Apartmanok BlankaPakoštane - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 6.950 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Pakoštane és a Zadar régió!
Detailed description

Az apartmanok családi házban egy csendes utcában található, mindössze egy rövid sétára a falu központjától. Körülbelül 5-20 perc alatt van a vízparton, strandok mentén húzódnak az egész város, üzletek, bank, posta, buszmegálló, orvosi rendelő, ha szüksége van Isten ments. Vannak házigazdák állnak rendelkezésre, hogy mindig magánál. Szívesen elviszi rejtett öblök vagy megmutatja a látnivalókat a hely. Az egész család igyekszik, hogy az üdülés a házunkban, mint kellemes, amennyire csak lehetséges.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Légkondicionáló külön kell fizetniük, 5 € naponta. A kutyát külön kell fizetniük, 5 € naponta.
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 700 m
  • Strand: 700 m
  • Belváros: 500 m
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 400 m
  • Orvos: 300 m
  • Gyógyszertár: 400 m
  • Bank: 5 km
  • Posta: 400 m
  • Benzinkút: 100 m
  • Buszmegálló: 200 m
  • Repülőtér: 35 km
  • Marina: 400 m
  • Sport tevékenységek: 200 m
  • Disco club: 300 m
  • Nemzeti park: 10 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Minden apartmanhoz tartozik egy nagy terasz lenyűgöző kilátás nyílik a tengerre és a Kornati szigetekre. A fém pet is el van látva egy helyet az udvaron. Vannak ingyenes kerékpárok, ha azt szeretné, hogy egy meghajtó mellett a gyönyörű tó Vrana konyha, ha éhes után pihenés. Ott van egy hajót, hogy mi is szervez egynapos kirándulások a közeli szigetekre. Ez egyszerűen a legjobb módja, hogy minden a legszebb sziget a közelben :)
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Blanka
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Germany, Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Augusztus 2021
Kiváló lakás

Már másodszor vagyunk egymás után Blankában és Duróban. Nagyon élveztük a tavalyi évet, hogy a lakásukban lehetünk, és a mai nehéz időszak miatt újra lefoglaltunk - és ismét élveztük a nyugodt légkört. Nagyon szeretjük a házigazdák rugalmasságát, és ha kérdése van, mindig jó választ kap. Szóval nagyon élveztük, hogy a lakásában vagyunk, és reméljük, hogy továbbra is sok olyan vendéget tud fogadni, akik élvezik a települést. Valamint a víz és a strandok nagyon szépek ott, és aki szereti, sok sziget van odakint, és nem messze Zadártól és nem messze Sibeniktől, a közepén, és sok történelmi látnivaló is van . Ajánlás abszolút felső.

Ajánlott : Gyermekes családok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Ptuj, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+1, Augusztus 2021
Mitja & Tanja - a legszebb nyaralás

Helló, Hosszú évek óta visszatérünk Pakoštane -ba. Szeretünk visszatérni Đuro -ba és Blankába, mert velük voltunk az elmúlt 3 évben, és mióta először voltunk velük, nem akarunk máshová menni. Mindketten nagyon barátságosak, segítőkészek és mindig segítenek, ha bármire szüksége van. Az apartmanok tiszta, rendezett és kiváló állapotban vannak. Csendes helyen vannak, ahol pihenhet és élvezheti a természetet, kilátással a tengerre. Annak ellenére, hogy a ház nem a tenger mellett van, minket nem zavar, mert gyalog, autóval, biciklivel is el lehet menni ... bármelyik strandra. Otthon érezzük magunkat velük, és az első naptól kezdve tökéletesen megértjük egymást, és a családjuk részének érezzük magunkat, mert mindig szépen fogadnak minket, és haza is kísérnek. Minden évben együtt vacsorázunk, amit nagyon szeretünk, mert nagyon szívesen látjuk őket. További ilyen ünnepeket kívánunk velük, és szívesen visszatérünk. Blanka és Đuro ... jövőre újra találkozunk

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Regényes,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Trnava, Szlovákia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Július 2021
Nagyszerű nyaralás

A lakás jól felszerelt, tiszta és elég nagy. Kiváló terasz gyönyörű kilátással a tengerre. A házigazdák kedves, csodálatos emberek. A strandtól való távolság 15-20 perc sétára, de ez nem probléma, sétáljon és ismerje meg Pakostane-t, válassza ki a legjobban megfelelő strandot. Először töltöttük itt a nyarat, és elégedettek vagyunk.

Ajánlott : Gyermekes családok, Emberek háziállatok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Djuro Uzelac Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol, Cseh, Szlovén,
Apartmanok Blanka lista már megtekintette 101113 idők óta 09.05.2015.