Apartmanok Villa JozefinaKarlobag - Kvarner

kikiáltási ár Ft 4.648 / éj
Vendég értékelés alapuló 6 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Villa Jozefina található csendes falu Fishing csónak közelében az adriai autópálya lábánál, a Velebit hegység húzódik végig a Velebit-csatorna. Mindössze 5 km-re Karlobag és 60 km-re Senj Villa Jozefina kínál szállást két kényelmes apartmanok, ahol a szeretteiket élvezheti, és kiad egy emlékezetes nyári napokon. Minden apartman egy hálószoba egy franciaággyal és fürdőszoba, nappali, konyha, étkező, fürdőszoba és egy gyönyörű, tágas erkéllyel, kilátással a nyílt tengerre. A szolgáltatások közé tartozik: a légkondicionáló a szobákban, LCD, hajszárító, számítógép, felszerelt konyha, mikrohullámú sütő, vízforraló, hűtőszekrény és ingyenes parkolási lehetőséget kínál. Pillanatok teljes árnyékban mediterrán növények, ami körülveszi a Villa Josephine, és élvezze a bódító illatok, hogy elterjedt a szabadtéri tűzhely, ahol elkészítheti azok egyes specialitások. A hangok tücskök töltse szabadságát a Villa Jozefina.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Villa Jozefina szívesen vendégszerető és megjelenik egy üdvözlő italt és egy kosár termékcsalád - füge lekvár, pálinka vagy bor. A vendégek, akik az elmúlt évben maradt Villa Jozefina ingyenes, az egyik hétvégén, nyilvánosságra lakás az időszak 1. 10. Az 1. 04. A fenntartás legalább 7 nappal, arról, hogy a 15. 05. adnak 10% kedvezményt. Adót tartalmazza. Amikor foglalás kell fizetnie 10% -át előre átutalással. Az egyensúly fizetendő készpénzben. Érkezési idejét a lakásban 12 órás indulás a lakás akár 11 órán keresztül. Kedves házigazdák állnak egész nap pihenés és szívesen érkezése Villa Jozefina!
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Belváros: 4 km
  • Élelmiszer: 1 km
  • Étterem: 300 m
  • Orvos: 4 km
  • Gyógyszertár: 4 km
  • Bank: 4 km
  • Posta: 4 km
  • Benzinkút: 4 km
  • Buszmegálló: 4 km
  • Vasútállomás: 45 km
  • Repülőtér: 95 km
  • Marina: 4 km
  • Sport tevékenységek: 4 km
  • Disco club: 4 km
  • Kaszinó: 45 km
  • Nemzeti park: 50 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Villa Jozefina található Ribarici ahol keveréke hegyi és a tengeri levegő, ami módon ideális kombinációját éghajlat alkalmas a gyermekek és az emberek szív és légzési problémák. Egy gyönyörű öbölben kristálytiszta tenger, természetes homokos és sziklás strandok és érintetlen természet várja a nyugodt és pihentető nyaraláshoz. Mindössze 20 percnyi autóútra Ribariće biztosítja az Észak-Velebit Nemzeti Park ismert a megőrzött természeti sokszínűség és érintetlen vadonban tapasztalat. A must látogatás a Plitvicei tavak és a Paklenica. Halászhajók a helynek a közelében, és bevallom, ahol van egy komp a sziget Pag, ahol akkor látogasson el a számos kulturális látnivalók, valamint a szórakoztató Zrce (Novalja), amelyben őrült után strand fél és egy emlékezetes éjszakát.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Villa Jozefina
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 6 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Wroclaw, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Július 2022
Dolazim ponovo

Szép apartmanok csendes és hangulatos helyen. A házigazdák az Ön rendelkezésére állnak, barátságosak, vendégszeretők ... A kommunikáció velük kiváló. A közvetlen közelben több strand mólóval, étterem, kávézó. Ajánlom még a Tihaljina strandot, a szemközti Pag-szigetet és a Paklenica Nemzeti Park körüli kirándulást. Valami szép. Biztosan visszatérünk még.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, A fogyatékossággal élő emberek, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Zagreb , Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+1, Június 2022
Béke, Velebit és élvezet

Harmadik éve szállok meg a Villa Jozefinában. A szállás nagyon rendezett, a házigazdák csodálatosak, a hely kicsi, mintha egy igazi nyaraláshoz lett volna teremtve. A Pag-sziget, a gyönyörű tihaljinai strandok közelében, és ha kalandra vágyik, ott van a Paklenica Nemzeti Park. Ó, csodálatos. Meglátogattuk Karlobagot is, a Jozefinától pár percre lévő kisvárost. Gyönyörű tengerparti hely. Mindent megkaptunk, amire szükségünk volt, és a háziasszonytól származó likőrök és sütemények kiválóak.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Emberek háziállatok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Rybnik, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Villa Jozefina, Augusztus 2017
javasoljuk

Nagyon jó helyen, és apartmanok, a tulajdonosok nagyon szép és vendégszerető, Mrs. Jozefina teszi a finom torta füge és mák, mindenki, aki kap egy jó fehérbort a helyi szőlő és a feldolgozott gyümölcs- füge, gyümölcs lehet enni egyenesen a fáról, hogy a nő a kertben szinte mindenki, olajfák is nőnek, szuper meleg éghajlat, meleg tenger, közel a strandhoz, mit akarsz még, hot ajánljuk! Dariusz Michalina és Victoria.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönöm :)

Kedves Család, Köszönöm szépen. :) Remélem, hogy újra látlak :) Én üdvözlettel, Viktoria :)

Mutasd meg az összes véleményt
Jozefina Skender Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Kedves vendégeink, üdvözöljük Önt a Ribarica-i Villa Jozefina családi ház-turisztikai létesítményben. Kívánjuk, hogy tapasztalja meg az Adriai-tenger valódi értékeit és szépségeit a Villa Jozefina-ban, és töltsön el egy felejthetetlen nyaralást. A barátságos házigazdák, a mediterrán gyógynövények mámorító illatú, gyönyörű és díszített apartmanjai garantálják az egyedülálló élvezetet.

Apartmanok Villa Jozefina lista már megtekintette 46144 idők óta 10.04.2015.