Apartman M1MVir - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 8.510 / éj
Vendég értékelés alapuló 19 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Teljesen berendezett stúdió apartman, két hálószoba, konyha, fürdőszoba és egy nagy terasz, amely közvetlen kilátás nyílik a tengerre. Alapoknak 3 parkolóhely és grillező várja. Kavicsos strand alkalmas a kisgyermekes családok mindössze 100 méterre van a lakásban, a tengerparton van egy kis kávézó.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Foglaláskor egy lakást, kérjük előre összegének 30% -a fizetendő összeget. Miután fizetési látható a számla csak akkor hagyja jóvá foglalás. A fennmaradó összeget, kérjük, vegye érkezéskor készpénzben. Ideális érkezési idő vendégek 14 óráig, valamint az ideális indulási idő vendégek 10 óra alatt.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 2 km
  • Élelmiszer: 1.5 km
  • Étterem: 2 km
  • Orvos: 2 km
  • Gyógyszertár: 2 km
  • Bank: 1.5 km
  • Posta: 2 km
  • Benzinkút: 5 km
  • Buszmegálló: 2 km
  • Repülőtér: 50 km
  • Sport tevékenységek: 1 km
  • Disco club: 2 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
Érkezéskor a vendégek fogad egy frissítő italt.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman M1M
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 19 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Križevci , Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Augusztus 2023
Maradjon az M1M apartmanban

A lakás teljesen felszerelt, minden géppel, mikrohullámú sütő, kenyérpirító, vízforraló, mosogatógép, vasaló... Mindkét szoba légkondicionált, és több mint kényelmes volt aludni. Időnk nagy részét a gyönyörű, nagy teraszon töltöttük, nagyon kényelmes fotelekkel és egy ággyal (kerti bútor). Milica és Josip nagyon kedvesek voltak, finom halvacsorával leptek meg minket A tenger közel van, a tengerparton mindig találsz helyet árnyékban vagy napon. Egyetlen mínusz, hogy nem volt internetjel, így ha laptopon kell valamit csinálni, az lehetetlen küldetés, de ennek semmi köze a lakástulajdonosokhoz, hanem Virhez.

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Idős emberek,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Adlešiči, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Július 2023
Nyaralás, augusztus

Kiváló szállás. Nagyon elégedettek voltunk a lakással. Tiszta, rendezett és minden igaz, ami a leírásban van. A házigazdák rendkívül barátságosak. Vacsorát, desszertet készítettek és likőrt adtak nekünk. Másoknak is ajánljuk, biztosan visszatérünk. A házigazdáknak minden jót kívánunk, és azt, hogy továbbra is úgy kezeljék a lakást, ahogy eddig. Üdvözlet!

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Zagreb, Horvátország
Katasztrófa (1/5) Maradt A4, Július 2023
Nem elégít ki

A lakás egy kis ház tetőterében található. Ez a legkisebb és legszorosabb, ami valaha volt. Ráadásul elviselhetetlenül meleg van benne a forró beton mennyezet miatt, ami olyan alacsonyan van a hálószobákban, hogy folyamatosan felüti a fejét. Huzatot nem lehet létrehozni, mert csak egy kis ablak van a szobában, és emiatt állandóan fulladoz és oxigénhiányos. Gyenge a légkondi, és a tulajdonos akkor kapcsolja be és ki, amikor neki jól esik, mert a klíma a ház földszintjén van bekapcsolva, ahol állandóan a tulajdonosok tartózkodnak. Kevés a meleg víz, és a víz nem iható. A szobák kicsik és szűkek, át kell mászni az ágyon, hogy a gardróbhoz jussunk, az ágyak pedig kényelmetlenek. Egyáltalán nem tudtunk aludni, és amikor felébredtünk, mindannyiunknak fájt. Nincs nappali ellátás. Az ajtók nyitáskor egymásnak ütköztek. A konyha kicsi, szűk, van egy összecsukható asztal, ahol csak ketten tudnak enni. A tűzhely gáz, sütő nincs. Az erkélyen napközben nagyon meleg van, így csak este lehet használni, de akkor nagyon sok a szúnyog. Az erkélyen túl a szomszéd háza található, így nincs magánélete a tulajdonostól sem. Nagyon rossz az elhelyezkedése, nincs a közelben egy étterem, bolt, fagylalt vagy pékség, a központba autóval kell bemenni, mert több mint fél óra gyalog az utcán járda és világítás nélkül. , ami nem ajánlott. A tulaj grillezője a fészerben van, amit enélkül nem lehet használni.Rossz és lassú a Wi-Fi, ahogy a mobiltelefonokon a jel is. Összességében nem elégít ki.

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Josip Meštrović Reklám mivel 2017
Beszél:
Horvát, Német,
Apartman M1M lista már megtekintette 46676 idők óta 11.05.2017.