Apartmanok BonacaMimice - Split régió

kikiáltási ár Ft 10.811 / éj
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Házunkat családi házként építettük, amely 3 tágas apartmant tartalmaz, mindegyik emeleten egyet és külön nagy terasszal. A ház körül közös helyiség található, ahol grill és pavilon található. A teraszról gyönyörű kilátás nyílik a közeli szigetekre és a Peljesac-félszigetre. A házat kis kertek veszik körül, ahol őshonos növények, például levendula, rozmaring, hanga, zsálya nőnek, és mindent kézzel készített, hagyományos kőfalak vesznek körül. Számos olajfa is található, amelyek gyümölcséből olajat készítünk, amelyeket apró ajándéktárgyakként csomagolunk vendégeink számára. A ház mögött egy nagy kivilágított parkoló található éjszaka, csak a vendégeink számára. A gyönyörű homokos-kavicsos strand (300 méterre a háztól) gyalog vagy autóval is elérhető. .

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Hogyan foglaljon lakást: 1. A csatolt űrlap, e-mail vagy telefon segítségével felveheti velünk a kapcsolatot. 2. Az apartman elérhetőségét (24 órán át érvényes) és a fizetési módot megerősítjük 3. A foglalás megerősítéséhez a teljes összeg 30% -át kell előre befizetni. Kérjük, küldjön egy e-mailt, amelyben megerősíti az előleg befizetését, hogy az apartman ingyenes maradjon. Ha 48 órán belül nem teljesíti a fizetést, újra kapcsolatba kell lépnie velünk, hogy megerősítse az apartman rendelkezésre állását 4. Amikor megkapjuk a befizetést, küldünk egy e-mailt arról, hogy a foglalás megerősítést nyert. 5. Az összeg fennmaradó részét az érkezés napján fizeti meg.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Belváros: 200 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 10 km
  • Gyógyszertár: 10 km
  • Bank: 10 km
  • Posta: 200 m
  • Benzinkút: 10 km
  • Buszmegálló: 200 m
  • Vasútállomás: 35 km
  • Repülőtér: 40 km
  • Marina: 300 m
  • Sport tevékenységek: 300 m
  • Disco club: 10 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Segítünk egynapos kirándulások megszervezésében a szigetekre, a belterületre, a tengerpartra. A közelmúltban rendeztek egy hegymászóterületet a sportmászáshoz (12 útvonal 5-8 kategóriában). A ház felett található egy makadám út, amely tökéletes futáshoz, kerékpározáshoz és gyalogláshoz (20 km.)
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Bonaca
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Warszawa, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Augusztus 2022
Ünnepek

Az apartmanok csendes környéken találhatók. Jól felszerelt apartmanok. Az ingatlanon külön grillező és nyugágyakon lehet pihenni. Vannak olajfák és fügefák is. Körülbelül 10 perc a strandok egy kellemes sétával, az ereszkedés meglehetősen meredek, a közelben élelmiszerbolt, posta, zöldséges bódé található. A házigazdák nagyon barátságosak voltak, fügét, palacsintát adtak a gyerekeknek. Érkezéskor hűtőben, Egy üveg hűtött víz és helyi sör várt ránk. Az indulás napján Ibrahim úr ajándékot adott nekünk diótörő formájában, egy zacskó szárított gyógynövényekkel, a gyerekek pedig egy könyvet kaptak a házigazdától. Azt javaslom, hogy szálljon meg Mr. Ibrahimnál és a feleségénél, mint egy csendes nyaralás helyszíne, valamint Split, Omis vagy a Makarska Riviéra városaiba tett kirándulások kiindulópontja.

Ajánlott : Gyermekes családok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Pécs, Magyarország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Július 2021
Családi nyaralás

Családosan gyerekekkel töltöttünk el 10 napot az apartmanban. Szuper nyaralás volt, mindenki nagyon élvezte. A ház csendes környéken fekszik, nagy kerttel körülvéve. A strand gyalog 10 perc. Kicsit meredek az út, mivel a hegyoldalon áll a ház, de cserébe a kilátás a teraszról mindenért kárpótol. Nagyszerű kirándulási lehetőségek vannak az ófalu és a hegy irányába is. Szintén gyönyörű panorámával. A lakás hangulatos, tiszta és jól felszerelt, minden van ami biztosítja a kényelmes ott tartózkodást. Vendéglátóink végtelenül kedvesek és segítőkészek, köszönjük a felejthetetlen nyaralást!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Bonaca, Július 2015
csodálatos kilátás

Szép és tiszta lakás, gyönyörű kilátással a tengerre. Sok helyet és zöld körül a házat. Vannak szép két strand a faluban. A házigazdák rendkívül barátságos és elérhető bármilyen segítséget, ha szükséges.

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönöm.

Szeretnék köszönetet mondani a komentarima.Zadovoljstvo vendég a miénk.

Kata Ujević Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz, Francia,
Apartmanok Bonaca lista már megtekintette 54016 idők óta 28.07.2014.