Apartman Villa ClariLošinj Nerezine - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 10.311 / éj
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Kedves vendégeink, nyaralásunk egy kicsit különleges. Egy félreeső ház vagyunk, természetes növényzettel és olajfákkal körülvéve. Nálunk nyugalom van, a távolság a főúttól 1,5 km, Nerezine központjától 3 km. Vendégként tágas parkoló, a lakás előtti tágas terület (200 négyzetméter) áll az Ön rendelkezésére, ahol gyermekei szabadon, gondtalanul tartózkodhatnak. A nád árnyékában szabadtéri zuhanyozó, grillező, asztal paddal és székekkel, ahol nyugodtan reggelizhet a szabadban, itt vásárolhatja meg házi olívaolajunkat és likőreinket. Szeretjük az állatokat, és szívesen látjuk kedvenceiket is. Ha szereted a kissé "vad" környezetet, ha nem bánod, hogy este birkák sétálnak a lakás előtt és várják, hogy dobj nekik egy darab kenyeret vagy zöldséget, ha nem bánod, ha macskák hevernek a környező falak, ha szereti a tágas teret, akkor ez a megfelelő hely az Ön számára. Csak a családunk él itt, és mindent megteszünk, hogy tanácsot adjunk Önnek, hol találhatók a legszebb strandok és éttermek, hogy az Ön tartózkodása a lehető legszebb és kellemesebb legyen.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Foglaláskor 25% előleg fizetése. Az egyenleg érkezés előtti napon a giroszámlára vagy az érkezés napján készpénzben. Hitelkártyákat nem fogadunk el. A pótágy, ötödik ágy felára alapáron 12 euró. Háziállatok napi 5 euró felár ellenében vihetők be. Az árak éjszakánként értendők. Érkezéskor az e-visitor rendszerbe történő bevezetéshez beküldik a dokumentumokat, amelyeket gyorsan visszaküldünk. Indulás 10 óráig, érkezés 16 órától. Korai érkezés esetén a poggyász elhagyásának lehetősége.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
Az előleget csak akkor térítjük vissza, ha a lemondás legalább három héttel a megbeszélt érkezési dátum előtt történik. Ebben az esetben az előleget 10 euróval csökkentve (tranzakciós költség) visszaküldjük. Ha az indulás korai, a pénzt nem térítik vissza.
Távolságok
  • Tenger: 3 km
  • Strand: 3 km
  • Belváros: 3 km
  • Élelmiszer: 3 km
  • Étterem: 3 km
  • Orvos: 3 km
  • Gyógyszertár: 3 km
  • Bank: 3 km
  • Posta: 3 km
  • Benzinkút: 3 km
  • Buszmegálló: 3 km
  • Repülőtér: 10 km
  • Marina: 3 km
  • Sport tevékenységek: 200 m
  • Disco club: 16 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
A házunk közelében található egy túraútvonal, amely a kis Osoršćica (588 m) hegyünk tetejére vezet, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik a tengerre és a környező szigetekre, így lehetőség van aznap reggel túrázni ( 1 óra emelkedés gyalog), majd úszni a tengerben (a legközelebbi strand 6 percre van autóval). Nerezine városában üzlet, pizzéria, éttermek, cukrászdák és kávézók, vasáru bolt és ajándékbolt található. Van egy 500 éves ferences kolostorunk, gyógyszertárunk és turisztikai rendelőnk is. Csónakbérlési lehetőség is van. A tőlünk 16 km-re található Mali Lošinj városa igazán gazdag és változatos tartalom- és szórakozási kínálattal rendelkezik minden ízlésnek. Különféle strandok a kavicsostól a sziklásig, különösen tiszta tenger, hajókirándulások széles választéka a közeli szigetekre, üzletek és éttermek széles választéka. Rengeteg kerékpáros és sétaútvonal és a gyönyörű Čikat fenyves, különféle sportolási lehetőségek és szabadtéri kikapcsolódás. Apoksiomen Múzeum és esti zene a Losinj téren.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Villa Clari
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Slavonski Brod, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+1, Július 2023
Az én értékelésem

Az ingatlan elhelyezkedése tökéletes azok számára, akik el akarnak menekülni a városból és egy kis nyugalomra vágynak. Az olajfaligetek, a birkák, a tücskök, a sétautak és a közeli gyönyörű strandok a természet minden szerelmesét lenyűgözik. Különösen tetszett nekünk a helyi macska, Teodore is, aki a hét macskája lett. Minden különösen magas szinten van, a lakástól a vendéglátóink vendégszeretetéig. Nagyon ajánlom ezt a helyet mindenkinek!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönetnyilvánítás

Köszönöm Marijana, Ön az első, aki véleményt írt nekem az Apartmanija-ról, és örömmel olvasom, hogy jól érezte magát nálunk. Szeretem, hogy a vendégek jól érezzék magukat, akkor elégedett vagyok, és igyekszem kényelmessé tenni az embereket. Mindig szeretettel várunk nálunk!

Lina Flego-Mavrović Reklám mivel 2021
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz,
Apartman Villa Clari lista már megtekintette 16455 idők óta 20.03.2021.