Apartmanok MarinaPag - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 0 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Pag és a Horvát szigeteken!
Detailed description

Kedves Vendégeink, Üdvözöljük a Marina apartmanok Pag városának csendes részén. Az Apartments Marina 3 csillaggal rendelkezik, mindössze 15 méterre a tengertől! Három különböző méretű lakást kínálunk 2-5 fő részére. A Marina Apartments mindent megtalál, amire szüksége van egy jó nyaraláshoz; parkoló, grill, műholdas TV, ingyenes Wi-Fi, tágas kert a gondtalan gyermekjátékokhoz, valamint gyönyörű kilátás a tengerre és erkélyekre. Üdvözöljük Pag városában, melyet egyedülálló csipke, ízletes bárány, sajt és só ismert, de egy olyan titokzatos, sziklás felszínen is, mint a Hold. A városban gazdag kulturális és történelmi emlékek, egyedi kultúra és szokások, gyönyörű strandok.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Fizetés 30% a foglalás a lakás, a többi az érkezés napján a szállás. Érkezés ideje a lakásban; 13:00 A lakás elhagyása: 10:00 A tartózkodási illeték nincs benne az árban.
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 20 m
  • Strand: 10 m
  • Belváros: 900 m
  • Élelmiszer: 30 m
  • Étterem: 80 m
  • Orvos: 700 m
  • Gyógyszertár: 900 m
  • Bank: 1 km
  • Posta: 1 km
  • Benzinkút: 1.2 km
  • Buszmegálló: 1 km
  • Repülőtér: 45 km
  • Marina: 1 km
  • Sport tevékenységek: 500 m
  • Disco club: 700 m
  • Kaszinó: 25 km
  • Nemzeti park: 80 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
A házigazdával házi készítésű bort és koporsót kóstolhat meg, és hajókirándulást szervezhet. Számos olyan vendég, aki több mint egy tucat évet tölt be a mi apartmanunkban, a legjobb hirdetések. Gyere és megtudja, miért kényezteti Pag nyarát, Pag sajtot, bárányhús garnélarákot, körte csipke, tenger, nap és strandot a vakációra és ünnepekre!
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Marina
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Maribor, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió+1, Július 2020
Tökéletes pihenés

Először nyaraltunk veled, és elmondhatom, hogy gyönyörű volt. A barátságos házigazdáktól egészen a légkörig. A környék olyan, mint egy mese. Azonnal nyilvánvaló, hogy a házigazdák valóban keményen dolgoznak a vendégeik számára. Még egyszer köszönöm mindent, és találkozunk jövőre.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Emberek háziállatok,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönöm Péternek

Köszönöm a kedves szavakat Örömömre szolgál, hogy újból fogadni tudlak.

Tarnowskie Góry, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Marina, Július 2017
Nagyszerű nyaralás!

Nagyon jó idő volt ebben a lakásban! Tiszta volt, rendben volt, és mindent megtaláltak, amire szükségünk van a családi vakáció során. A konyha tele volt olyan kellékekkel, amelyeket étkezés közben kellett készítenie. A lakásunk nagy előnye volt: a belső hőmérséklet nem volt olyan magas, még a hőhullám alatt sem. Éttermeinket a teraszon kívül ettük, csodálatosan és lélegzetelállítóan csodálhatjuk Pag dombjait. Anna és családja nagyon kedves volt hozzánk, és kénytelenek és nyugodtak voltak. Szeretnénk ezt az apartmant ajánlani - nagyon közel volt az óvárostól, a helyi bolthoz és a strandhoz.

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönöm

Kedves Ola és Alex, Köszönjük, hogy választott minket a vakációra. Örömmel fogadtuk Önt. Helló Kris! :)

Tarnowskie Góry, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Marina, Július 2017
A LEGJOBB UTAZÁS!

Én írom ezt a véleményt, hogy ajánljam ezt a lakást olyan embereknek, akik még mindig tökéletes helyet keresnek a nyaraláshoz. Én és családom (2 + 3) ezen a nyáron (július 3. és 15.) tartózkodtak egy nagy A4 + 1-es apartmanban, amely egyszerűen tökéletes volt számunkra. Két erkéllyel rendelkezik, kilátással a tengerre - a látvány csak látványos! A konyha jól felszerelt, gyerekeket főzött, és mindenre szükségem volt. Maga a lakás tágas és szépen díszített. A fogadó rendkívül kedves és segítőkész, nagyon vendégszerető! Otthon érezheti magát! Nagyon fontos, hogy olyan embereket lássunk rajta. Mi is fontos a környezetben. Van egy szép grillezőhely, a gyerekek lendülete, csodálatos zöldség ... És ... olyan közel a kis strandhoz! Néhány lépés egy privát útra! Tényleg elképesztő! Nagyszerű idõt töltöttünk itt! Ez a negyedik tartózkodás Horvátországban (minden alkalommal máshol) és eddig a legjobb! Érdekesség nélkül ajánlom az Apartments Marina mindenkinek!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönjük a hozzászólást

Kedves Gosia Köszönöm szépen. Jó volt, hogy találkoztunk, és a szép család. Küldés minden jót kíván a Pag. Anna

Ana Fabijanić Reklám mivel 2017
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz, Cseh, Szlovák, Szlovén, Lengyel,
Többet a tulajdonos

error_translate

Apartmanok Marina lista már megtekintette 30657 idők óta 05.01.2017.