Nyaralóház NavaliaPag Novalja - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 21.872 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Pag Novalja és a Horvát szigeteken!
Detailed description

Mindössze 200 m-re a strandtól, egy csendes faluban Potočnica található a Navalia ház - ideális hely egy csendes és pihentető nyaraláshoz. Ha a város tömegére vágyik, mindössze 10 km-re van Novalja és a világhírű Zrce strand, így Potocnica remek kiindulópont azoknak a vendégeknek, akik szeretnék felfedezni Pag szigetét. A ház modern berendezésű és felszerelt, akár 6 vendég kellemes nyaralásához. 3 hálószoba franciaággyal, mindegyik műholdas TV-vel és 2 zuhanyzós fürdőszoba áll a vendégek rendelkezésére, amelyek közül az egyik a központi területen, a másik a földszinten található, egy játszószobával együtt. A konyha teljesen felszerelt az ételek elkészítéséhez, az étkezőben pedig bárasztal és székek találhatók. A nappaliban van műholdas TV és egy hely a nyaraláshoz, a központi rész pedig teljesen légkondicionált. A házat wifi jel fedi. A földszinten egy játszószoba található, ahol többféle játék, gyermek biliárdasztal, darts, csocsó és egyéb társasjátékok találhatók. A játszószoba mellett található a fürdőszoba zuhanyzóval és mosógéppel. A házhoz tartozik egy nagy és tágas terasz ülőhelyekkel és kilátással a mediterrán kertre. A vendégek rendelkezésére áll egy kerti grillsütő, ahol friss ételeket készíthetnek a családnak és a barátoknak, valamint ajánljuk a bárányszeleteket rozmaringos pácban, amelyet a kertben is szedhet. A szabadtéri létesítmények közül a Navalia ház asztalitenisz, tollaslabda, szabadtéri zuhanyzó és 2 parkolóhelyet kínál vendégeinek. A ház összterülete 85 m2, melyből 68 m2 a központi szintre, 17 m2 a földszintre vonatkozik, játszószoba és fürdőszoba. Élvezze a körülbelül 120 m2-es kertet. A legközelebbi kisebb bolt a 4 km-re lévő Jakišnicában, a nagyobb üzletek, halpiac és piac pedig a 10 km-re lévő Novaljában találhatók.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Bejelentkezés 16 órától, kijelentkezés 10 óráig lehetséges. A foglalás megerősítéséhez 30% előleg befizetése szükséges, a többi 15 nappal az érkezés előtt.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Legfeljebb 30 nappal érkezés előtt - 100% visszatérítés 29-15 nap - 70% visszatérítés 14-10 nap - 50% visszatérítés 9-0 nappal vagy meg nem jelenés - nincs visszatérítés
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 10 km
  • Élelmiszer: 10 km
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 10 km
  • Gyógyszertár: 10 km
  • Benzinkút: 10 km
  • Buszmegálló: 10 km
  • Disco club: 12 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Csónakbérlési lehetőség és további kirándulások felár ellenében
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Nyaralóház Navalia
Anes Kovač Reklám mivel 2021
Beszél:
Horvát, Angol,
Nyaralóház Navalia lista már megtekintette 6076 idők óta 25.11.2021.