Apartmanok PabloPag - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 7.812 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Pag és a Horvát szigeteken!
Detailed description

Kedves vendégeink, üdvözöljük a város Pag, a város viharos története csipke és a város a só és kő. Apartmanok Pablo található 10 perc. séta a városközpont és 5 perc. séta a homokos tengerparton. A legközelebbi strand 2 perc. sétára, míg a legközelebbi bolt mindössze 20 m. Az apartmanok teljesen felszerelt, és ott megtalálja, amire szüksége van, hogy az üdülés kellemes és nyugodt. 2 Apartman 2 található a földszinten, és egy berendezett konyha (hűtő, sütő, tűzhely, mikrohullámú sütő), fürdőszoba, hálószoba TV-vel és nappali kihúzható kanapéval és TV-vel. Az Ön rendelkezésére áll a kerti bútorok az udvarban. 4 2 található az első emeleten, és egy teljesen felszerelt konyha (hűtő, tűzhely, sütő), fürdőszoba, 2 hálószoba, nappali TV-vel és két tágas terasz amelyek közül az egyik a tengerre néz, a Velebit és a központ város. A vendégek számára a Wi-Fi, parkoló és barbecue.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Fizetés 20% előleg a foglalás, a fennmaradó fizetendő érkezés napján. Érkezési idő 14: 00-ig, az indulás a lakás 10:00. Ez lehetővé tette, hogy felfüggeszti háziállat térítés ellenében, 50 HRK / 7 EUR per nap áron.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 80 m
  • Strand: 80 m
  • Belváros: 800 m
  • Élelmiszer: 50 m
  • Étterem: 50 m
  • Orvos: 700 m
  • Gyógyszertár: 800 m
  • Bank: 800 m
  • Posta: 800 m
  • Benzinkút: 800 m
  • Buszmegálló: 1 km
  • Repülőtér: 45 km
  • Sport tevékenységek: 500 m
  • Disco club: 700 m
  • Kaszinó: 25 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Pablo
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Cakovec, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Pablo, Augusztus 2018
Nagyszerű szállást!

A lakás nagyon szép, tiszta, tágas és nagyon jól felszerelt. A hely nagyszerű. Ajánlom mindazoknak, akik nyugodt környezetben, de mégis közel a strandhoz és a városközponthoz akarnak szállást. Minden dicséret a házigazdáknak, akik jól fogadtak bennünket, és az egész tartózkodásunk alatt szolgálatban álltunk és készen álltunk a segítségére. Köszönjük a kellemes tartózkodást és a szolgáltatást!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Tourist nélkül autó, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Üdvözlettel,

Draga Marina, Köszönöm szép szavakkal. Örülünk, hogy élveztétek, és hogy kellemes nyaralás volt. Nagy üdvözlés és remény, hogy újra látlak.

Čakovec, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Pablo, Július 2018
Mind az 5

Nagyszerűek voltunk, köszönetet mondtunk a tulajdonosoknak a meleg, barátságos és barátságos fogadtatásért, ez egy igazi vakáció volt, ismét köszönöm

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, A fogyatékossággal élő emberek, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönöm

Kedves Mirjana, Köszönöm szép szavakat Csodálatos vendég volt és örömmel fogadtunk.

Ljubljana, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Pablo, Július 2017
Kiváló elhelyezkedés, kellemes és tágas lakás, barátságos tulajdonosok

Kiváló elhelyezkedés, kellemes és tágas lakás, barátságos tulajdonosok A lakás Pablo voltunk az első alkalommal, akkor nagyon lenyűgözött látják a lakások, a hely és a tulajdonosok nagyon barátságos és segítőkész. Még a kutya jó érzés volt, mert nagyon melegen üdvözölte. A lakás szépen berendezett, tiszta, tágas, két terasszal, amiről nem egész nap, hogy megtalálja árnyékot. A közelben a bolt és a strand. Pag város egy rövid, kellemes sétával. Még a reggeli futás ... találtunk egy gyönyörű úton. Bizonyára még visszatérünk.

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Apartmanok Pablo

Kedves Renata, örültünk elhelyezésére Ön és pesonja. Bízunk benne, hogy a következő látogatást és szocializálódnak. Üdvözlet család Rebac.

Barbara Rebac Reklám mivel 2017
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz,
Többet a tulajdonos

Kedves vendégeink, szívesen lakások Pablo. Kívánunk kellemes időtöltést.

Apartmanok Pablo lista már megtekintette 17753 idők óta 15.05.2017.