Mobilház KampPašman - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 9.374 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Pašman és a Horvát szigeteken!
Detailed description

El akar menekülni a város nyüzsgése elől, és élvezze az érintetlen természetet, ahol biciklizni, túrázni és felfedezni a kristálytiszta tengerrel rendelkező rejtett öblöket? Tervezze meg az idei nyaralást az észak-dalmáciai Pasman szigeten.Kölcsönözünk egy új Adria mobilházat a Lučina-öbölben. A hatalmas terasszal rendelkező ház 6 fő és háziállat számára alkalmas (zárt terasz), és csak 80 méterre van a tengertől. 2 hálószobából, konyhából, nappaliból és WC-vel ellátott fürdőszobából áll. Fel van szerelve légkondicionálóval, TV-vel, hűtőszekrénnyel, mosogatógéppel, minden szükséges eszközzel, grillezővel, stb. A Pašman **** kis táborban található, amely alkalmas családok és csoportok számára, akik pihenésre és barátságos személyzetre vágynak. Megállapodás alapján a tábor vezetése kirándulásokat és különféle tevékenységeket szervez. A strand alkalmas kisgyermekek számára, mert az öböl nagy részén a tenger sekély, homokos fenekű.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Előleg foglalás esetén a bérleti díj 30% -a.
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Az előleg visszatérítésre kerül, ha a Covid-19 vagy a vendégek egyéb súlyos betegségei esetén a PCR-vizsgálat pozitív, orvos megerősítésével.
Távolságok
  • Tenger: 70 m
  • Strand: 70 m
  • Belváros: 600 m
  • Élelmiszer: 700 m
  • Étterem: 600 m
  • Posta: 700 m
  • Repülőtér: 25 km
  • Sport tevékenységek: 70 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Beton strand,
Részletes leírás
Az ár 2 kerékpárt és egy kis kertet tartalmaz szezonális zöldségekkel. Ezen felül lehetőségünk van motorcsónak bérlésére is.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Mobilház Kamp
Amanda Mataija Reklám mivel 2021
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Cseh, Szlovén, Orosz,
Mobilház Kamp lista már megtekintette 11075 idők óta 07.05.2021.