őszintén ajánlom a lakást. Elégedett lesz 110%. Köszönöm. Aciu Üdvözlettel Eglė (Litvánia)

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Petra Mimica Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Többet a tulajdonos

Tiszta, kommunikációs, mindig készen áll a segítségre.

Apartmanok Perla lista már megtekintette 101229 idők óta 13.05.2014.