Apartmanok MirandaOmiš - Split régió

kikiáltási ár Ft 4.633 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Omiš és a Split régió!
Detailed description

A MIRANDA APARTMENTS egy kellemes mediterrán környezetben helyezkedik el, megfizethető helyen Nemiről, Omis keleti részén. A városközponttól fél órás séta, egy 2 km hosszú tengerparti út. Az apartmanok egy kétszintes épületben találhatók a meredek parton, mindössze 80 méterre a tengertől. A gyönyörű kavicsos strandra lép a lépcsőn. Vendégeinknek békés és barátságos környezetet és szállást kínálunk öt kétágyas stúdió apartmanban, egy két hálószobás stúdió apartmanban 4 fő részére és egy apartman 2 és 2 apartmant, összesen 16 és 2 férőhellyel. Az apartmanok teljesen felszereltek, és saját parkolóval és internet-hozzáféréssel rendelkeznek.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Fizetés és megjegyzések: Ha egy vendég a foglalást visszaigazolja, a teljes ár 30% -ának megfelelő előleget kell fizetnie a bankszámlán. A többi érkezéskor fizetendő. A vendég érkezésének ideje 14 óra A vendégek indulási ideje legfeljebb 9 óra Kérjük, idézze a következőket: név és vezetéknév, e-mail, telefonszám, mobiltelefonszám, érkezés dátuma, távozás dátuma, felnőttek száma, gyermekek száma és kora. A szállásadó az ár tartalmazza. Érkezéskor 30 euró értékű deszkát kell fizetni, és az induláskor a vendégnek vissza kell térnie, ha a vendég elhagyja a lakást.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 80 m
  • Strand: 80 m
  • Belváros: 50 m
  • Élelmiszer: 50 m
  • Étterem: 2 km
  • Orvos: 2 km
  • Gyógyszertár: 3 km
  • Bank: 3 km
  • Posta: 4 km
  • Benzinkút: 4 km
  • Buszmegálló: 25 km
  • Vasútállomás: 25 km
  • Repülőtér: 25 km
  • Marina: 26 km
  • Sport tevékenységek: 25 km
  • Disco club: 25 km
  • Kaszinó: 100 km
  • Nemzeti park: 125 km
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
100 méteren belül 3 étterem található gazdag gasztronómiai kínálattal, 2 kávézóval, pékségekkel, gyümölcsboltokkal és élelmiszerboltokkal. A központ az óváros, amelynek történelmi tartalmai. Számos kulturális és sportesemény, például a Pirate Battle, a Guitar Festival, a Dalmácia Ultra Trail, a Moto Meeting, a Hegymászó Fesztivál. Akár pihentető strandszünetet, akár csendes vagy aktív pihenést keres, olyan tevékenységekkel, mint a túrázás, túrázás, szabad hegymászás, kerékpározás, búvárkodás, irányvonal, hajókirándulás a közeli szigetekre vagy a Cetina folyóra, egynapos kirándulás NP Krka , PP Biokovo, Split -Dioklecijan palota, Trogir, Dubrovnik, Medjugorje, vagy egy kirándulás a közeli Mirabela Fortica erődökbe, kiváló helyen vagyunk, és szívesen látjuk!
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Miranda
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 7 értékelés
Limburg, Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Július 2020
Raji Jey

Ez volt a legjobb, amit Nemira Omisben találtunk. A tisztaságban nem kell kételkedni. Minden pickobello ügyes és tiszta, a bejárattól a WC-ig. Semmi hiányzott a felszerelés szempontjából. Minden ott volt: hűtőszekrény, edények, TV, asztal, grill, stb. A legszebb dolog a kilátás és a csodálatos Miranda és a család. Az egyik legmelegebb ember, akivel valaha is találkoztam, aki magánélete ellenére éjjel-nappal odakint állt, még akkor is, ha apró dolgok voltak. Nagyon ízletes éttermek a sarkon, és ha akar valamit a városból, akkor 30 perc alatt elérhető Omisig, vagy autóval is 3 perc alatt. A pénzcsere egyáltalán nem jelent problémát. Ha ismét Horvátországba megyünk, akkor CSAK Mirandába! Nincs semmi baj, mert tökéletes volt.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították német - Eredeti megjelenítése
U, Ukrajna
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió, Július 2019
Natalia

Mirando! Miro! Hálás vagyok a vendégszeretetért, a melegségért, a csodálatos tiszta szobákért, a kedvességért. Annyi meleg van, mint mi otthon. Nincs többé kérdésünk, hogy hol pihenjünk - csak te. Köszönöm mindent, légy egészséges és boldog. Találkozás elött

Ajánlott : Aktív nyaralás, Regényes,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Prague, Csehország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Miranda, Szeptember 2018
pihenjen

Először a házban voltam. Nagyszerű kilátás nyílik a tengerre, ami felejthetetlen, különösen a napsütésben. Nagyszerű házigazdák, a szálláshely mindent kínál, amire szüksége van, beleértve a berendezett konyhasarokat. Omiš kisvárosa a kalóz múltjáról híres, csak az óvároson áthaladva, valamint a helyi ételek és borok menüjében. A római történelem szerelmesei látogatást tesznek a közeli Splitbe. A strandok tisztaak és békések, gyermekek számára is alkalmasak. Köszönöm Mirando.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították cseh - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Miranda Fistanić Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz, Cseh, Szlovák, Lengyel,
Többet a tulajdonos

A nevem Miranda Fistanić, szakmánként vendéglátó cég vagyok. 2000 óta dolgozom ebben az ágban. Én vagyok a kapcsolattartó személy a kérdések és fenntartások tekintetében. Örömmel üdvözlöm Önt, és mindent megtesz, hogy az apartmanjainkban való tartózkodása a lehető legélvezetesebb legyen. Üdvözlünk!

Apartmanok Miranda lista már megtekintette 23214 idők óta 15.10.2018.