Apartman GizellaČiovo Okrug Donji - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 7.759 / éj
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Kiválóan felszerelt (minden benne van az árban, valamint az idegenforgalmi adó is), tágas, Gizella Apartman, családi ház földszintjén, terasszal, udvarral, parkolóval, elhelyezkedése kínál egy csendes, pihentető családi nyaralást a belvárosban. narancs, citrom, mandarin és gyönyörű fenyőerdők árnyalata, amelyek a kristálytiszta tenger fölé magasodnak, séta és kerékpározás lehetőségével olajfaligetek és mediterrán gyógynövények mellett, Šljunčana, sziklás és betonos strandok, parkolóval, üzletekkel, kávézókkal , éttermek, gyorséttermek, gyerek- és sportjátszóterek, buszmegálló és bankautomata öt-hat perces sétával elérhető. Ugyanakkor a mindössze 8 km-re található Trogir ősi városa, az UNESCO védelme alatt, hidakkal összekötve, közel a Krka Nemzeti Parkhoz, a Šolta és Brač szigetekhez, dinamikus kirándulásokat és szórakozást kínál. A repülőtér közelsége megkönnyíti az érkezést, és lehetőség van transzfer megszervezésére. Ön az egyetlen vendég az épületben, külön bejárattal rendelkezik, a hely kicsi, csendes és gyönyörű. Szeretettel várunk egy üdvözlő itallal!

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Idegenforgalmi adót az ár tartalmazza. A foglalás visszaigazolása a szállás teljes árának 30%-ának megfelelő számlára történő előleg fizetésével történik. A fennmaradó összeget az érkezés előtt három nappal, vagy az érkezést követő első napon készpénzben kell befizetni a számlára. Érkezés 14:00 óra után, indulás 10:00 óráig.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 8 km
  • Élelmiszer: 50 m
  • Étterem: 20 m
  • Orvos: 4 km
  • Gyógyszertár: 4 km
  • Bank: 8 km
  • Posta: 4 km
  • Benzinkút: 8 km
  • Buszmegálló: 10 m
  • Repülőtér: 13 km
  • Marina: 8 km
  • Sport tevékenységek: 3 km
  • Disco club: 8 km
  • Kaszinó: 8 km
  • Nemzeti park: 70 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
A szállásbérlésen túl a helyi citrusfélékből és fügékből készült házi olívaolajból és lekvárból, valamint száraz és friss szezonális fügéből is kínálunk kóstolót. A helyi strandon kikötőhely és csónak bérelhető. A közelben található: búvárklub, tenisz klub, játszótér, strand csúszdával, hajólift, turisztikai információk, éttermek, hajókirándulások a szigetekre.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Gizella
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Murska Sobota, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Július 2023
Helló

Nagyon köszönjük Gizela asszonynak és Ivot úrnak a nyaralás alatti kellemes tartózkodást. A lakás pontosan olyan, mint ahogy a Klančar család leírta, a tulajdonos pedig még jobb, barátságos, mosolygós, jószívű, aki kellemesen meglepett minket barátnőnk születésnapjára. Szóval Gizela asszony, köszönöm szépen a legjobb tortát. Az apartman és az egész falu gyönyörű, csendes, árnyas strand, kisgyermekek számára is alkalmas. A reggeli séták gyönyörű kilátást és rejtett sarkokat kínálnak. Minden jót kívánunk, viszontlátásra

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönetnyilvánítás

Kedves Andreja és Slavko, Lena, Anže és Kaja! Köszönjük kedves szavait, és örülünk, hogy szép emlékeket őriznek tőlünk! Gyere el hozzánk máskor is, örülünk, ha ilyen kellemes és jó embereket látunk vendégül.Teljes szívünkből kívánunk minden jót a közös élethez! PSH Köszönjük Andrejnak a szép munkát, megállja a helyét a gyűjteményben! Üdvözlet Gizelától és Ivótól

ŠKOFJA LOKA, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Július 2023
Okrug Donji, Dalmatinska 7

Tágas és teljesen felszerelt apartman gyönyörű terasszal, természetes fák árnyékában. Nagyon tiszta és rendezett. Rendkívül vendégszerető és barátságos tulajdonosok, akik mindenen kívül fogadtatást (ital, gyümölcs) és saját készítésű emléktárgyat (lekvár, mandula) is biztosítottak. A közelben van egy kellően jól felszerelt kis bolt és egy ízletes és megfizethető étterem. Nagyon ajánlott!!! Üdvözletünket küldjük a tulajdonosoknak és hamarosan találkozunk!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Kedves Nataša és csapata

Kedves Nataša és csapata! Köszönjük kedves hozzászólását, örülünk, hogy jól érezte magát nálunk, és csak dicsérő szavaink vannak Önöknek, mint vendégeknek! Üdvözlünk, és látogass el hozzánk máskor is!

Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Július 2021
Felülvizsgálat

Minden dicséret a házigazdáknak a kellemes tartózkodásért és a kellemes nyaraláshoz. Szép szállás, minden szuper. Sok üdvözlet Krunoslavtól, Sandától és Lanától Zágrábból!

Ajánlott : Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Gizela Biočić Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol, Magyar,
Többet a tulajdonos

Felelős, szorgalmas, szociális és kedves.

Apartman Gizella lista már megtekintette 46091 idők óta 03.02.2016.