Apartmanok KnezNin - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 7.817 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Nin és a Zadar régió!
Detailed description

Teljesen felszerelt, új apartmanok a strandon Vrsi Mulo, közel a régi város Nin. Az apartmanok teljesen felszerelt konyhával, sütővel és főzőfelülettel, sütővel, kávéfőzővel, nagy hűtőszekrénnyel és mosogatógéppel felszereltek. Van még egy mosógép az apartmanban, amely a nappali kényelmesebbé teszi. Az apartmanok műholdas TV-vel, internet-hozzáféréssel, légkondicionáltak, és a kellemes nyaraláshoz készülnek. Gyönyörű tengerparti sétány, éttermek és hangulatos kávézók, a fenyves erdő közelében a gyalogláshoz és kikapcsolódáshoz. Az üdülőhelyen van egy gyógyszertár, orvos, posta, ATM, jól bevált üzletek, kis gyümölcs- és zöldségpiac.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A fogadás megkötéséhez a megállapodás szerinti ár 30% -át kell fizetni. A többi érkezéskor fizetendő. Érkezési idő 13 óra a lakásban, az indulás legalább 10 óra. Pótágy apartmanok 14 és több napig 5% kedvezményt biztosítanak az árra a kívánt távon.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 40 m
  • Strand: 40 m
  • Belváros: 600 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 10 m
  • Orvos: 2 km
  • Gyógyszertár: 600 m
  • Posta: 600 m
  • Benzinkút: 6 km
  • Buszmegálló: 200 m
  • Repülőtér: 22 km
  • Sport tevékenységek: 40 m
  • Disco club: 3 km
  • Nemzeti park: 10 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand,
Részletes leírás
Kedves vendégeinket üdvözlő italokkal, házi készítésű kekszekkel díjazzák, alkalmi ajándékként szabadon. Kornati kirándulásokat szerveznek az üdülőhelyről, független utazások Paklenicára, Lunra Pagra, millenniumi olajbogyó lehetséges.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Knez
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Eschwege, Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Július 2019
Apartmanok Jelka Knez

A Knez családi házban két csodálatos hetet töltöttünk nyaralásunkon. A házigazdák nagyon barátságosak és barátságosak, akik családiasan találkoztak, meleg és barátságosak szívélyesen. És nyaralásunk során tanácsot kaptunk tőlük, hogyan és hol lehet jó időt tölteni. A lakás új és nagyon modern, tiszta és karbantartott. Teljesen felszerelt konyha mosogatógéppel és sütővel sütővel, kávéfőzővel, hűtőszekrénnyel. Nagyon kényelmes ágy, jó kanapé és egy nagyméretű, modern TV, német, horvát és orosz csatornákkal. Légkondicionáló A fürdőszobában zuhanyzó, kényelmes szekrények piperecikkekhez, törölközők, mosógép található. Kényelmes erkély / loggia, amelyet napsütéses órákban redőnyök segítségével teljesen le lehet zárni. Saját parkoló az udvarban. A közelben két étterem található. Kb. 200m távolságban. Vannak: egy kis piac, ahol friss halat, boltot és pékséget is vásárolhat. Kavicsos strand, 40 méterre található - nagyon jól karbantartott és tiszta. A Vrsi-Mulo nagyon alkalmas gyermekes családoknak és azoknak az embereknek, akik pihenni szeretnének. Végezetül szeretnénk még egyszer megköszönni a csodálatos házigazdáknak a meleg fogadtatást!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították orosz - Eredeti megjelenítése
Dalj, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Augusztus 2019
Szállás-ajánlások, mert mindent tartalmaz !!

Csodálatos házigazdák, akik üdvözöltek minket. Tágas apartman, tiszta és rendezett terasszal és kilátással a tengerre, pontosan a képeken látható módon. A kavicsos strand 40 méterre található a lakástól, sokféle tevékenységgel. A hely ideális gyermekes családok számára, de békét keresők számára is.

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Knez Apartments

Köszönöm, kedves Zorica asszony. Üdvözöljük a jövőben.

Jelka Knez
Beszél:
Horvát, Angol, Szlovén, Orosz,
Apartmanok Knez lista már megtekintette 25652 idők óta 28.07.2018.