Apartman MimicaOmiš - Split régió

kikiáltási ár Ft 11.726 / éj
Vendég értékelés alapuló 10 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Apartman (77 m2) található, egy 2 perces sétára a városközponttól, a 3. emeleten egy családi ház. 2 kétágyas hálószoba (egy franciaággyal, a másik két különálló ágyas), kényelmes nappali kanapéval (2 pótágy), nappali teljesen felszerelt konyha, WC / fürdőkád / zuhanyzó, terasz ( 25 m2), kilátással a tengerre, az óváros és a közeli hegyi központ, wi-fi, légkondicionáló, mosógép, mosogatógép, ... Mivel a városközpontban nincs ilyen lehetőség, parkolási lehetőséget biztosít a parkolóhelyen (100 - 450 m) a tulajdonos rovására. Minden rendezvény (kulturális, szórakoztató, sportolási, rekreációs stb.) A szálláshely közvetlen közelében található. Csak egy 4-5 perces sétával elérhető: egy nagy homokos strand, amely különösen alkalmas gyermekek és nem úszók, kiváló éttermek, kávézók, tavernák, piacok, üzletek, gyógyszertár, mentő, bank, posta, pénzváltó, helyi buszpályaudvar, kirándulóhajó ....

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Fizetés: Előleg 20%, a fennmaradó vendég érkezéskor a lakásban. Érkezési idő: 14:00 óra után bármikor, Indulás: legkésőbb 09:00 órakor Az ár tartalmazza: az adókat, a parkolást, a légkondicionálót, a lakások végső takarítását, mosó- és törölközőket, víz, villany, gáz, internet és tv.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 70 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 20 m
  • Élelmiszer: 50 m
  • Étterem: 50 m
  • Orvos: 400 m
  • Gyógyszertár: 50 m
  • Bank: 100 m
  • Posta: 100 m
  • Benzinkút: 1.2 km
  • Buszmegálló: 70 m
  • Vasútállomás: 26 km
  • Repülőtér: 45 km
  • Marina: 90 m
  • Sport tevékenységek: 300 m
  • Disco club: 25 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
A hely különösen alkalmas a turisták számára, akik repülővel, vonattal, busszal érkeznek, mert nem igényelnek személygépkocsit a város számára. A túrára vagy a kirándulásra jó autókölcsönzésre van lehetőség.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Mimica
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 10 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Gdańsk, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Augusztus 2019
fantasztikus

Szuper kapcsolat a foglalás kezdetétől. Hibamentes e-mail kapcsolat, távozás előtt megkaptuk az összes szükséges információt, hogy hibátlanul megüthessük a lakást. A tulajdonos nagyon kedves ember, és úgy néz ki, mint a család. A lakás nagyszerű helyen található, közel mindenhez és fantasztikus kilátás nyílik a teraszról, továbbá teljesen felszerelt (mosogatógép, mosógép stb.) És a legfontosabb életmentő légkondicionáló. Otthon éreztük magunkat. Reméljük, hogy vissza fog térni valamikor. Ajánljuk Marta, Hania, Grzegorz, Rafał.

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Helló Marta

Köszönet Martának a kedves megjegyzésért. Nagyszerű vendég volt, és teljes szívből ajánlom vendégként minden jövőbeli földesuradat. Ha ismét a vendégem vagy, akkor ez lesz a legnagyobb jutalmam. Üdvözlet az egész csapatodnak.

Zamość, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Július 2018
fantasztikusan

Fantasztikus lakás. Otthoni bútorok remek. Nagyon jó helyen, Omis gyönyörű városának központjában. Mindenhol nagyon közel. Egy gyönyörű kilátás a teraszról. Nagyon szép tulajdonosok. A tengerpart nagyon közel van. Üzletek, ATM, éttermek nagyon közel. A város gyönyörű. Köszönöm Mario egy ízletes halnak a vacsorához, amelyet nekünk készítettél. Nagyon jó volt. 100% -ban ajánlom ezt a lakást. Üdvözöllek neked és a feleséged ... Nagyon elégedettek vagyunk veled. Köszönöm Ela Krzysiek Anna és Marek Polska.

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Kedves Elzbieta, Anna, Marek, Kryzstof

Köszönöm a kedves szavakat. Te voltál a tökéletes vendég. Remélem, megismételjük mindazt, ami jó nekünk. A házam az Ön számára, rokonai és barátai mindig nyitottak. Üdvözlet Rose és Maria.

Omiš, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Szeptember 2015
Jope

A lakás couldn 't jobb lesz! Úgy ahogy hirdetik nagyon tiszta, és volt egy nagyszerű helyen. A konyha is nagy, így volt alkalmam főzni magunknak néha. (Még egy mosogatógép !!). Nem található kellős közepén a régi város melletti étterem, bár és egy percre a tengertől, ahol a 's lehet úszni. Több központjában akkor nem lehet! Mario és Rozarija voltak jó házigazdák. Mario adott nekünk egy meleg fogadtatást, és néha texted minket, ha mi még mindig élvezi a szállást. Továbbá, Mario és Rozarija megtettek, hogy információkat szerezzenek számunkra, hogy a Plitvicei-tavak és amikor egyértelmű volt, hogy szerettünk volna autót bérelni, Mario kialakítani, hogy az egyik barátját is vegye fel velünk a lakás vezetni minket Az autókölcsönző. A végén mi marad, Matea jött a lakás, hogy ellenőrizze minket. Ő nagyon kedves és arra kért minket, hogy mit lehetne javítani vonatkozó lakásban. Bár, Mi nem 't kellett ajánlásokat neki, mert minden nagyon jó volt. Köszönet Mario és Rozarija, igazán élveztem. Azt ajánlom ezt a helyet 100%, és boldogan maradni újra! Köszi szépen!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Joppé

Köszönöm a meleg szavakat. Csodálatos voltál vendégeknek és semmit nem voltunk nehéz megtenni. Ez egy igazi öröm. Már alig várom, hogy jövő nyáron, és újra jól érzik magukat veled. Hello mindenkinek, és Maria a rózsafüzér.

Mutasd meg az összes véleményt
Rozarija (Ruža) i Mario Mimica Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Többet a tulajdonos

Nyugdíjas, de még mindig elég energia. A feleségem és én nagyon nyitott ember egyfajta vendéglátás és új barátságok. Az egyik dolog, hogy boldoggá tesz minket, hogy élünk, egy ilyen szép sarkából a világot - mi Omis. Itt tartózkodása alatt velünk nem fogjuk feleslegesen zavarják, de minden bizonnyal megpróbál mindent megtenni, hogy jól érezze magát a saját otthonában.

Apartman Mimica lista már megtekintette 49152 idők óta 30.01.2014.