Apartmanok HarfaOrebić - Dubrovnik

kikiáltási ár Ft 6.874 / éj
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Frissen berendezett apartmanokat bérelünk a Peljesac -félszigeten, Orebic városában, a tengertől 200 méterre, egy csendes utcában. 2020 -ban épültek, így ez csak a második turisztikai bérleti szezonunk. Az apartmanok egy családi házban találhatók, mindegyik külön bejárattal. 3 lakásunk van. Az 1 -es és 2 -es apartmanokban konyha, nappali, fürdőszoba, hálószoba, folyosó és tengerre néző erkély található. Az 1 -es és 2 -es apartmanok teljes területe 45 m2. A konyhákban hűtőszekrény, sütő, edények, vízforraló és kávéfőző található, a nappaliban pedig műholdas és horvát műsorokat sugárzó TV található. A hálószobában szekrény, valamint ágynemű és törölköző is rendelkezésre áll. Az erkélyen egy asztal két székkel, ahonnan a tengerre nyílik kilátás. Az apartman 3 konyhával, tágas nappalival, fürdőszobával, 2 hálószobával és előszobával rendelkezik. A 3. apartman összterülete 90 m2. A konyha, a nappali és a hálószobák felszereltek, valamint az első 2 apartman. Az egyik hálószobában íróasztal, a fürdőszobában pedig mosógép áll rendelkezésre

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Érkezési idő: 14:00 - 00:00 Indulási idő: 10:00 óráig
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 400 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 200 m
  • Gyógyszertár: 100 m
  • Bank: 300 m
  • Posta: 400 m
  • Benzinkút: 3 km
  • Marina: 400 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Minden vendégnek üdvözlőitalt kínálunk. A kertben grillezési lehetőség áll rendelkezésre minden vendég számára, a ház előtt pedig asztal és székek állnak rendelkezésre az Apartment 3 vendégei számára.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Harfa
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Milówka , Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+1, Június 2023
ajánlom

A lakás nagyon jól felszerelt, minden volt benne, amire szüksége lehet, beleértve a vasalót és a hajszárítót is. Az ágyneműt és a törölközőket egy hét tartózkodás után cserélték. Gyönyörű kilátás az erkélyről és rendkívül kedves tulajdonosok, akik mindig ott voltak és segítőkészek. Nagyon ajánlom! Köszönjük a nagyszerű tartózkodást! Marta, Aleksander, Filip és Maximilian

Ajánlott : Aktív nyaralás, Gyermekes családok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
kedves vendégeink,

köszönöm a kedves szavaidat.. csodálatos vendégek voltatok és reméljük még találkozunk valamikor.. mindig szívesen látunk... nagyon köszöntünk benneteket.. marija és ilija..

Siemianowice Śląskie, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+1, Szeptember 2022
Remek lakás

Kiváló apartman, teljesen felszerelt, tiszta, ajánlott. Jó hely, közel a tengerhez és az üzletekhez. Nagyon barátságos tulajdonosok.

Ajánlott : Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+1, Augusztus 2021
A legjobb apartman Orebicben!

A lakás új és teljesen berendezett .. Nincs szüksége másra! A helyszín tökéletes, nem messze a központtól, és nagyon közel van az Adria déli partjának legszebb strandjaihoz. Gyönyörű horizont a szép és nagy erkélyről! Az egyetlen javaslat az, hogy legyen egy nagy matrac a hálószobában, mint két különálló. A házigazdák nagyon kedvesek, mindig az Ön szolgálatában! Amikor visszatérünk Orebicbe, tudjuk, hol szállunk meg! Sok köszönet Ilija úrnak és kedves feleségének.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Ilija Krijan Reklám mivel 2018
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Ilija és feleségem Marija ennek a háznak a földszintjén lakunk, és 3 külön bejáratú apartmant bérelünk, gyönyörű kilátással a tengerre.

Apartmanok Harfa lista már megtekintette 30076 idők óta 19.06.2020.