Kőház GoveđariMljet - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 0 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Mljet és a Horvát szigeteken!
Detailed description

A közelmúltban felújított hagyományos kőház etno falu Goveđari szívében a Nemzeti Park. A házban két lakás, amely önálló bejárattal és terasszal, valamint önállóan dolgozni, és tud is lehet bérelni, mint egy komplett ház több ember számára. Apartman sem. 1 60m2-es terasszal 30m2, teljesen berendezett mindent a kellemes és kényelmes szállást 4 fő részére (2 fő részére a kanapén a nappaliban). Apartman sem. 2. 90m2-es terasszal 60m2, két külön hálószobával és egy nyitott grill a teraszon. Kényelmes 4 fő részére. Mindkét apartman felszerelt, minden szükséges egy kényelmes tartózkodást: tűzhely, sütő, hűtő, fagyasztó, kenyérpirító, vízforraló, mosógép, fűtés, légkondicionálás, LCD TV, DVD, vezeték nélküli internet ... A létesítmény található, 10 perc sétára utat a fenyves erdőben Baba háza és a Nagy-tavak, gyalogos és kerékpáros területen. A falu Goveđari kicsi, festői helyen ideális egy nyugodt nyaralás.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A megállapított foglalás kell fizetnie 30% -át előre. Érkezési idő 14:00 h. Az indulás 10:00 h.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Élelmiszer: 500 m
  • Étterem: 300 m
  • Orvos: 500 m
  • Posta: 500 m
  • Nemzeti park: 10 m
Beach típus
Kavicsos strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Az ár magában foglalja a napi bérleti díj, idegenforgalmi adó, villany, víz, takarítás, ágynemű és törölközők. Törölköző csere frekvencia 3 naponta, az ágyneműt 5 naponként. Itt tartózkodása alatt tudjuk szervezni használatát kerékpárok, kajakok, kenuk és robogók. Lehet bérelni egy autóval vagy hajóval.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Kőház Goveđari
Zrinka Helinger Perčin Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol,
Kőház Goveđari lista már megtekintette 13339 idők óta 24.03.2010.