Apartmanok Villa AntonellaKrk Malinska - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 9.380 / éj
Detailed description

Üdvözöljük a Villa Antonellában - egy zöld oázisban, ahol kényelmes apartmanokban pihenhet és élvezheti jól megérdemelt nyaralását. Élvezze a tágas zöld kertet, miközben a kristálytiszta és fűtött medence mellett pihen. A közös grillezési lehetőség mindig lehetséges, meleg és barátságos légkört teremtve, amely különlegessé teszi tartózkodásának minden pillanatát, miközben felfedezi a Villa Antonella által kínált összes varázst. Ezenkívül a tágas erkélyeken vagy teraszokon is élvezheti a magánéletét. Fedezze fel a sziget gyönyörű strandjait és helyeit, akár több mint 500 km-es kijelölt ösvényen kerékpározva, sétálva a tengeren, erdőn és falvakon keresztül, evezve a tengerparton, motorcsónak bérelésével vagy szervezett egynapos hajókirándulással. Bármerre jár, őshonos kőházakkal, kőfalakkal, helyi emberekkel, és ami a legfontosabb, a gyönyörű természettel, a Földközi-tenger illatával és a gyöngytiszta tengerrel találkozik. Büszkén viseljük a BC-n a 9,8-as értékelést, ami megerősíti elkötelezettségünket a gyakran visszatérő kedves vendégeink teljes megelégedésére.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Foglalásonként 150 euró vissza nem térítendő összeg bankszámlán keresztül, a fennmaradó összeg a szálláshelyre érkezéskor. A foglalás attól a pillanattól érvényes, amikor az összeg megérkezik a bankszámlára. Háziállatok a földszinten található 2+2-es és 4-es apartmanokban megengedettek. Apartmanonként egy (1). Háziállatok nem tartózkodhatnak egyedül az apartmanban. Háziállat díja 5 kg-ig 5 euró, többi 8 euró naponta. A házban van egy mosókonyha, mosásonként 5 euróért szívesen mosunk. Indulási idő 10:00 óráig Érkezés 15:00 órától Stúdió végtakarítás 50 Euro és Apartman 65 Euro Az ár tartalmazza a légkondicionálást, a parkolást, a törölközőket és az ágyneműt. A tartózkodási illetéket Malinska község árlistája szerint kell fizetni. A lakóhelyi adó 2024-ben 1,80 euró felnőttenként és naponta, és ezt nem tartalmazza az ár.
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Foglalásonként 150 euró vissza nem térítendő összeg bankszámlán keresztül, a fennmaradó összeg a szálláshelyre érkezéskor. A foglalás attól a pillanattól érvényes, amikor az összeg megérkezik a bankszámlára.
Távolságok
  • Tenger: 1.8 km
  • Strand: 1.8 km
  • Belváros: 2 km
  • Élelmiszer: 1 km
  • Étterem: 300 m
  • Orvos: 1.5 km
  • Gyógyszertár: 1.8 km
  • Bank: 2 km
  • Posta: 2 km
  • Benzinkút: 2 km
  • Buszmegálló: 1 km
  • Vasútállomás: 35 km
  • Repülőtér: 15 km
  • Marina: 2 km
  • Sport tevékenységek: 300 m
  • Disco club: 30 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Hosszú távú barátok különleges közösségének kialakítása. A Villa Antonella fenntartható úti célként mutatja be magát fotovoltaikus erőművel, napelemekkel és elektromos járművek töltőállomásával. Saját parkolót biztosítunk az udvaron belül, videó megfigyeléssel, biztonságot nyújtva tartózkodása alatt. Foglalja le nyaralását a Villa Antonellában, és tapasztalja meg a kényelem, a vendégszeretet és a fenntarthatóság egyedülálló harmóniáját. Várjuk érkezését! Kerékpárkölcsönzés lehetséges 20 Euro/nap Állóbérlés lehetséges 20 Euro/nap Asztalitenisz Apero vendégekkel Vendégfogadás a Krk Repülőtéren Vendégszolgálat
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Villa Antonella
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Antonella Team Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz,
Többet a tulajdonos

A Villa Antonella több mint 10 éve fogadja vendégeit. A nyaralás a legfontosabb feladatunk. Szépítjük és ápoljuk a szállásegységeket és a kertet, hogy szebbé és kényelmesebbé tegyük Önnek és nekünk. Fontos számunkra, hogy élvezze Krk szigetének természetes szépségét és szállásunkat. Beszélünk németül, angolul, olaszul és horvátul

Apartmanok Villa Antonella lista már megtekintette 69956 idők óta 29.04.2016.