Apartman ZrilićNovigrad (Zadar) - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 4.642 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Novigrad (Zadar) és a Zadar régió!
Detailed description

A lakás (2 hálószoba, konyha, nappali, étkező, fürdőszoba és loggia) csendes helyen, gyönyörű kilátással a tengerre. A strand a ház alatt, 2-3 perc alatt természetes ösvény, egy kis természetes strandon találja magát. Novigrad központja kb. kilométer (piac, posta, ATM, pékség, több üzlet, kávézó és étterem). Az apartman saját fedett terasszal (székek és asztal), a földszinten van egy másik nyitott terasz és grillező, amelyet a vendégek használhatnak. A parkolás a ház előtt van és ingyenes. Novigrad Zadar közelében található (kb. 30 km), így ha kulturális és szórakozási lehetőséget szeretne, merülhet Zadar nyári üdülőhelyén. Ajánlott kirándulásra: Nin (30 km), Pag sziget (40 km), Biograd - szórakoztató park gyermekeknek. . A Paklenica, a Kornati, a Krka, a Plitvice nemzeti parkok közelében, a Zrmanjai kirándulásra is lehetőség nyílik ... Szükség esetén a ház földszintjén egy szoba van fürdőszobával (külön bejárat, külön fizetendő)

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A fizetés az érkezés előtt történik, előre fizetés történik előre, ha a teljes összeg 20% ​​-át foglalja. Az érkezési idő 14 óra. Megegyezés szerint még ez is lehetséges. A távozás ideje legfeljebb 10 óra.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 50 m
  • Belváros: 1.5 km
  • Élelmiszer: 1.5 km
  • Étterem: 1.5 km
  • Orvos: 1.5 km
  • Gyógyszertár: 1.5 km
  • Posta: 1.5 km
  • Benzinkút: 10 km
  • Nemzeti park: 15 km
Beach típus
Kavicsos strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Minden szervezett tevékenységre örömmel ajánljuk Önnek a kapcsolatokat és a megoldásokat, hogy hajókirándulásra vágynak-e, és élvezze a gyönyörű Zrmanja-folyó kanyonját, izgalmas vadvízi evezést, vagy talán a legismertebb Kornati-szigeteket. Zadar mint központ kínál számos lehetőséget, attól függően, hogy a vendég affinitása. Novigrádból csak egy órát, egy fél órát, számos érdekes tartalmat, nemzeti parkokat és családi vakációkat kínál, a Biogradban lévő Mirnovec szórakoztató park elkerülhetetlen, egyedülálló élmény a harminc kilométerre lévő gyermekek számára. (Horvát Gardaland)
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Zrilić
Ivana Zrilić Reklám mivel 2017
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Apartman Zrilić lista már megtekintette 26241 idők óta 12.06.2017.