Apartmanok JomiOrebić - Dubrovnik

kikiáltási ár Ft 9.374 / éj
Vendég értékelés alapuló 9 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Egész napos szállás. Családi ház - új épület zöldövezeti olajfaligetekkel és 3000 m2-es kert. Béke és csodálatos látvány pihenjen. Mi vagyunk a vak utcában optimális távolságban a kényelemhez szükséges minden jó tartózkodásra. . 10 perc séta a strandra, a központba, az üzletbe, az étterembe stb. Modern felszerelt apartmanok: ágynemű, WC-papír, folyadék kéziszap, törülközőtartó és rendszeres karbantartás. Wi-fi és kábel internet kapcsolat. A1 apartman 3 külön hálószobával - mindegyik rendelkezik saját zuhanyzóval / WC-vel, nappali, konyha, étkező és galéria 2 ágyas ágyneművel, 3 klime. Az apartmanhoz tartozik egy nagy terasz napernyőkkel és egy ülősarokkal. Pusenje csak a teraszon megengedett, különben az egész ház nem dohányzó. Az A1 a családi ház teljes második emeletén helyezkedik el, külön bejárattal és a tengerre néz. A2 és A3 a földszinten található, kilátással a tengerre. Az udvaron számos parkolóhely és parkolóhely található.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglalás visszaigazolása után azt várjuk, hogy a foglalás teljes árának 10% -át megelőzően fizesse meg számlánkon. A fizetés érkezéskor az első napon történik meg, és ha azt szeretné, hogy a teljes összeget meg fogjuk fizetni mielőtt érkezik. Ideális érkezési idő 14:00 és távozás 10:00 óráig. Bár, ha lehetséges, találkozhatunk veled. Előre fizetünk, ha az érkezés előtt 8 nappal lemond. A baleset kivétele az úton és a haláleset esetében.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 600 m
  • Strand: 600 m
  • Belváros: 400 m
  • Élelmiszer: 400 m
  • Étterem: 400 m
  • Orvos: 400 m
  • Gyógyszertár: 900 m
  • Bank: 400 m
  • Posta: 600 m
  • Benzinkút: 1.3 km
  • Buszmegálló: 600 m
  • Repülőtér: 175 km
  • Marina: 600 m
  • Sport tevékenységek: 700 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
. A hajó összeköti minket a partra a Korculo városával, és lehetőség van charter és motorcsónak bérlésére. Lehetőség van túrázásra, evezésre, szörfözésre, teniszre, úszásra. Szintén szervezett kirándulások Dubrovnikba és Mostarba, valamint a halászokba. Egy üdvözlő párt és egy vacsora, ha héten tartózkodik. Örömmel felkészítjük Önt idegenforgalmi anyagokkal, például információs mappákkal, helyrajzi térképekkel és így tovább. Van egy sor, ami több nyelven van a lakásban. Az apartmanokat baleset esetén biztosítják. Az ár tartalmazza; internet, mosógépek és törölközők, grill, parkoló, tartózkodási illeték, üdvözlő ital, egy vacsora, ha 7 éjszakát marad.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Jomi
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 9 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Rybnik, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+1, Július 2022
Ajánlom!

Remek lakás. Tágas, tiszta, jól felszerelt. Nagy, kényelmes ágyak, gondozott növényzettel körülvett terasz nyugágyakkal, gyönyörű kilátás a tengerre. Körülötte béke és csend van. Senki nem megy erre az útra, senki nem jár. Olyan, mint a paradicsomban. A lakás megközelítése enyhén emelkedőn vagy lépcsőn haladva, de rövid és fáradtságmentes. De a központtól távolodva csodálatos, megnyugtató hangulatot, kilátást és békét nyerünk. A háziasszony nagyon udvarias és vendégszerető. Minden érdekel, aminek köszönhetően ilyen és nincs más feltétel. 2 hetet töltöttünk itt, és szívesen maradnánk tovább. A legjobb szállásunk Horvátországban megfizethető áron.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Kraków , Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A6+1, Augusztus 2021
Gyönyörű nyaralás Orebicben!

10 gyönyörű napot töltöttünk Lidiával. Az apartman nagyon tágas, három különálló hálószobából, 3 fürdőszobából és egy konyhás nappaliból áll. A nappaliban félemelet található, így további alvóhelyek is vannak. A konyha nagyon jól felszerelt minden szükséges eszközzel, van kávéfőző, kenyérpirító, teljes edények, mosogatógép tabletta, folyadékok, szinte minden! Törölköző, szappan és tusfürdő a fürdőszobákban! A szobákban nagy ágyak és hatalmas szekrények találhatók, mindegyik TV -vel. Néhány nap múlva Lidia azt javasolta, hogy tisztítsák meg és cseréljék ki az ágyneműt és a törölközőt. A lakás nagyon tiszta. Nagy előny a gyönyörű nagy terasz, ahonnan megcsodálhatja az Adriai -tengert, a legjobb kilátás nappal és éjszaka a csillagokra. A ház gyönyörű helyen található, felhasználhatjuk a kertben termő gyógynövényeket. Magával a lakással szemben nincs kifogásunk, reméljük, hogy egyszer meglátogatjuk Lidiát Orebićben. Néhány szó a tulajdonosról, Lidia csodálatos ember, nagyon nyitott és kiválóan beszél angolul. Elmesélte, hová menjünk a strandokhoz, hol parkoljunk Dubrovnikban, hol együnk ízleteset, mit nézzünk meg és hová menjünk, minden ajánlás figyelemre méltó volt, különösen a környező szigetekre tett kirándulás volt valószínűleg nyaralásunk fénypontja ! Úgy vélem, hogy Lidia mellett maradni az egyik legnagyobb ötlet, ezért szívből ajánlom, és 10 csillagot ad!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Schio , Olaszország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A6+1, Augusztus 2020
Minden tökéletes!

Gyönyörű lakás, mindennel felszerelve. Tökéletes tisztítás. Csodálatos kilátás. Lidia és családja csodálatos emberek, kedvesek és segítőkészek. Kényelmes minden szolgáltatáshoz. Ha nem akarja nagyon rövid időn belül elvinni az autót, akkor eléri a tengert, vagy a központba érkezik. Tökéletes nyaralásom! Alig várom, hogy visszatérjek!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították olasz - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Lidia Starašinić Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Többet a tulajdonos

Jó napot és üdvözlendő. Azáltal, mi szállást választott béke, gyönyörű kilátás, a megfelelő hely a pihenésre. Hogyan működik, mint egy idegenvezető a vendégek happy'm szolgálatára júliusban és augusztusban. Elérhető sejt 00385981614600 a nap 24 órájában.

Apartmanok Jomi lista már megtekintette 50944 idők óta 22.01.2016.