Apartmanok Ana MarijaNin - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 5.261 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Nin és a Zadar régió!
Detailed description

Apartmanok található a tenger mellett. Apartmanok felszereltsége: tengerre néző kilátással. Van is ingyenes internet (wi-fi). Az első emeleten van három apartman: 1AP/studio (kisebb) A1 - 1.; méret kb 20qm, hálószoba franciaággyal, konyhasarok, fürdőszoba (zuhanyzó), tengerre néző erkély, kb 15QM. 1AP/studio (magasabb) A2 - 1.; méret kb 25qm, hálószoba franciaággyal, konyhasarok, fürdőszoba (zuhanyzó), tengerre néző erkély, kb 7qm. 1AP / 3 +2 A3 - 1.; méret kb 45qm, nappali két kanapéval, külön konyha, étkező, hálószoba franciaággyal és 1 egyszemélyes ággyal, fürdőszoba (zuhanyzó) + mosógép, erkély, kb 5qm. A földszinten van egy nagy apartman 6-8 fő részére, A4-es méretű 100qm. Előtte egy nagy füves kert és nyugágyakkal. Van is egy trambulin, csúszda és hinta gyerekeknek.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Megerősítéséhez foglalás az előleg (30%-a). A többit a helyszínen fizetendő. Check-in: 14h00. Check-out:-ig 10.00h. Érkezés Indulás lehetséges minden nap.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Élelmiszer: 500 m
  • Étterem: 200 m
Beach típus
Kavicsos strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Ana Marija
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Varaždin, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió, Július 2016
meleg ajánlások

Mi maradt ezen a nyáron egy stúdió apartman, kilátással a tengerre. Ez több volt, mint a kiváló, lakás nagyon tiszta, és ideális helyen, minden dicséret!

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Rogaška Slatina, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A6+2, Augusztus 2016
szakértő

Itt van a két család már jó. A gyerekek több mint elegendő teret és játszótér. A konyhában, nem hiányzik semmi. Nincs egyetlen kritika. Kiváló strand néhány másodpercig járni.

Ajánlott : Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
ZG, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió, Június 2016
Ajánljuk

Aranyos kis lakás egy szép erkéllyel és közvetlen tengerre néző. Tiszta és rendezett, és a házigazdák nagyon kedves és segítőkész. Az érzés, mint otthon, kutya frendly! Kavicsos strand csak néhány lépésre egy 200m strandtól fenyőfák. Közel van a homokos strand. Szállás 5! és újra!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Ana Marija Predovan Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartmanok Ana Marija lista már megtekintette 24558 idők óta 10.06.2014.