Apartman AdriaticPag Novalja - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 0 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Pag Novalja és a Horvát szigeteken!
Detailed description

Teljesen felszerelt ház a tengerparton tervezett kellemes családi nyaraláshoz. Egy kis faluban Potočnici található, mindössze 10 percre Novalja és a Zrće játszóterétől. A ház két hálószobából, egy fürdőszobából, egy külső WC-ből, egy konyhából és egy nappaliból áll, valamint egy nagy, szabadtéri terasszal, csodálatos tengerre néző kilátással. A tengerpart és a konkrét strand hajókirándulásokkal a ház előtt helyezkedik el, a homokos strand pedig 300 méterre van a háztól. Potocnica-ban lehetősége van arra, hogy élvezze álmai vakációját, míg Novalja őrült és felejthetetlen szórakozást nyújt Önnek.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Ideális érkezési idő 14 óra és indulás 10 óráig. Az előleg a teljes összeg 30% -a, és a foglalás visszaigazolásaként kerül a számlára. A fennmaradó összeg érkezéskor fizetendő.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Belváros: 8 km
  • Élelmiszer: 4 km
  • Étterem: 300 m
  • Orvos: 8 km
  • Gyógyszertár: 8 km
  • Bank: 8 km
  • Posta: 8 km
  • Benzinkút: 8 km
  • Buszmegálló: 8 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
A vendégek használhatják a pedált.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Adriatic
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Boston, Amerikai Egyesült Államok
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Július 2014
Villa Adriatic

Én maradtam egy hónapban a családommal. A ház maga is elég egyszerű, de jól felszerelt - mikrohullámú sütő, edények, törölköző ... Mi töltötte a legtöbb időt a nagy tornácon és a strandon. Mi nem használjuk TV gyakran. Van egy nagyszerű sztereó a lakásban, így a zene mindig is játszik. A szomszédok voltak olyan kedves, és segítőkész, és a tulajdonos elmagyarázta, hogyan jut el a legközelebbi boltba. A belváros közepén elég messze van, és vesz egy autóút de működött a számunkra, mivel mi nem megy el sokat. Azt hiszem, ez teljesen megéri az árát a tenger közelsége - a ház a parton, és saját privát strand kikötési így hozta a mi kis csónakot. Összességében azt élvezte a napsütést, a tengert és az elalvás a hullámok hangja.

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, Emberek háziállatok,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Domzale, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Augusztus 2014
2014-ben

Ez egy ideális hely a tenger, privát strand, zaj nélkül (ha akarod, akkor drive pár mérföld a tükör), hallják csak a hullámok és a sirályok, szép kerttel, jól felszerelt, a WiFi és a TV és a hangrendszer azok számára igényesebb, egy fedett terasz, amely nagyon sokat jelent, ha esik, és amikor napos, ami a legfontosabb, a házigazdák nagyon barátságosak. Mit látsz a képeken a hirdetés, így reális. A létesítmény nagyon tiszta és rendezett. A tenger nagyon tiszta. Ha azt szeretnénk, sport, akkor tud kerékpározni. Sétálhat, vezetni vagy kerékpárral felfedezni a félsziget Luna és az egész szigetet, hogy megvegye a fogadó olaj és az olajbogyó, hogy látogassa meg a park öreg olajfa, vagy vacsorára egy nagy étterem Novalja, vagy egy fél Zrce. Ha szeretnél egy nyaralás, ahol igazán pihenésre és kikapcsolódásra, és nagyon ajánlom a létesítmény és nagyon barátságos házigazdák.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Regényes, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Ivana Agić Reklám mivel 2013
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartman Adriatic lista már megtekintette 14308 idők óta 25.06.2014.