Apartmanok DomitrovićPirovac - Sibenik környékén

kikiáltási ár Ft 12.507 / éj
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Újonnan felújított családi ház 4 teljesen felszerelt luxusapartmanral, Pirovac csendes részén. Minden bútor és minden berendezés gondosan kiválasztott, hogy megfeleljen a magas színvonalnak, hogy a vendégek a lehető legkényelmesebbek legyenek és otthon érezzék magukat. A központ és a strand távolsága kb. 5 perc, az első boltig pedig kb. 1 perc. A közelben található NP Krka, Vodice, Vrana-tó, Sibenik.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az előleg kifizetése 2 éjszaka árának megfelelő összegben történik. Érkezési / távozási idő 10 óra / 16 óra, azonban ha az előző / utáni napon lévő lakást nem bérlik, akkor megegyezhetünk egy másik érkezés / távozás időpontjában.
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Strand: 300 m
  • Belváros: 200 m
  • Élelmiszer: 40 m
  • Étterem: 200 m
  • Gyógyszertár: 200 m
  • Posta: 200 m
  • Marina: 200 m
  • Nemzeti park: 30 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
A vendégek rendelkezésére áll két M méretű kerékpár és két L méretű kerékpár több napos bérleti díj ellenében (felár ellenében) vagy egyszeri használatra (ingyenes). Minden apartmanhoz tartozik egy őrzött parkoló a ház előtt. Minden apartman fel van szerelve a szükséges fürdőszobával és konyhával (folyékony szappan, tusfürdő, légfrissítő, WC-papír, mosogatógép-tabletta, szivacs és kézi mosogatószer, olívaolaj, fűszerek).
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Domitrović
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Kępno, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Augusztus 2021
Ajánlom!

Jól felszerelt apartman. Nagy hűtőszekrény, mosogatógép, sütő és mikrohullámú sütő + minden, amire szüksége van a konyhában. Kényelmes ágyak, tiszta és rendezett. A házigazdák segítőkészek és nagyon kedvesek. Nagyszerű kapcsolattartás! Békés környezet és finom füge a keze ügyében. Üdvözlő meglepetés a vendégeknek. Ideális kiindulópont Zadarba, Trogirba és Vodicébe, vagy Kornati, Krka és más utazásokhoz. Ajánlom a gyönyörű Murter -szigetet és a Riva Podvrške csodálatos strandját, 25 percnyi autóútra. Nagyon ajánlom!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Petra Kulić Reklám mivel 2019
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

A férjem, a családja és én új luxus apartmanokat rendeztünk a vendégek számára, amit mi szeretnénk üdvözölni, ha valahova utazunk. A férjemmel és én futókkal vagyunk aktívak a nyomvonalak futásában (a természetben és a hegyekben), így gyakran utazunk, és vendégként játszunk. Kommunikációs, szeretjük szocializálni és új emberekkel találkozni.

Apartmanok Domitrović lista már megtekintette 30634 idők óta 30.07.2019.