Apartman ActaNovi Vinodolski - Kvarner

kikiáltási ár Ft 7.799 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Novi Vinodolski és a Kvarner!
Detailed description

Újonnan felújított lakás, 50 méterre a tengertől, Novi Vinodolski csendes részén. Az apartmanban egy kétágyas hálószoba TV-vel, nappali pótággyal 2 fő részére és TV-vel. Teljesen felszerelt konyha étkezővel: elektromos tűzhely, főzőlap, sütő, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény fagyasztóval, mosogatógép, vízforraló és kenyérpirító. Fürdőszoba - zuhanyzó, mosdó, WC, bidé, mosógép és hajszárító. Erkély tengerre néző. Az apartman zöldövezetben van, udvari közös grillel. Közel a sziklás, kavicsos és konkrét strandokhoz, csak pár perc sétára. Van egy parkolóhely az épület előtt.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Hogyan foglaljuk le a lakást: 1. A csatolt űrlapon, e-mailen vagy telefonon keresztül vegye fel velünk a kapcsolatot. 2. A lakás elérhetőségét (48 óránál érvényes) és a fizetési módot megerősítjük 3. A foglalás megerősítéséhez előzetesen a teljes összeg 30% -át kell fizetni. 4. Amikor megkapjuk a fizetést, e-mailt küldünk Önnek, hogy tudassa velünk, hogy a foglalás meg van erősítve. 5. Az érkezés napján fizetett összeg fennmaradó része. Érkezés a lakáshoz 14:00 óra után, és a lakásról való távozás 22 óráig.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Belváros: 800 m
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 700 m
  • Gyógyszertár: 700 m
  • Bank: 700 m
  • Posta: 600 m
  • Benzinkút: 600 m
  • Buszmegálló: 600 m
  • Repülőtér: 300 km
  • Marina: 500 m
  • Sport tevékenységek: 600 m
  • Disco club: 800 m
  • Kaszinó: 600 m
  • Nemzeti park: 50 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Az üdvözlőital az ár tartalmazza. Az ár tartalmazza: tartózkodási illeték, internet, légkondicionáló, műholdas televízió, ágynemű és törölköző, háztartási szükségletek (konyhai és fürdőszobai) és a végső takarítás.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Acta
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 12 értékelés
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Július 2019
Tökéletes nyaralás

Csodálatos lakás. Az volt a benyomásunk, hogy mi voltunk az elsők, akik ott maradtak. A lakás felszerelése örömmel üdvözölt minket. Mindent megterveztek és felszereltek az utolsó részlethez. Tiszta, rendezett, illatos. Kényelmes ágy. Gyönyörű kilátás a tengerre. Rendkívül segítőkész és barátságos házigazdák. Jelölt parkolóhely, csak apartmanra fenntartva. Az évek során mindent megfigyeltünk, de ez annyira gyönyörű volt, hogy egy héten át nem hittünk abban, hogy valami ilyesmi történt velünk. Őszintén reméljük, hogy az események szerencsét jelentenek nekünk, hogy ingyenesen megbeszéljünk.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Győr, Magyarország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Július 2019
Nyaralás 2019 július

Fiunkkal nyaraltunk ebben acsodálatos apartmanban 1 hétig! Nagy élmény volt számunkra az apartman elhelyezkedése,kilátása a tengerre!! Nagyon örültünk a kedves figyelmességre az údvözlő italoknak a hűtóben!! Fantasztikus a vízpart ,kristálytiszta a víz! A központ távolabb esik, így nagyon békés csendes környezet!! Az apartman nagyon szép, tiszta jól felszerelt, minden igény kielégítő! És nagyon kényelmes ágyak ami nagyon fontos !! Csak jó emlélkek, és BIZTISAN MIELŐBBI VISSZATÉRÉS !!!! Köszönjük szépen hogy ilyen nagyszerű helyen nyaralhattunk!!! Erika Tomi Tomika MEGYÜNKKKK!!!!!

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Városnézés,
gornja radgona, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartman Acta, Július 2018
Üdülés az ACTA lakosztály legmagasabb részén!

Üdvözlet! Ebben az évben, a családunkkal első alkalommal, ott volt a nyaralás abban a lakásban és ezen a területen. Csak jó dolgokat tudok mondani mindenről, és a legtöbbet a lakásról. Ez a lakás valóban csúcsminőségű, mindent megtalál, amire szüksége van, és igazán minőségi készülékek, kiegészítők, edények, légkondicionálás, Wi-Fi, tényleg minden. A lakás nagyon tiszta, és a házvezetőnő igyekszik átadni a lakást egy másiknak egy nagyon tiszta és szeplőtlen állapotban. Szlovéniából érkeztünk, és nagyon köszönöm a lakás tulajdonosainak és tulajdonosainak, Zrinki asszonynak nagyon jó kapcsolatot, és köszönöm még egyszer mindent és a legszebb nyaralást, amivel velünk együtt éltek! Családi Jaušovec Szlovéniából!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Zrinka Agačević Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartman Acta lista már megtekintette 48590 idők óta 24.07.2014.