Apartmanok TkalčevićPag Mandre - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 7.817 / éj
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Nagyon jó 4/5
Detailed description

Kiadó lakások saját bejárattal és külön terasszal. Az apartman árát az éjszakák száma határozza meg, további kedvezmények a vendégek számától és a tartózkodás időtartamától függenek. Teljesen felszerelt apartmanok konyhával, hűtőszekrénnyel fagyasztóval, tűzhellyel (sütő csak a KRALJEVSKA apartmanban), komplett edényekkel és evőeszközökkel. Minden apartmanban van mennyezeti ventilátor, nagy franciaágy (160x200) és szükség esetén pótágy. Minden apartmanban van ágynemű az összes ágyhoz és egy parkolóhely egy személygépkocsi számára. FONTOS MEGJEGYZÉSEK: - ÁLLATOK (ÁLLATOK) TILOS A házunk a tengertől vagy a strandtól 5. sorban található, apró kavicsokkal és szelíd bejárattal a tengerbe, kisgyermekek számára is alkalmas. Házunk 10 perces sétára található Mandri központjától. Mandre kisvárosa egy csendes hely ideális családi nyaraláshoz, kilátással a Paško szigetvilágra és délnyugati irányban a nyílt tengerre. A földrajzi elhelyezkedés miatt erős szél (tornádó) veszélye nem áll fenn.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
MINDEN 2024. MÁJUS VÉGÉIG FIZETETT FOGLALÁSRA 9% VAGY TÖBB KEDVEZMÉNYT ADONK A RENDSZERES ÁRLISTABÓL. Ha a bérlés mellett dönt, kérjük, mielőbb írásban erősítse meg a megkeresések nagy száma miatt. MEGJEGYZÉSEK: - 3 éjszakánál rövidebb bérlet esetén 30 euró takarítási díj kerül felszámításra - a foglalás megerősítése apartmanonként 100 euró befizetésével történik - a bérleti díj fennmaradó részét a kifizető (bérlő) köteles megfizetni legkésőbb a bérlet kezdetétől számított 2. napon - a fizető (bérlő) meg nem érkezése esetén a megadott bérleti helyre legkésőbb a bérlet első napjának végéig elveszíti minden korábban említett vagy megállapodott jogát. kifizető (bérlő) - a kulcs vagy a lakás átvétele a bérlet első napján legkorábban 14 órakor, a kulcs visszaadása vagy a lakás elhagyása a bérlet utolsó napján legkésőbb 10 órakor.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
Tisztelt vendégeink! A foglalást legkésőbb 10 nappal a bérlet kezdete előtt mondhatja le, annak okától függetlenül, hogy jogosult legyen a foglalás teljes visszatérítésére (100 EUR). A foglalás törlésére irányuló kérelmet kizárólag a jurja.tkalcevic@gmail.com e-mail címen lehet benyújtani. Kérjük, a foglalás visszaküldéséhez pontos útmutatást adjon meg (bank, számlaszám, swift/bic). A banki szabályok miatt a visszatérítéshez szükségünk van a számlatulajdonos teljes címére.
Távolságok
  • Tenger: 70 m
  • Strand: 70 m
  • Belváros: 300 m
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 4 km
  • Gyógyszertár: 400 m
  • Bank: 13 km
  • Posta: 4 km
  • Benzinkút: 1 km
  • Buszmegálló: 13 km
  • Marina: 3 km
  • Sport tevékenységek: 100 m
  • Disco club: 12 km
  • Kaszinó: 14 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Minden vendéget üdvözlő frissítővel és meleg mosollyal várunk. Minden vendég használhatja a ház udvarán található grillezőt, valamint a kültéri zuhanyzót, mindezt a bérleti díj tartalmazza. A nap és éjszaka bármely szakában minden vendég rendelkezésére állunk információért vagy segítségért. Kellemes időtöltést kívánunk.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Tkalčević
Vendégértékelések
Nagyon jó 4/5
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Hannover, Németország
Jó (3/5) Maradt A2+1, Június 2023
Sajnos nagyon régi!

doberdán Júliusban 4 hétig maradtunk Mandrében. Mario melegen üdvözölt minket, mert 3 csillag van Sajnos a lakás már nincs a képeken látható állapotban, ő nagyon öreg. A tengerre néző kilátás is relatív, ha a bejárati ajtó előtt állsz, az erkélyről nem látni a tengert. A WLAN is csak keveset működik, többnyire éjszaka, és csak akkor, ha jobb oldalon fekszel az ágyban, ami manapság nem elég. Az ágy nagyon kényelmes volt, és az erkély nagy. Mindenesetre a hirdetést és a fotókat felül kell vizsgálni Hvala Diana és Alex

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Regényes,
A felülvizsgálat fordították német - Eredeti megjelenítése
Kočevje , Szlovénia
Nagyon jó (4/5) Maradt A2+1, Július 2023
Rövid nyaralás

Minden nagyszerű, gyönyörű strand, közel a lakáshoz, közel a központhoz, tiszta lakás, nagyszerű tulajdonosok. ajánlom Mojca SLO

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Jurja Tkalčević Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Vidám és barátságos ember vagyok, folyékonyan beszélek horvátul és angolul.

Apartmanok Tkalčević lista már megtekintette 65466 idők óta 02.03.2015.