Apartmanok PaxPakoštane - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 9.326 / éj
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

A PAX apartmanok Pakoštan csendes részén találhatók. A modern berendezésű 4 csillagos apartmanok az első emeleten találhatók, 68m²-esek (erkélyes) és 48m²-esek (terasszal), külön bejárattal. Tartalmaz egy hálószobát egy nagy franciaággyal, egy teljesen felszerelt konyhát, egy nappalit pótággyal és egy zuhanyzós fürdőszobát. Minden megvan, ami egy modern apartmanhoz szükséges ahhoz, hogy a vendég a legkényelmesebb tartózkodást biztosítsa benne. Ágyneművel, törölközővel, légkondicionálóval és széffel felszereltek. Az apartmanokban ingyenes vezeték nélküli internet, LCD TV és műholdas programok állnak rendelkezésre. Parkolás a ház udvarában található. Grillező is rendelkezésre áll. Az épülettől 5-10 perc sétára található a központ, bolt, bank, éttermek és egyéb vendéglátó és turisztikai létesítmények, valamint a strand. A Vrana Lake natúrpark, Horvátország legnagyobb természetes tava, 10 percre található. A házigazdák horvátul és németül beszélnek.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Előleg fizetése 2 éjszaka összegében történik. A befizetett előleg visszaigazolt foglalást jelent, a többi fizetés érkezéskor készpénzben vagy banki átutalással történik. Fiókinformációkért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben. A bérleti szerződés felmondása esetén az előleget nem térítik vissza. Érkezés 14 órától, indulás 10 óráig.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 600 m
  • Strand: 600 m
  • Belváros: 800 m
  • Élelmiszer: 600 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 800 m
  • Gyógyszertár: 800 m
  • Bank: 600 m
  • Posta: 800 m
  • Benzinkút: 1 km
  • Repülőtér: 30 km
  • Sport tevékenységek: 400 m
  • Nemzeti park: 1 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Pax
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Bielefeld, Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Július 2022
Csodálatos, jól felszerelt apartman kiváló helyen

Ezt a nyaralást a Nedic családdal tölthettük az egyik apartmanjukban. A lakás mindennel fel van szerelve, amire a mindennapi életben szükség lehet. Minden nagyon tiszta és modern. A Pine Beach homokos strandja mindössze néhány perc sétára található. A házigazdák nagyon barátságosak és befogadóak. Teljes ajánlás!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó,
A felülvizsgálat fordították német - Eredeti megjelenítése
Ostrava, Csehország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Július 2019
Szó szerint, és arra a pontra, hogy a luxuslakás otthonos légkörrel és arany házigazdákkal r

Tiszta szívvel ajánlom ezt a lakást, amely újdonság, otthonos légkör, tisztaság és átfogó felszereltség szaga. Úgy éreztem, hogy otthon vagyok. Maximális felszerelés fürdőköpenyek, frottír törölközők, teljesen felszerelt gyönyörű konyha, vasaló, hajszárító, gyönyörű terasz stb. Révén. és különösen Mrs. Kata egy arany nő, aki az Ön számára elkészíti az elsőt, anélkül, hogy megvárná. Hozzáadott érték egy friss zöldség saját gyönyörű kertjével, amelyről Kata asszony gondoskodik. Néha úgy éreztem, hogy ez csak álom. Kate asszonynak nagyon elégedett ügyfeleket kívánok, akik nagyra értékelik annak erőfeszítését, hogy kellemesebbé tegye tartózkodását. Kata asszony és férje 100 csillagot érdemelnek ... Kato asszony, köszönöm és ajánlom tovább

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították cseh - Eredeti megjelenítése
Kata Nedić Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Német,
Többet a tulajdonos

Üdvözöljük a Nedić családban, az Apartments Pax tulajdonosaiban. Két modern berendezésű 4 csillagos apartmant kínálunk egy családi házban Pakoštan csendes részén, ahol felejthetetlen nyaralást kívánunk Önnek biztosítani. A férjemmel mindig elérhetőek vagyunk – az első kapcsolatfelvételtől, érkezéstől, tartózkodástól és egészen az indulásig. A te Nedic családod.

Apartmanok Pax lista már megtekintette 48760 idők óta 09.07.2016.