Apartmanok Ana MarijaOrebić - Dubrovnik

kikiáltási ár Ft 0 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Orebić és a Dubrovnik!
Detailed description

Kényelmes és jól felszerelt apartmanok találhatók egy családi házban a tenger mellett. A legközelebbi strandtól csak fél perc sétára van, Orebic fő és legszebb strandja (részben homokos) kevesebb, mint 100 m. A ház a sétányon található, csendes helyen található. Azonban mindent, amire szüksége van (otthon készült gyümölcs- és zöldségpiac, élelmiszerbolt, ajándékbolt, étterem, bank, kávézó, gyógyszertár, pékség, futballpálya ...) 10 perc sétával elérhető. Barátságos házigazdák, nyugodt környezet, kényelmes apartmanok és a szálláshely kiváló elhelyezkedése garantálja a kellemes nyaralást. Bízunk benne, hogy megérkezik!

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Ha szeretne foglalni egy lakást, 30% -os előleget kell fizetnie a szállás árairól.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 50 m
  • Belváros: 600 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 900 m
  • Gyógyszertár: 600 m
  • Bank: 900 m
  • Posta: 900 m
  • Benzinkút: 800 m
  • Buszmegálló: 900 m
  • Vasútállomás: 225 km
  • Repülőtér: 125 km
  • Marina: 900 m
  • Sport tevékenységek: 50 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand,
Részletes leírás
Apartmanjaink bérlése mellett családunk ingyenes kóstolást és házi készítésű, kiváló minőségű borok (Postup, Plavac mali, Rukatac - fehér és Rose) és brandy és likőrök hagyományos vásárlási lehetőségét kínálja. Élvezheti a kirándulásokat egy családi gazdaságban, amely mindössze 15 perces autóútra fekszik. Itt megnézhetjük a 400 g régi családi házat, pincét és szőlőültetvényeket, és élvezhetjük azokat az étkezéseket, ahol a hagyományos módon előállított gyümölcsöket, zöldségeket, olajat és tojásokat használjuk saját ökológiai gazdálkodásunkból.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Ana Marija
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Ana Marija, Augusztus 2017
Kiváló!

Nagyon szép és tiszta lakás. A konyha fel van szerelve, amire szüksége van. Szép terasz nyílik a tengerre. Szállás mindössze pár percre a strandtól Trstenica. Közel a pékség és egy kis bolt. Ms. Marica érkezéskor mi vehettünk kiváló bor a család Tomasevic. Meglátogattuk a gazdaság a belsejében a félsziget, ahol élvezte a gyönyörű készített házias ételeket. Erősen ajánlott! Köszönet és üdvözlet Silvia és a család többi tagja!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Rzeszów, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Ana Marija, Augusztus 2017
Sikeres ünnepeket!

Wiitam! Az időszak augusztus 05-19 2017-ben tartózkodott / két család - négy felnőtt és két gyermek és egy kutya shitzu - Roksi / apartmanházban 3. számú Mrs. Marica Tamasevic. Nagy szállást és hostess! Ms Marica nagyon meleg, szimpatikus. Mindenben tudtunk rá számítani segítséget. Great location - közel mindenhol - a strand, bolt, étterem / főutcájánál, ahol folyamatos mozgás /. Szállás leírása megtalálható a következő honlapon volt összhangban azzal, amit találtunk a helyszínen - egy nagy terasz, erkély - csendes, nyugodt. Egyrészt, nagyszerű kilátás nyílik a hegyekre, a másik a tengerbe. Szállás tiszta, teljesen felszerelt konyha. Itt tartózkodásuk alatt is voltunk vendégek a fia v. Marica - Joszko és felesége Sylviii / szívélyesen üdvözölni őket !!! / A hangulatos étteremben egy szőlőskert Orebic közelében, ahol volt egy csodálatos kiadós vacsora, borkóstolás a helyi italok és a nagy bölcs lé, soha nem ivott ilyet, egy kinyilatkoztatás !!! Összességében - remek szállást és gazdaszervezetek, erősen ajánlott, biztosan megy vissza! Élveztük a nyaralás a Marica Mrs. Tomasevic!

Ajánlott : Gyermekes családok, Emberek háziállatok,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Banjaluka, Bosznia és Hercegovina
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Ana Marija, Július 2016
Minden ajánlásokat!

Erősen ajánlott nyaralás apartmanokban családi Tomasevic. A házigazdák rendkívül barátságos és segítőkész, a légkör több mint jó, nagyon kényelmes szállást, egy erkély, egy szép árnyalatú citrom és mandarin ..... Egy pár perces autózásra az ő tulajdonát képezi, ahol lehet menni vacsorázni, és élvezze a varázslatos hangulatot, és nyugodt légkörben valamint, hogy megpróbálja a termékek, mint a bor, pálinka, likőr, lekvár ... Menj, és nézd meg magad, és a többi lesz a nyaralás, a valódi értelemben vett !!!

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönöm Tamara!

Kedves Tamara, kösz a kedves megjegyzést. És élveztük a cég. Örülök, hogy tetszett velünk, és várjuk, hogy visszatér. Üdvözlettel, hogy Ön és a család!

Marica i Silvija Tomašević Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Apartmanok Ana Marija lista már megtekintette 25623 idők óta 26.11.2015.