Apartmanok Rosmarinus CroatiaKrk Njivice - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 12.395 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Krk Njivice és a Horvát szigeteken!
Detailed description

Teljesen és korszerűen felszerelt apartmanok Njivica csendes részén, 7 percre a tengertől. A Nautika és Bonaca apartmanok a földszinten, a Blue Sky és a Master Suite apartmanok pedig a ház második emeletén találhatók, egy dombon, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik az egész Kvarnerre. Minden lakáshoz saját, kijelölt parkolóhely tartozik. A ház legnagyobb jellemzője a nagy füves kert, ahol gyermekei gondtalanul játszhatnak, miközben Ön elkészíti a grillezést. Az apartmanok rendkívül tágasak, és egyedülálló kilátást nyújtanak a tengerre. A konyhák teljesen felszereltek mindennel, ami a főzéshez szükséges. A vendégek ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáférést, valamint ingyenes légkondicionálást biztosítanak. A Nautika, Bonaca és Master Suite két fürdőszobával rendelkezik, míg a Blue Sky egy.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Előleg 200 euró. A tartózkodás lemondása esetén az előleget nem térítik vissza. Az ár mindent tartalmaz: tartózkodás, parkolás, regisztráció, tartózkodási illeték, és minden egyéb adó, légkondicionálás, WiFi, takarítás, törölközők (kivéve strandtörölközők), villany, hideg-meleg víz. Maximális vendéglétszám: Blue Sky: 4 (egy fürdőszoba) Bonaca: 5 (két fürdőszoba) Nautica: 6 (két fürdőszoba) Érkezés 15:00 után Indulás 10:00 előtt
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
A kaució vissza nem térítendő, kivéve közeli családtagok halála és súlyos betegsége esetén.
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 400 m
  • Élelmiszer: 400 m
  • Étterem: 400 m
  • Orvos: 500 m
  • Gyógyszertár: 400 m
  • Bank: 500 m
  • Posta: 400 m
  • Benzinkút: 5 km
  • Buszmegálló: 300 m
  • Vasútállomás: 40 km
  • Repülőtér: 5 km
  • Marina: 20 km
  • Sport tevékenységek: 1 km
  • Disco club: 20 km
  • Nemzeti park: 50 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Njivice városában számos sport és tevékenység űzhető. Lehetőség van csónak vagy robogó bérlésére. A gyönyörű homokos strandok néhány percnyi sétára vannak létesítményünktől. Éttermek, pizzériák, kávézók és tengerparti bárok bőségesen, minden ízléshez. Jöjjön el Njivicébe, nem fogja megbánni. A házunkhoz közeli strandok többnyire nagy fák árnyékában vannak, így árnyékban sincs hiány.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Rosmarinus Croatia
Anna i Igor Papić Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz,
Többet a tulajdonos

A tulajdonosok, Anna és Igor üdvözlik Önt! Az ár mindent tartalmaz: be- és kijelentkezés, tartózkodási adó és minden egyéb díj, végső takarítás, ágynemű, törölköző (a strand törölközőt nem tartalmazza), Wi-Fi, légkondicionálás, hideg és meleg víz, elektromosság és parkolás. Nincsenek rejtett költségek. Ha elfogadja a felsorolt díjakat és feltételeket, kérjük, erősítse meg e-mailben, és elküldjük Önnek a befizetés részleteit. A letét az ár 25% -a, és nem visszafizethető, bankszámlára fizetendő. A fizetés kézhezvétele után utalványt küldünk Önnek a fizetés megerősítésére. A Njivice-i El-Pi TOURS ügynökség check-in és check-out szolgáltatásokat, vendégkönyvelést, számlázást, számlázást és hasonlókat biztosít. A lakáskulcsa szintén ott van, és munkatársaik kísérik Önt a lakásba (ha szüksége van rá). Panasz esetén a lehető leghamarabb megpróbálja azt megoldani. Az ügynökség pénzváltási szolgáltatásokat is nyújt. A strand körülbelül 250 méterre van, a ház magassága 40 méter a tengerszint feletti magasságban. Lassú séta, hét perc. Nem vagyunk tengerpart, de előnyeinknek tekintjük. A tengerpart mentén vannak bárok, ahonnan késő esti órákban hangos zene hallható, így nehéz aludni. Házunk esetében nem ez a helyzet, a környezet nagyon csendes. Az élelmiszerbolt körülbelül 500 méterre, a pékség pedig 100 méterre található. Gyönyörű kilátás nyílik a tengerre, Cres-szigetre és az Isztriai-félszigetre. Sajnos nem fogadjuk el a háziállatokat. Ingyenes parkolás biztosított a ház előtt. Kérjük, válasszon szelektíven a szemetet, és gondosan dobja azt a ház előtt lévő tartályba. Ezenkívül induláskor adja vissza az ügynökség kulcsait, és takarítsa meg mögött a lakást.

Apartmanok Rosmarinus Croatia lista már megtekintette 90570 idők óta 04.12.2015.