Apartmanok DanijelaPakoštane - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 9.374 / éj
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Az Apartments Danijela a vonzó Pine tengerparti üdülőhely és az Adria-Kozarica tábor közelében található. Vendégeink többnyire kisgyermekes családok. mert egy csendes utcában található, zaj és forgalom nélkül. Az utca a bejáratnál kicsit szűkebb és burkolatlan, de rövid.A ház előtt ingyenes a parkolás. Nincs kilátásunk a tengerre, az első strand kb 300 m-re a Kozarica kempingen keresztül, a többi strand kb 500-1000 m. A ház első emeletén 2 apartmant bérelünk. ami egyben az utolsó is. Az apartmanban 2 hálószoba, konyha nappalival és zuhanyzós wc-vel, valamint napellenzővel ellátott kis erkély található. A konyhában villanytűzhely, komplett edénykészlet, mosogatógép, hűtő nagyobb fagyasztóval, mosógép található. Vasaló, vasalódeszka, hajszárító és törölköző, valamint minden ágynemű biztosított. SZOMBAT-SZOMBAT KIZÁRÓLAG BÉRLETÜNK. .

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Írásbeli levelezés és közös megegyezés után rendelési visszaigazolást adunk ki a szállás minden adatával. 30% előleg fizetése szükséges banki átutalással vagy folyószámlára történő fizetéssel. A fennmaradó összeget az első napon kell kifizetni, azaz a lakásba való belépéskor kérjük, készítsenek pénzt/készpénzt, mert kártyát nem fogadunk el. Az E-visitorba való regisztrációhoz kérjük, készítsen személyi igazolványt/útlevelet felnőtteknek vagy egészségügyi igazolványt gyermekeknek Horvátországból. SZOMBAT-SZOMBAT KIZÁRÓLAG BÉRLETÜNK. Érkezés 14 óra után, indulás 10 óra után. A lakást rendben kell hagyni.
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
Ha a Covid-19 miatt szükséges, az előleget visszaküldjük.
Távolságok
  • Tenger: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Belváros: 900 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 900 m
  • Gyógyszertár: 900 m
  • Bank: 900 m
  • Posta: 900 m
  • Benzinkút: 1.3 km
  • Buszmegálló: 900 m
  • Vasútállomás: 35 km
  • Repülőtér: 300 km
  • Marina: 20 km
  • Sport tevékenységek: 300 m
  • Disco club: 20 km
  • Kaszinó: 45 km
  • Nemzeti park: 40 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Kiváló minőségű, gyereküléses férfi és női kerékpárok napi kölcsönzése INGYENES. Pakoštane jól karbantartott kerékpárútjaival rendelkezik, és a Vrana-tó körüli utazás különösen vonzó. Vannak rövidebb változatok, és a leghosszabb több mint 25 km. Használhatja a kerékpárt, hogy elmenjen egy helyre, beszerezzen élelmiszereket vagy elmenjen egy félreeső strandra. Gyermeküléseket is kínálunk, amelyek a kerékpárra vannak felszerelve. A vendégek közösen használhatják a grillezőt és a társalgási területet. MINDEN VENDÉG BIZTOSÍTÁSSAL VAN TARTOZÁSA ALATT A BALESET ELLEN. Az Idegenforgalmi Hivatal ingyenes szórakozást szervez a város központjában.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Danijela
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Santo Domingo, Niger
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Szeptember 2023
Gyönyörű és hangulatos!

Az Apartmani Danijela volt az otthonom néhány csodálatos napra Pakoštane-i tartózkodásom alatt, és azt kell mondanom, ez egy gyönyörű hely, amely békét közvetít, és otthon érzi magát. Határozottan visszatérek!

Ajánlott : éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították spanyol - Eredeti megjelenítése
Como, Olaszország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Augusztus 2023
Tökéletes!

Többször voltunk Danijela vendégei, 2014-ben, 2016-ban, 2019-ben és idén negyedszer tértünk vissza. A lakás tiszta, rendezett és mindennel felszerelt, amire szüksége van. Nagyon csendes környéken található, ideális azok számára, akik nyugalmat és kikapcsolódást keresnek, és még mindig közel van a strandokhoz és a városközponthoz. Danijela igazán kedves ember, mindig jelen van és minden igényre elérhető. Azt akarja, hogy vendégei nyugodtan érezzék magukat, és teljes mértékben élvezzék a nyaralást, és mindig készen áll útbaigazítást és tanácsot adni, hogy mit érdemes megnézni és ellátogatni Pakostane és a környéken. Reméljük hamarosan visszatérünk!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították olasz - Eredeti megjelenítése
Como, Olaszország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Augusztus 2023
Szuper!

Daniela vendégei voltunk 2014-ben, 2016-ban, 2019-ben, és idén is nagyon örültünk, hogy visszatérhettünk. Az apartmanok tiszták, rendezettek és jól felszereltek. Nagyon csendes környéken találhatók a központon kívül, ami még mindig közel van (kb. 1 km). Ideális családoknak és mindenkinek, aki pihenésre vágyik. Danijela tökéletes háziasszony, mindig jelen van és rendelkezésre áll, bármilyen igény esetén, és javaslatokat és ötleteket ad, hogy mit érdemes megnézni és csinálni Pakostane és környékén. Nagyon szeretjük őt és családját, és reméljük, hogy még visszatérhetünk!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó,
A felülvizsgálat fordították olasz - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Danijela Biljecki Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Kedves vendégeink! Körülbelül 15 éve bérlem a lakásainkat, és minden nyáron várom régi, hűséges vendégeinket minden országból, főleg Európából, de találkozhatunk újakkal is. Ennek a vállalkozásnak a legnagyobb elégedettsége az elégedett vendég mind a szállással, mind a kialakuló barátságos légkörrel. Mindenkinek a legszebb vakációt kívánom 2021-ben!

Apartmanok Danijela lista már megtekintette 73673 idők óta 09.04.2015.